ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακόμη και στο -10 μας τρέμουν! Και καλά κάνουν. Τον φόβο μας θα έχουν μέχρι τέλους!

Ακόμη και στο -10 μας τρέμουν! Και καλά κάνουν. Τον φόβο μας θα έχουν μέχρι τέλους!

Οι αγώνες θα κερδίζονται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους . Ανεξάρτητα ποιο θα είναι το κόστος ενός ακόμη αγώνα κόντρα στο σύστημα, δεν θα ανεβαίνουν… ούτε οι ομάδες που θέλει, ούτε τα πιόνια της εξυγίανσης που προωθεί. Θα τους «αναγκάσουμε» όλους να επενδύουν αποκλειστικά και μόνο στις ομάδες τους και όχι «αλλού». Τα Πρωταθλήματα να τα κερδίζει μόνο αυτός που είναι αγωνιστικά ανώτερος, που έχει τους καλύτερους παίχτες, το πιο πλήρες ρόστερ , τον καλύτερο προπονητή. Οι ορισμοί είναι επιλεκτικοί και στοχευμένοι για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει ποιες ομάδες ευνοούνται.

Δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της super league και της super league 2, ούτε φυσικά «ανθρώπινα λάθη» από τα πιόνια που για να γίνουν αρεστοί και να «ανέβουν» σφυρίζουν αδίστακτα. Το παρόν αλλά και το παρελθόν τους μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι αποφασισμένοι να ξεμπροστιάζουν όλους αυτούς τους ηθικούς αυτουργούς και όσους κρύβονται πίσω τους, σε κάθε τους προκλητική ενέργεια. Θα ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο θέλουν δεν θέλουν. Θα μείνουν μόνο οι «βόθροι» για να «δικαιολογούν» τον λόγο της ύπαρξης τους, με το μοναδικό πράμα που ξέρουν να κάνουν καλά. Να προπαγανδίζουν εναντίον του Ολυμπιακού για να επιβιώνουν.

 Υπάρχουν μόνο και μόνο για να ρίχνουν λάσπη και να φλομώνουν στα ψέματα τους οπαδούς των αντιπάλων μας για να μην στρέφονται εναντίον των πραγματικών υπευθύνων για την κατάντια των σωματείων τους. Θα λάμψει και στο ποδόσφαιρο το φως του Ήλιου και όχι του Φάρου. Ο Ολυμπιακός Β΄ ιδρύθηκε για να αντρώνονται ποδοσφαιρικά τα ταλέντα , να προωθούνται όσοι αξίζουν και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όσοι μένουν εκτός αποστολής από την επαγγελματική ομάδα. Δεν ιδρύθηκε για να συμμετέχει  στο θέατρο σκιών μιας Ομοσπονδίας που μόνο για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν νοιάζεται.

Με Αιγάλεω, Καλλιθέα και Κηφισιά, είδαν και οι «τυφλοί». Αυτά λοιπόν τα πιόνια ( διαλέξτε τι είναι; άσχετοι η στημένοι;) που «προωθούν» δεν θα τους κάνουμε την χάρη ξεμπροστιάζοντας τους ,να τους δουν να σφυρίζουν στην μεγάλη κατηγορία. Ο κόπρος του Αυγείου θα καθαρίσει, δεν θα φύγουμε εμείς από το ποδόσφαιρο. Δεν θα προσφέρουν ασυλία στις στερημένες εδώ και δεκαετίες ομάδες από τίτλους για να σκάσει χαμόγελο έστω και παροδικά το χειλάκι τους. Μιλάνε οι «βόθροι» για εύνοια του Ολυμπιακού στις κατακτήσεις κάποιων Πρωταθλημάτων , λες και την είχαμε ανάγκη, παραβλέποντας τις ευνοϊκές υπέρ των ομάδων τους αποφάσεις στα ίδια Πρωταθλήματα που μας κατηγορούν για να βγαίνουν Ευρώπη η ο ένας πάνω από τον άλλον, τερματίζοντας πίσω μας με ένα σκασμό βαθμούς διαφορά.

 Τα αίσχη που γίνονται υπέρ των ομάδων τους αποκλειστικά και μόνο εδώ και 6 χρόνια τα βαπτίζουν «εξυγίανση». Ποιος δεν αντέχει το 50-50 ; Εμείς η εσείς και τα «λύματα του βόθρου» που συμμαχήσατε για να μοιράζεστε την πίτα; Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα Θρύλε μου σπάσε αύριο και το μπλόκο της εξυγίανσης στο Βόλο. Δεν ορίστηκαν τυχαία οι συγκεκριμένοι γιατί «ξέρουν» ότι κάποιος εκ των δύο (η και οι δύο) συμμάχων αύριο θα χάσουν βαθμούς. Ακόμη και στο -10 μας τρέμουν. Και καλά κάνουν. Τον φόβο μας θα έχουν μέχρι τέλους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ