ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το… 20…+24!

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το… 20…+24!

Κατ΄ αρχάς είμαστε χαρούμενοι γιατί, χάρη σε μας, βρήκατε ξανά τον δρόμο για το γήπεδο, και είδατε πρόσωπα αγαπημένα σας που είχατε χάσει και είχατε να τα δείτε από το προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι. Οι παίχτες μας πάντως χάρηκαν λίγο περισσότερο όχι τόσο για την νίκη, όσο γιατί εξασφάλισαν δύο ημέρες ρεπό. Ελπίζουμε να σας αποζημιώσαμε με το θέαμα που προσφέραμε, το κυριότερο όμως είναι ότι σας … πετάξαμε έξω… κάθε σκέψη για ανάκαμψη την χρονιά που έρχεται. Κοινώς σας … ανοίξαμε… τα μάτια… όσον αφορά διοίκηση, προπονητές, παίχτες, μεταγραφές, και πάνω από όλα την ομάδα σας ώστε να μην έχετε προσδοκίες, και να μην τρέφεται αυταπάτες και για το 2023.

Όχι σαν τους «βόθρους» και τους αγαπητικούς που σας παραμυθιάζουν. Ξεχάστε το, με λίγα λόγια το τμήμα. Μέσω ίνσταγκραμ δεν διοικεί κανείς. Το μαγαζί γωνία παραμένει απούλητο. Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι , και χωρίς Φάρους και Αναστόπουλους, φαγητό δεν «φτιάχνεται». ΠΟΤΕ στην Ιστορία σας δεν έχετε νοιώσει αυτό που ζούμε εμείς . Να κερδίσετε με την αξία σας, με τέτοιες διαφορές,  όχι στο ΣΕΦ αλλά ούτε καν στο σπίτι σας,. Χωρίς το παρασκήνιο να σας σπρώχνει πάει η φάπα σύννεφο παντού. Πόσο μάλλον στην Ευρώπη. που έχουμε περισσότερες νίκες στην έδρα σας από ότι εσείς στα μεταξύ μας ματς. Στο ΣΕΦ δε, μας βλέπετε με κιάλια.

 Κατάπιατε το σανό αμάσητο από τους «βόθρους» , ελπίζοντας σε μια νίκη. Ξεπουλήσατε τρομάρα σας νωρίς και τα εισιτήρια γιατί ήσασταν και σίγουροι. Και τελικά μαζεύατε τα πανό από το γ΄ δεκάλεπτο και γιουχάρατε αυτούς που νομίζατε ότι θα μας κερδίσουν. Σας δούλεψαν άλλη μια φορά ψιλό γαζί οι «βόθροι», δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα, τόσο καιρό πριν, ότι φταίει η διοίκηση της ΕΟΚ, οι διαιτησίες, ο Μπερτομέου, για τα συνεχιζόμενα χάλια σας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φταίει κορόϊδα. Χωρίς τον Βεζένκοφ, και πάλι πάρτι κάναμε. Όταν η διαφορά πήγε στο +31 πέστε την αλήθεια. Τι σκεφτόσασταν; Σας ρίξαμε +24 στο κεφάλι και όμως φύγατε «ικανοποιημένοι» από το γήπεδο γιατί το βλέπατε το έργο να έρχεται.

 Ναι μωρέ, ο Ράντονιτς και οι παίχτες φταίνε. Μόνοι τους ήρθαν. Είδαν ανοιχτή την πόρτα και φώτα και μπήκαν. Το «μέχρι τέλους» μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα. Τα χειρότερα για εσάς ακόμη δεν τα έχετε δει. Στον δρόμο είναι, έρχονται. «Συνθηκολογήσατε» τα αντίπαλα στρατόπεδα, ( οπαδοί- διοίκηση) για να αποφύγετε αυτά που ζείτε αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Δεν παίζει ο Ολυμπιακός για να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν. Και ειδικά σε όλους όσους μετά από κάθε!!! ήττα γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Πολεμάει όλα τα παιχνίδια , σε κάποια μπορεί να μην τα καταφέρνει και να αδικεί την προσπάθεια του, αλλά το ταμείο στο τέλος θα είναι και φέτος θετικό. Θα έρθουν κ άλλες ήττες , άλλες μπορεί μη αναμενόμενες, αλλά το παρεάκι αυτό γουστάρουμε να το βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι. Μην προσπαθείτε άδικα να μας αναλύετε λάθη, ατομικά και στην τακτική.

Στηρίζουμε με χειροκρότημα στις δύσκολες στιγμές αυτούς που «ταξιδεύουμε μαζί», στην προσπάθεια τους να  γιγαντώσουν το ήδη μεγάλο όνομα του Ολυμπιακού. Την επόμενη φορά βαζελάκια φροντίστε το μεταξύ μας παιχνίδι να πέσει Μεγάλη Παρασκευή για να πηγαίνει ασορτί με την ημέρα , για τα πάθη που θα τραβήξετε. Ξέρετε εσείς άλλωστε από Μεγάλες Παρασκευές σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα. Καταλάβατε τώρα γιατί σας έφερε τον Μπέϊκον ; Βγάλτε τους 30 πόντους του και θα το εμπεδώσουν ακόμη και οι πιο στόκοι.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ