ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ταν ή επί τας

Η ταν ή επί τας

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Στην Τούμπα θα κριθούν πολλά όσον αφορά την έκβαση του Πρωταθλήματος.  Δεν ωφελεί να κοιτάμε πίσω αλλά έτσι όπως τα «καταφέραμε» με ΠΑΣ και Ατρόμητο , η νίκη είναι μονόδρομος. Απαγορεύεται να αυξηθεί η διαφορά από την πρωτοπόρο. Για μένα ούτε η ισοπαλία μας κάνει. Κερδίζουμε και μεταφέρουμε την πίεση σε αυτούς στο δικό τους ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω να μην κερδίσουμε και ταυτόχρονα να χάσει βαθμούς και η ΑΕΚ. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος από τους τελικούς που ακολουθούν. Παρ΄ όλα τα λάθη μας , καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή από το -12 στο -5. Απαγορεύεται ρητά  από δω και μπρος να κάνουμε τα ίδια λάθη. Να χάνουμε βαθμούς σε «εύκολα» ματς, και να μην κερδίζουμε τα ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στις μεταγραφές σε θέσεις που πραγματικά είχε ανάγκη. Το αν θα βγουν η όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Όπως επίσης ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του γνώμη για το αν ήταν αρκετές οι προσθήκες η όχι. Για μένα πχ , έπρεπε να φέρουμε και στόπερ ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Σισέ , η διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο θα μας βοηθήσει  ο Κασάμι , περισσότερο από τους Κούντε, Μπουχαλάκη και Αγκιμπού που έφυγαν. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο έτοιμος να προσφέρει κάποιος από αυτούς ως λύση προερχόμενη από τον πάγκο από τον ανέτοιμο στα δικά μου μάτια Κασάμι. Όπως επίσης δεν ξέρω αν ο Ραμόν θα «βγει» άμεσα Ρόντινέϊ  η θα συνεχίσει να είναι βασικός ο φιλότιμος μεν Ρέαμπτσιουκ αλλά λίγος όσον αφορά την προσφορά του στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Από την θεωρία όμως έως την πράξη ο δρόμος είναι μεγάλος. Μακάρι να κάνω λάθος.  Όποια γνώμη πάντως και αν έχει ο καθένας μας η διαφορά έγκειται στον τρόπο αντίδρασης.

Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα, ούτε όμως και μαύρα όπως αρέσκονται να τα παρουσιάζουν κάποιοι. Δεν βοηθάμε καθόλου , ειδικά στο γήπεδο με το να γκρινιάζουμε συνεχώς. Δεν είναι θέμα ποιος έχει δίκιο η άδικο, η πως βλέπει ο καθένας μας το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Η ουσία είναι ανεξαρτήτως απόψεων να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Να κερδίζει ακόμη και αν δεν παίζει καλά, να κερδίζει την εξυγίανση, και να σπάει όλα τα μπλόκα. Δεν «φτιάχνεται» τώρα η ομάδα για να μεγαλουργήσει. Οι ομάδες φτιάχνονται το καλοκαίρι. Τώρα διορθώνουμε όσο μπορούμε την εικόνα της. Έχουμε την ποιότητα να προσφέρουμε και θέαμα. Την δεδομένη όμως χρονική στιγμή αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο που μας νοιάζει. Αυτό που όλοι πιστεύω ότι συμφωνούμε είναι ότι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να «πολεμάει». Να καταθέτει και την ψυχή της στο γήπεδο. Να βλέπουμε την αντίδραση που έβγαλε με τον ΟΦΗ και να κερδίζει . Δεν βλέπω αγωνιστικά καμιά ομάδα να είναι καλύτερη μας.

Αν είχαν οι «άλλοι» την ίδια αντιμετώπιση με μας, από την διαιτησία απλά δεν θα ήταν αυτή η βαθμολογία. Αυτό σας το υπογράφω. Κουτσά- στραβά, φτάσαμε έως εδώ. Μπήκαμε πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου με τα μπούνια. Από εμάς εξαρτάται τι θα δούμε στην συνέχεια. Αν είναι να το χάσουμε, ας το χάσουμε από το παρασκήνιο. Όχι όμως  να συνεχίσουμε να κάνουμε  λάθη όσον αφορά την αμυντική λειτουργία. Γιατί αν κρατάμε το μηδέν πίσω, μπροστά θα την βρούμε την άκρη να σκοράρουμε. Καλό μήνα να έχουμε μάγκες με τον Θρύλο πάντα στην καρδιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ