ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέρετε πολύ καλά τι δεν έχετε κάνει για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Ξέρετε πολύ καλά τι δεν έχετε κάνει για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του
Book Small Mobile

Ξέρετε πολύ καλά και τι δεν έχετε κάνει για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και τι έχετε κάνει ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων σας. Το απόλυτο τίποτα. Δεν έχετε ούτε την θέληση, ούτε την πυγμή. «Φοβάστε» μην σας κατηγορήσουν ότι μεροληπτείτε υπέρ μας και ευνοείτε όλους τους «άλλους». Δεν ζητήσαμε ποτέ εύνοια. Ούτε την θέλουμε , ούτε την χρειαζόμαστε όπως οι «φίλοι» σας. Κάνετε ότι δεν βλέπετε τι συμβαίνει στον χώρο του αθλητισμού. Αναγκαστήκαμε να φύγουμε από την Α1 για να ξεβρομίσει το τοπίο. Δεν κάνατε απολύτως τίποτε εσείς.  Μοναδική επιλογή σας είναι να μεροληπτείτε υπέρ των «απέναντι».

Τα τρία χρόνια που αναφέρατε ότι πήραμε τα Πρωταθλήματα, αν δεν ξέρετε τι γινόταν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ΕΠΟ, με τις εκλογές των ενώσεων, με ΚΕΔ και με τους πίνακες διαιτησίας, πως γίνονται διεθνείς ακατάλληλοι  τότε είναι ακόμη πιο επικίνδυνα τα πράματα. Εμείς λοιπόν τα βάζουμε με όσους διαπιστώνουμε ότι είτε αδικούν τον Ολυμπιακό έμμεσα, είτε κλείνουν τα μάτια άμεσα, όπου και αν ανήκουν. Δεν εμπλέκουμε την πολιτική. Η πολιτική εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο. Διαχρονικά  πάνω από τον Ολυμπιακό δεν βάζουμε κανέναν. Δεν είμαστε «πρόβατα» όπως οι ψηφοφόροι των κομμάτων σας να μας καθοδηγούν για να μας «φροντίζουν» μετά. Μην κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Εντάξει είμαστε «τσαμπατζήδες» των επισήμων;  Φορολογήσατε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό. Μόνο εκεί «συμμετέχετε». Στην καταστροφή του.

Είσαστε αφερέγγυοι και ψεύτες. Οι μόνες πράξεις που βλέπουμε είναι εναντίον μας. Είναι ξεφτίλα να ζητάνε την ψήφο μας όλοι αυτοί οι ανίκανοι να αποδώσουν ισονομία. Είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο στον αιμοδότη του Ελληνικού αθλητισμού. Οι όποιες επιτυχίες συλλογικές και Εθνικές ανήκουν στους αθλητές, τους προπονητές και στην διοίκηση του Ερασιτέχνη που μέσα σε δύσκολες εποχές και την λαίλαπα της φορολογίας από μεριάς κράτους στα ερασιτεχνικά αθλήματα, κάνει τα αδύνατα – δυνατά ώστε να διατηρεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο όλα του τα τμήματα και να τροφοδοτεί τις Εθνικές ομάδες. Το κολυμβητήριο του Πειραιά είναι 52 ετών!

Επί 52 χρόνια το σκέπαστρο στηρίζεται σε κολόνες που κρύβουν το οπτικό πεδίο των μόλις 1000 θεατών σε χωρητικότητα. Οι αθλητές αλλάζουν κάτω από την κερκίδα. Για να διασχίσεις τους γύρω από το κολυμβητήριο δρόμους πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί να καβαλάς άγριο άλογο σε ροντέο. Σε λίγες μέρες θα φιλοξενηθεί στο «χάλι» τους , το Σούπερ Καπ Ευρώπης μεταξύ των δύο ομάδων του Πειραιά! Ελάτε ανίκανοι να φωτογραφηθείτε. Ελάτε να σας «αποθεώσει» ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ελάτε για να δει ποιους θα «μαυρίσει» στις εκλογές. Ελάτε για να δειτε ποιοι φτιάχνουν γήπεδα, χαρίζουν χρήματα και δίνουν απλόχερα στρέμματα σε όλους τους «άλλους» και «διατηρούν» εσκεμμένα άστεγο τον Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού. Εμείς πάνω από τον Ολυμπιακό δεν βάζουμε κανέναν… Πόσο μάλλον κόμμα. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ