ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν γίνεται να αλλάξει… μπορούσε όμως να οριστεί!

Δεν γίνεται να αλλάξει… μπορούσε όμως να οριστεί!

Και επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση και μαρτυράτε χωρίς ξύλο, από πότε για να έχουμε καλό λόγο, τον είχατε επιλέξει ; Γιατί μόνοι σας είπατε πως η επιλογή γίνεται αρκετό καιρό πριν. Άρα το «μαγείρεμα» είχε ήδη ξεκινήσει . Αυτός ο χειρούργος είναι η ελίτ που θα φέρνατε για το ματς της Τούμπας; Καμαρώστε κάτι υποκριτές που «θέλουν» να παίζονται οι αγώνες στα γήπεδα. Και καλά συμφώνησαν να οριστεί εγνωσμένης αξίας ρέφερι. Πιθανολογώ ότι στο στοίχημα θα είχε μπει φραγή αν ήθελε κάποιος να στοιχηματίσει ότι το ήξεραν εκ των προτέρων ποιος θα είναι ο ρέφερι της συνάντησης. Μπορείτε ρε να μας κερδίσετε παίζοντας καλύτερα; Θα το δεχτώ. Ποτέ μη σώσω και κερδίσω αν δεν είμαι αγωνιστικά ανώτερος. Εσείς χωρίς εύνοια μπορείτε να υπάρξετε στον ποδοσφαιρικό χάρτη; Εσείς υπάρχετε μόνο για να το παίζετε μόνιμα αδικημένοι.

Η χαρά σας όλη περιορίζεται στο πως θα κάνετε «ζημιά» στον Ολυμπιακό. Και ας το πάρουν το Πρωτάθλημα οι Αθηναϊκές ομάδες με τις οποίες εσείς συμμαχήσατε, και ταυτόχρονα εσείς τις κατηγορείτε ότι σας αδικούν!!! Ας βάζατε καλύτερα τον Σιδηρόπουλο να γλιτώνατε και τα έξοδα μεταφοράς ρε υποκριτές. Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ; Δεν μπορώ να πω όμως. Την είχατε ψυλλιαστεί την δουλειά. Περιμένατε ότι ο Ολυμπιακός θα ανακάμψει και ήσασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα για το ματς της Τούμπας. Είχατε συνειδητοποιήσει πως φεύγοντας με διπλό από την Θεσσαλονίκη ανοίγει ορθάνοιχτα ο δρόμος για το 48ο. Δεν είναι τυχαίος ο ορισμός του «σφαγέα του Κιέβου». Και δεν χρειάζεται να είναι φόρα παρτίδα το χειρουργείο. Υπάρχουν ένα σωρό «ανθρώπινα λάθη» για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ τους. Να επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων, να μας κόβει τον ρυθμό, να μην τους βγάζει κάρτες, να μας «βάζει» στην περιοχή μας, να ερμηνεύει κατά το δοκούν τις φάσεις.

Για όλους αυτούς και πολλούς περισσότερους ακόμη λόγους επιλέχτηκε το «πνευματικό παιδί» του Μίχελ. Είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της εξυγίανσης να μας σταματήσει. Ακόμη και στην κατάσταση που είμαστε. Γιατί ο Ολυμπιακός προηγούμενων ετών θα το είχε πάρει ξανά από τώρα το Πρωτάθλημα και με εις βάρος του διαιτησίες. Τυπική διαδικασία θα ήταν πάλι τα πλεϊ οφ. Και όσο και να χτυπιούνται τα αντικειμενικά πιόνια σας η βαθμολογία ακόμη και με αυτόν τον Ολυμπιακό είναι πλασματική. Χάρη στα εις βάρος μας χειρουργεία και στις διαιτητικές εύνοιες των ομάδων του ξενοδοχείου , βρισκόμαστε στο -5 αντί να είμαστε έστω και με μικρή διαφορά πρώτοι. Σας συντηρεί ο Μπένετ με τα πιόνια του και σιγοντάρει το Μπαλτακιστάν. Αυτή είναι η αλήθεια. Το ζούμε από την αρχή της σεζόν, το βιώνουμε κάθε Κυριακή, το βλέπουν όσοι δεν εθελοτυφλούν. Εμείς πάντα θα κοιτάμε πρώτα την δική μας ομάδα, τα λάθη μας, ποιοι παίχτες μας κάνουν και ποιοι όχι, ποιοι έπρεπε να έρθουν αλλά δεν ήρθαν, χωρίς όμως να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι μας «ληστεύετε» κύριοι. Σας «εγκατέστησαν» για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Για να είστε «εξυπηρετητές» συμφερόντων. 

Το Πρωτάθλημα αν χαθεί δεν θα χαθεί αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας των δικών μας λαθών. Τελεία και παύλα. Δεν σας «αφήνουν» να χάνετε βαθμούς , δεν «επιτρέπουν» στον Ολυμπιακό να παίρνει ότι του αναλογεί μέσα στα γήπεδα. Υπήρξαν ματς που τα «χάσαμε» βλακωδώς και ηλιθίως, υπήρξαν όμως και άλλα που κλείνατε τα μάτια και δείχνατε παίζετε. Αυτό το Πρωτάθλημα δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απολύτως από αυτά των… 2004… 2010… 2018… 2019… Και τι καταλάβατε που τα «κλέψατε»; Γίνατε καλύτεροι; Σας βοήθησαν να κάνετε κάτι στην Ευρώπη; Μειώσατε αισθητά την διαφορά μας στα τρόπαια; Απλά ξεκουμπώθηκαν περισσότερο οι ρόμπες σας. Στην τελευταία 26ετία ( ¼ του αιώνα) το κοντέρ γράφει… 22 μόνοι μας – 4 όλοι σας!!!!  Βάλτε λυτούς και δεμένους να ξεκουμπώσετε ένα ακόμη κουμπί στην ρόμπα σας στερημένοι. Μπας και πανηγυρίσετε όλοι μαζί το 5ο στην 27ετία. Χάλασε τους την «δουλειά» Θρύλε μου. Έτσι για την αλητεία. Για πάρτη μας. Μόνο με την «δική» τους ΕΠΟ και την ΚΕΔ υπάρχουν.

Υ.Γ. Ποιος είσαι εσύ που θα μας στερήσεις να δούμε την ομάδα μας στον τελικό Κυπέλλου ρε; Ποιος σου είπε ότι μας τρέχουν τα λεφτά  από τα μπατζάκια να τρέχουμε στο εξωτερικό; Όποτε πηγαίνει ο Ολυμπιακός τελικό θυμάστε τα κεκλεισμένων , να γίνεται Αύγουστο!!! και να διεξαχθεί στο εξωτερικό;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ