ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πόνεσε πολύ, ε; Κοιτάξτε να το συνηθίσετε να σας έρχεται απόλαφρα

Πόνεσε πολύ, ε; Κοιτάξτε να το συνηθίσετε να σας έρχεται απόλαφρα

Είναι μωρέ που σας αδικεί η διαιτησία και χάνετε. Η διοίκηση της ΕΟΚ φταίει. Τόσα χρόνια είχατε «συνηθίσει να σας φέρεται» αλλιώς η διαιτησία βλέπετε. Λογικά αυτοί είναι οι υπαίτιοι που το ΟΑΚΑ είναι άδειο. Αυτοί «όπλισαν» τα χέρια και τα στόματα των οπαδών σας και έκαναν ντου στο σπίτι του «αμέτοχου» μεγαλομετόχου. Αυτοί φταίνε που παράτησε την ομάδα και της έβαλε πωλητήριο και δεν έχει βρεθεί κανείς!!!! τόσα χρόνια μετά. Αυτοί φταίνε και για την κατάντια στην Ευρώπη που απλά συμμετέχετε. Αυτοί φταίνε για το ρόστερ της ομάδας σας.   

Στο ματς της Δευτέρας ρε «αγαπητικοί» δεν υπήρχαν φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός; Τι σας πόνεσε πιο πολύ; Το 9-0; Ότι δεν κερδίσατε τον Ολυμπιακό στην πιο μέτρια μέρα του; Ότι χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας και χάσανε την ευκαιρία τα «φυντάνια» να τραμπουκίσουν μπας και συμβεί το αδιανόητο; Μιλάνε για τρεις φάσεις, αυτοί που «πανηγύριζαν» τα 6 φάουλ (από 3 στον καθένα) σε Τάρλατς- Φασούλα , μέσα στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα στο ΟΑΚΑ; Η να θυμηθώ τα 5 φάουλ σε 14΄΄!!!!!! το 2012;  

Μιλάνε για «σφαγή» οι «χασάπηδες»;  Ξέρετε ψυχούλες μου πόσο είναι το επί μέρους σκορ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στις επίσημες διοργανώσεις από το 1963-64 με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό; 121-56!!! Μιλήστε μας πάλι για «εξοχικά» ρε αιώνιοι ψεύτες.  Στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές για πείτε μας το επί μέρους σκορ σε νίκες, και σε ημιτελικούς και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ… Μιλήστε μας και για τις μεγαλύτερες διαφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια να δούμε κάτι που θέλουμε και εσείς προσπαθείτε να ξεχάσετε!  

Ξέρετε πολύ καλά και οι ίδιοι και οι γλείφτες σας ΠΩΣ έχετε περισσότερα Πρωταθλήματα στο μπάσκετ αντρών. Μόνο εκεί και στο Βόλεϊ γυναικών (και εδώ μόνο στα Πρωταθλήματα, όχι σε Κύπελλα) έχετε περισσότερους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Αν πάλι νοιώθετε τόσο αδικημένοι, από το «διεφθαρμένο σύστημα» που σας κυνηγάει ( πότε πρόλαβε μωρέεεεε να στηθεί και να σας κυνηγάει;;;) «αποχωρήστε» από την Α1. Έχετε τα «κάκαλα»;  Αν όχι, και εδώ «φλώροι» είστε. Μέχρι τέλους μόνο οι μάγκες οι Αγγελόπουλοι το πήγαν και σας τελειώσανε. Διοικητικά και οπαδικά. Το πωλητήριο και τα άδεια καθίσματα στο ΟΑΚΑ τα λένε όλα. Μην κοιτάτε που οι «βόθροι» σταμάτησαν να τα μετράνε. Το «καμάρι» σας , το αποκούμπι σας, πνέει τα λοίσθια σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.  

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται την βοήθεια της διαιτησίας για να σας κερδίζει. Μην κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Ότι κατακτάμε, το κερδίζουμε με την αξία μας μέσα στο παρκέ και μόνο. Είτε λέγεται νίκη, είτε λέγεται τρόπαιο. Κρύψτε πίσω από τις ανακοινώσεις και τα γραφόμενα από τους «βόθρους» της καρδιάς και της τσέπης τους , τα χάλια σας και την ανυπαρξία σας. Τι να σας κάνω που δεν παίξαμε καλύτερα για να μην φαίνονται ούτε τα αυτιά σας στα λαγούμια που κρύβεστε.  

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ασχολούμαστε με την ομάδα μας. Να ξεπερνάμε ενωμένοι τις κακές βραδιές , να είμαστε δίπλα τις χρονικές περιόδους που θα κάνουμε «κοιλιά», και να είμαστε όλοι όπως «πρέπει» όταν θα κρίνονται οι κούπες. «Καλή συνέχεια» στην προσπάθεια σας να μπείτε ως 8οι στην Ευρωλίγκα. Να προσέχετε όμως αν τελικά τα καταφέρετε τις διασταυρώσεις. Να παρακαλάτε και να προσεύχεστε μη τυχόν και σας φέρει ο καλός Θεούλης μπροστά μας. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ