ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και το μυαλό μου είναι θολό… και το δοκάρι πιο κοντό… πω πω πω πω!

Και το μυαλό μου είναι θολό… και το δοκάρι πιο κοντό… πω πω πω πω!

Οι ειδικοί στο μέτρημα αποφάνθηκαν. Σε κάποιο σημείο είναι πιο μικρή η απόσταση του δοκαριού από το χορτάρι. Παλιότερα είχαν τον Ατματσίδη να μετράει πόσα τρώει στο ρολόϊ. Έφταιγε η ΔΕΗ για το σβήσιμο των προβολέων. Έφταιγε η αστυνομία για το δακρυγόνο που έπεσε από την σκεπαστή στο γήπεδο. Έφταιγε η υγρασία που έπεσαν κάτω τα παλληκάρια πιάνοντας την μέση τους. Τώρα αντιλήφθηκαν ότι το δοκάρι ήταν πιο χαμηλό. Αυτό που είναι πάντως το μόνο σίγουρο και όσο και να το μετράτε δεν κονταίνει είναι η διαφορά μας στα Πρωταθλήματα. 47 εμείς , 12 εσείς… πόσο μας κάνει;  35!!! Βοήθεια σας. Αν και με το νέο σας ΑΦΜ έχετε μόλις 1. Οι … κανονισμοί ασφαλείας και λειτουργικότητας …. όμως ήταν εναρμονισμένοι για να δοθεί άδεια λειτουργίας στην Τσάμπα – Αρένα. Ε, διαφορετικοί;

 

Την «δουλειά» δεν θα την μάθουμε ποτέ , ούτε ποιος την έκανε, ούτε πως το ήξεραν. Δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε στα στημένα παραμυθένια λόγια και τις περισπούδαστες αναλύσεις.  Εμείς θα πάμε εν μέσω ταξιδιού, κακοκαιρίας και δύσκολου παιχνιδιού στο κοτέτσι , και οι άλλοι θα κάαααθονται! Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρουν στα χαρτιά τους 3 βαθμούς. Μια ακόμη Κυριακή την ζουν όπως έχουν μάθει. Είναι μωρέ που ήθελαν να φέρουν την ισονομία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Να μην ξεχάσει η συνδρομητική να τους τα σκάει για την «διαφήμιση» προστασίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Να τους χαρίζουν και να τους φτιάχνουν γήπεδα οι κυβερνήσεις. Να τους «σβήνουν» τα χρέη με έναν απλό υποβιβασμό και μετά να αλλάζει ο νόμος. Να μην τιμωρείται η Τσάμπα αρένα και να κλείνουν μόνο το Καραϊσκάκη. Να μας μιλάνε τα πιόνια και οι γλείφτες τους για ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα με ένα μέτριο Ολυμπιακό και ένα σωρό διαιτητικά σκάνδαλα  υπέρ όλων των άλλων.

Οι κανονισμοί λένε ότι ήταν γκολ με τον Ιωνικό ;h ισοφάριση; Με τον Ατρόμητο στον α΄ γύρο όλα καλά; Με τον Άρη; Με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη; Το δοκάρι μίκρυνε ξαφνικά; Σε όλα τα προηγούμενα ματς ήταν κανονικό; Το var ανθρώπινα χέρια δεν το διαχειρίζονται; Ποιος τους ορίζει; Τις γραμμές πως τις τοποθετούν; Πως ανέβηκαν στην Σούπερ Λιγκ; Η αλήθεια είναι μία και μόνη. Οι «κότες» το «έσκασαν». Θα πρέπει μέχρι και ο «καπετάνιος» να έχει σκάσει με τις ραδιουργίες που εφεύρουν με συνέπεια να τον έχουν ξεπεράσει. Στο πιθανό 0-3 στα χαρτιά , βάλτε σκόρερ με χατ- τρικ τον Λιβάϊ , ώστε να βγει πρώτος σκόρερ και να πιάσει περισσότερα. Πατούλη μην ξεχάσεις να χρηματοδοτήσεις και την φιέστα αν το πάρουν. Αυτοί είναι ικανοί να ζητήσουν  τα έξοδα άσκοπης μετακίνησης στο Περιστέρι και να ζητήσουν αποζημίωση για έκθεση σε πιθανό κίνδυνο του Αθανασιάδη σε περίπτωση που γινόταν το παιχνίδι ( λέμε και κανά αστείο να περάσει η ώρα).

 

PHOTO GALLERY

Και το μυαλό μου είναι θολό… και το δοκάρι πιο κοντό… πω πω πω πω!
Και το μυαλό μου είναι θολό… και το δοκάρι πιο κοντό… πω πω πω πω!
Και το μυαλό μου είναι θολό… και το δοκάρι πιο κοντό… πω πω πω πω!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ