ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι καταδικασμένοι για δωροδοκίες δεν δικαιούνται να ομιλούν

Οι καταδικασμένοι για δωροδοκίες δεν δικαιούνται να ομιλούν

Αντιδρούν κυρίως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και οσονούπω και ο Παναθηναϊκός όταν «ξυπνήσει», με τα όσα κατά καιρούς αναδεικνύει ο Μαρινάκης ότι συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Δηλαδή όλοι αυτοί ότι βλέπουν  τους αρέσει; Δεν θέλουν ξένους διαιτητές από την ελίτ να σφυρίζουν τα ντέρμπι , δεν θέλουν επαγγελματική διαιτησία, δεν θέλουν να εξαλειφθεί η καχυποψία και οι σκιές που «σκοτώνουν» το ποδόσφαιρο; Τους αρέσουν ο Μπαλτάκος με τον Φιλιπούση και τον Μπένετ; Ο Ολυμπιακός τους έδειξε κυρίως με τα τελευταία 3 συνεχόμενα Πρωταθλήματα ότι ποτέ δεν είχε ανάγκη να τον «σπρώχνουν» για να κατακτά τίτλους. Αυτοί όμως «καρφώνονται» μόνοι τους. Στο σύστημα στηρίζονται περισσότερο παρά στις ομάδες τους για να χαμογελάσουν στο τέλος. Για αυτό και δεν θέλουν να «αλλάξει» το υπάρχον σύστημα. Και με πλέϊ όφ, και με VAR, και με ξένους διαιτητές, και με τα πιόνια τους στα μικρά παιχνίδια, τους δείχνουμε ότι δεν μασάμε. Αυτοί ξεβρακώνονται όχι εμείς.

Το 2019-20 το πήραμε με 18 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Το 2020-21 το πήραμε με 26 βαθμούς διαφορά πάλι από τον ΠΑΟΚ. Και το 2021-22 το πήραμε με 19 βαθμούς διαφορά … ξανά από τον ΠΑΟΚ. Φέτος γιατί έγινε «ενδιαφέρον»; Όχι γιατί έγιναν καλύτεροι αλλά γιατί δεν ξεκινήσαμε εμείς καλά και αυτούς τους «προστατεύουν» όλοι αυτοί που ανέβηκαν στην εξουσία του ποδοσφαίρου με τις ευλογίες τους. Τους έχουν απόλυτη ανάγκη. Για αυτό και αντιδρούν στις αλλαγές  που όλος ο κόσμος βλέπει ότι πρέπει να γίνουν. Δεν μπορούν να πάρουν αλλιώς το Πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό που δείχνει σημάδια βελτίωσης και συνέρχεται. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός τον κάθε Μπαλτάκο, και τον κάθε Μπένετ , οι άλλοι στηρίζονται στις επιλογές και τους ορισμούς τους.  Η βαθμολογία είναι πλασματική ακόμη και με αυτόν το «προβληματικό» μέχρι πριν λίγο καιρό Ολυμπιακό. Είναι αποτέλεσμα εγκληματικών αποφάσεων υπέρ των και εναντίον  μας. Αποδεικνύουν ότι δεν θέλουν το 50-50 γιατί είναι χαμένοι από χέρι.

Το σύστημα χρησιμοποιεί ακόμη και το VAR, είτε κλείνοντας τα μάτια, είτε αποφασίζοντας κατά το δοκούν με δικά του κριτήρια, εναντίον μας και υπέρ τους, διαμορφώνοντας την βαθμολογία. Για αυτό στηρίζουν αυτό το έκτρωμα που «διοικεί» το ποδόσφαιρο μας. Για να έχουν ελπίδες. Γιατί χωρίς αυτούς δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Ποιος από αυτούς θα ήταν στο -12 , με το παρασκήνιο εναντίον του και θα πίστευε στο Πρωτάθλημα; Κανείς. Ποιος θα πίστευε ότι θα έπαιρνε τόσο μάγκικα 3 συνεχόμενα; Κανείς. «Άλωσαν» την ΕΠΟ για να «κλέψουν» μόλις δύο πρωταθλήματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Κάθε νίκη μας είναι χτύπημα στο σύστημα. Κάθε βαθμός που μειώνει την διαφορά, τους κάνει να ιδρώνουν. Για αυτό λοιπόν ως ομάδα πρώτα από όλα οφείλουμε να μηδενίσουμε τα λάθη μας.

Επειδή ξέρουμε , από την λύσσα που αντιστέκονται στις αλλαγές που προτείνουμε για να σπάσει το απόστημα που ελέγχει το ποδόσφαιρο, τι θα ακολουθήσει στα επόμενα ματς, επιβάλλεται να κερδίσουμε και τα πιόνια τους και τα «φιλικά» τους σωματεία. Να εμφανιζόμαστε σε κάθε ματς και καλύτεροι. Να κερδίζουμε και την «αδικία και την ληστεία» όπως κάναμε τα τελευταία ειδικά χρόνια. Λάθη γινόντουσαν τα χρόνια που επικαλούνται, υπέρ όλων. Τους βόλευε να αναδεικνύουν μόνο τα υπέρ μας για να καλύπτουν την ανυπαρξία τους. Έριχναν εκεί τις απώλειες των τίτλων, είτε το έχαναν με διαφορά με κατεβασμένα τα χέρια, είτε το παίρναμε με ελαφριά δυσκολία. Τι να λέμε όμως όταν επί σειρά ετών , εξακολουθούν και θεωρούν ως εύνοια υπέρ μας την εφαρμογή των κανονισμών στην υπόθεση Βάλνερ; Ποιοι; Αυτοί , που όντας καταδικασμένοι ευρισκόμενοι ένοχοι για δωροδοκίες, ( υπόθεση λουλουδιών και Χρυσοβιτσάνου) δεν υποβιβάστηκαν ποτέ. Και με τα σημαιάκια «πιασμένα» θα ζείτε πάντα με τον φόβο μας.

 

PHOTO GALLERY

Οι καταδικασμένοι για δωροδοκίες δεν δικαιούνται να ομιλούν
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ