ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι...

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι...

Το πιο «ενδιαφέρον» πρωτάθλημα των τελευταίων ετών γυμνοσάλιαγκες, διεξάγεται γιατί…  1ον.. ο Ολυμπιακός «αυτοκτονούσε» διαρκώς μέχρι να βρεθεί η χημεία και η βασική 18αδα σε ένα σύνολο 40 παιχτών… 2ον … γιατί η εξυγίανση φρόντιζε τα «παιδιά» της και κτυπούσε τον Ολυμπιακό όπου έβλεπε ότι την «έπαιρνε»… 3ον… γιατί οι περισσότερες μεταγραφές του καλοκαιριού δεν έπιασαν τόπο, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε και αυτή την μεταγραφική περίοδο ενίσχυση… και 4ον γιατί αλλάξαμε τρεις προπονητές μέχρι να ισιώσουμε. Οι «φίλαθλοι» βόθροι ξαναγύρισαν στις κερκίδες γιατί ελπίζουν μπας και δεν το πάρει ξανά ο Ολυμπιακός. Μόλις καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα θα ξαναχαθούν.

Η βαθμολογία γκαβούλιακες είναι πλασματική και διαμορφωμένη από την εξυγίανση και όχι γιατί οι «άλλοι» έχουν ομάδες. Ναι, είναι καλύτεροι από τα χάλια που είχαν  προηγούμενες χρονιές, αλλά «φαίνονται» βαθμολογικά κυρίως λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και της  κακής εκκίνησης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός αν ήταν στο +12 , δεν υπήρχε περίπτωση οι «άλλοι» να το διεκδικούσαν, ούτε φυσικά εμείς να κοιτάγαμε πίσω μας. Τα πλέϊ οφ θα ήταν ξανά τυπική διαδικασία. Για πρώτη φορά από τον ορισμό τους τα πλέϊ οφ θα αναδείξουν τον Πρωταθλητή.

Αν ο Ολυμπιακός ενισχυθεί όπου έχει ανάγκη ( αριστερό μπακ, στόπερ και εξτρέμ) , και διαχειριστεί τακτικά με διαφορετικό τρόπο τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκτός έδρας, από ότι όλα τα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, κάνοντας 9 στις 9 νίκες, θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Σε μια χρονιά που θεωρούμε κακή , υπολειπόμαστε μόλις 1 γκολ επιθετικά από την ΑΕΚ, και αμυντικά μόλις τρία από αυτούς που μας πρήζουν ότι διάγουν ονειρεμένη χρονιά.  Με μια ήττα περισσότερη από τον ΠΑΟ , τις ίδιες με ΠΑΟΚ και μια λιγότερη από την ΑΕΚ. Και όλα αυτά γιατί… δεν τους αφήνουν να χάνουν βαθμούς, και δεν επιτρέπουν να παίζονται οι αγώνες μόνο στα γήπεδα. Ακόμη και αυτός ο μέτριος για μας Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του, θα είχε και περισσότερους βαθμούς , και καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα αν αποδιδόταν δικαιοσύνη στους ποδοσφαιρικούς χώρους.

Όσον αφορά «βόθροι» για το ποιοι θέλουν να πάει το Πρωτάθλημα αλλού και όχι στον Ολυμπιακό, αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο στις δηλώσεις του έτερου διεκδικητή του τίτλου και κολλητού του Γιαννάκη που δεν έχει πρόβλημα αν δεν το πάρει αυτός να καταλήξει στον έτερο αγαπημένο της ΝΔ, , όσο και στο γεγονός ότι το Κράτος «σιωπά» με όσα γίνονται στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ με τους καρεκλοκένταυρους που στηρίζονται από αυτούς που τους «έβαλαν». ΔΕΝ υπάρχει πολιτική βούληση να καθαρίσει μια για πάντα ο τόπος από το παρασκήνιο και από αυτούς που το συντηρούν.

Ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του, δεν έχουν προτίμηση αν δεν το πάρουμε εμείς σε ποια χέρια θα καταλήξει. Τώρα θα μου πείτε εδώ δέχτηκαν να πέσουν οικειοθελώς στην Γ΄ Εθνική , αυτό θα τους πείραζε; Σωστό κ αυτό. Και μην μπερδεύεστε «βόθροι». Η διαφορά αυτή την στιγμή από τον 1ο είναι στο -4. Έχουν χάσει από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας  το ματς στο Καραϊσκάκη. Εκεί θα ξεπληρωθεί με όλες τις «τιμές» , η «αλητεία» με την μαϊμου-εφεύρεση  στο τελευταίο λεπτό. 30.000 λαού με τον Άρη στον ναό είναι το επόμενο μήνυμα του «κορεσμένου» από τίτλους κόσμου και ομάδας σε αυτούς που χαλάσανε το στόμα τους με την πάρτη μας. Για να δούμε. Ποια θα είναι η βαθμολογία την 24η αγωνιστική που θα μας έρθετε. Εγώ σας λέω λοιπόν ότι θα βλέπετε την πλάτη μας. Θα χρειαστείτε όσο ποτέ άλλοτε την εξυγίανση για το αντίθετο, παίζοντας με ΠΑΟΚ εντός , και Γιάννενα, Τρίπολη, Άρη εκτός. Και όλο τρέμουν… τα βαζελάκια … στων γηπέ- στων γηπέδων τα σκαλάκια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ