ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο εμείς το πιστεύουμε τελικά;

Μόνο εμείς το πιστεύουμε τελικά;

 Όταν μιλάς για αντεπίθεση, όταν βλέπεις τον κόσμο να μετατρέπει σε Καραϊσκάκη Λιβαδειά και Βόλο , όταν ξέρεις ότι ο πρωτοπόρος χάνει 3 βαθμούς στην έδρα του, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εμφανίζεσαι έτσι στο Περιστέρι. Δεν χρειάζεται να πάρεις τον Ρονάλντο για να κερδίζεις ΠΑΣ και Ατρόμητο. Τρως σίδερα και κάνεις τα πάντα να κερδίσεις με αυτούς που έχεις, ακόμη και να σου λείπουν παίχτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Δεν μπήκες με τα μάτια να γυαλίζουν για την νίκη. Δεν έτρεξες, δεν πίεσες, δεν κατεβαίνεις όμως και με τρία δεκάρια, ούτε κόβεις την ομάδα στην μέση μετά το 1-1 , όπως και δεν αφήνεις την ομάδα χωρίς κανονικά εξτρέμ. Δεν υπολογίζεις τον Σισέ; Κανένα πρόβλημα. Πάρε όμως ένα κανονικό στόπερ. Δεν γίνεται πχ να σου κάνει ο Κασάμι και να διώχνεις άλλους. Ποιος τον βλέπει ότι  μπορεί να προσφέρει ; Σε όσα ματς έπαιξε, όσο αγωνίστηκε κανείς δεν είδε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα. Ξεπεράσαμε πλέον τα όρια της «αυτοκτονίας».

Μπορεί να έχει δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα αλλά δεν πείθουμε ότι μπορούμε να το πάμε ως το τέλος. Τουλάχιστον όχι με αυτή την εικόνα. Πόσο μάλλον όταν ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε  όχι ένα, αλλά ούτε μισό λάθος. Εδέησε ο Ύψιστος και προηγηθήκαμε. Και τρώμε γκολ στην πλάτη της άμυνας; Μόνο εμείς το πιστεύουμε τελικά; Στα «φρύδια» μας οι συγνώμες, οι αναλύσεις και οι δηλώσεις. Γιατί ρε «χαρίζεται» το Πρωτάθλημα; Δεν σας ζητάμε να κάνετε θαύματα. Τα αυτονόητα ζητάμε να βλέπουμε στο γήπεδο. Όχι να επαναλαμβάνετε τα λάθη. Που είναι , ότι καταλάβατε το πάθημα με τον ΠΑΣ; «Εγκληματήσατε» ξανά. Γιατί να μην μειωθεί περισσότερο η διαφορά; Γιατί να μην πιέσετε ψυχολογικά όλους τους αντιπάλους μας, κερδίζοντας το Περιστέρι; Προπονητές δεν είμαστε αλλά όλοι βλέπουμε ποιοι κάνουν και ποιοι όχι. Που χρειαζόμαστε ενίσχυση και που όχι. Δεν γίνεται να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Μόνο εμείς μαχόμαστε να αναδεικνύουμε την εύνοια των άλλων, όπως και την πλασματική βαθμολογία , και εσείς τι κάνετε; Περπατάτε; Και πως θα κερδίσετε; Με τις φανέλες απλωμένες μόνο;

Με τόσες λανθασμένες καλοκαιρινές μεταγραφές, με τόσα αγωνιστικά λάθη, με τέτοια εικόνα στα περισσότερα ματς, με τέτοια εναντίον σας διαιτησία, και πάλι είστε στο -6 από τον πρώτο. Δεν είναι πυρηνική φυσική ρε το ποδόσφαιρο. Απλά τα αυτονόητα να κάνετε το πήρατε. Ούτε αυτά δεν μπορείτε; Σε κάποια ματς πως μπορέσατε; Δεν έχετε το δικαίωμα να μπαίνετε χαλαροί στα γήπεδα, πόσο μάλλον όταν είστε πίσω στην βαθμολογία. Σταματήστε να βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας. Δεν ανεχόμαστε να μην προσπαθείτε. Αν το χάσουμε να το χάσουμε από την εξυγίανση πολεμώντας. Όχι δίνοντας δικαιώματα με την απόδοση μας. Αριστερό μπακ, στόπερ, και εξτρέμ για βασικοί, προχτές, όχι χθες. Και όχι μεταγραφές απλά για να γίνουν αλλά να βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά. Αν θέλουμε να σωθεί μια χρονιά έστω και με τα λάθη που έχουν γίνει μέχρι τώρα, έστω και με τα λάθη που συνεχίζουμε να κάνουμε. Όποιος δεν το πιστεύει στην τελική ας ζητήσει να φύγει. Αν μείνετε όμως θα είστε υπόλογοι σε κάθε ματς για την απόδοση σας μηδενός εξαιρουμένου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ