ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και ξανά-ξανά στον μικρό τελικό ξανά… οε 1-4… οε 1-4…

Και ξανά-ξανά στον μικρό τελικό ξανά… οε 1-4… οε 1-4…

Μιλήστε μας πάλι για το πανό μας , πέστε μας για το σερί σας ( τρομάρα σας) , να δούμε ποιος θα βλαστημήσει την ώρα και την στιγμή που το ανέβαζε. Υποβιβάσατε την περσινή σας επιτυχία για να αγωνιστείτε στο Challenge Cup , με την προσδοκία να πάρετε τον πρώτο Ευρωπαϊκό σας τίτλο στο Βόλεϊ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο, μιας και οι κληρώσεις σας έφεραν επάνω μας. Που πάτε ρε έρμα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να προκριθείτε; Κερδίσατε τον πρώτο αγώνα με 1-3 σετ και βγάλατε μια γλώσσα πάνω από το μπόϊ σας. Προηγηθήκατε με 1-0 σετ στον επαναληπτικό, και δύο φορές μια ανάσα πριν την πρόκριση. Και τότε σας έσβησε τα φώτα ο δαφνοστεφανωμένος. Πήραμε 4 σετ συνεχόμενα , με περίπατο το χρυσό σετ, και ολοκληρώσαμε μια επική ανατροπή. Που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει.

Μας κατηγόρησαν κάποιοι για την απόφαση μας να κατέβουμε να αγωνιστούμε. Είδατε όλοι τι θα χάναμε ρε μάγκες; Και το κυριότερο, είδατε όλοι ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν σε μια ήττα; Φαντάζεστε πάνω στην στεναχώρια τους κάποιοι να τιμωρούσαν τον Ολυμπιακό, και να παίζαμε τον δεύτερο τελικό με την Μακάμπι στην έδρα μας χωρίς κόσμο; Είδατε όλοι γιατί πρέπει να μην απαξιώνουμε και να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα; Να στηρίζουμε τις ομάδες μας όλες, μέχρι τέλους; Που είναι όλοι αυτοί τώρα που βγάζανε  κουρασμένη την διοίκηση του ερασιτέχνη;

Με αξίωσε ο Θεός και έζησα από κοντά όλη την αγωνία και την προσπάθεια διοίκησης, παιχτών και προπονητικού σταφ, για να επιστρέψουμε νικητές από την στρούγκα τους. Σε ένα γήπεδο παντελώς ακατάλληλο για αγώνες βόλεϊ και όχι μόνο. Που ακόμη και τώρα που τελείωσαν όλα ρίχνουν την ευθύνη στην αστυνομία για τον διασυρμό τους, ενώ ξέρουν πολύ καλά την αλήθεια. Και οι… από μέσα … και οι τσαμπατζήδες απ΄ έξω! Εντάξει είμαστε όμηρε των μισών οπαδών; Εντάξει είμαστε. Ναι ρε έβγαζε υποδοχή ο τροχονόμος, έδινε πάσα ο Ματατζής και κάρφωνε ο υπαστυνόμος  της αθλητικής βίας. Έλεγε χτες ο κάθε άσχετος το μακρύ του και το κοντό του , χωρίς να γνωρίζει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ σχετικά με τον ορισμό του αγώνα.

 Σας «τσικνίσαμε» μια χαρά, πάνω που το είχατε πιστέψει. Για μια ακόμη φορά γράφτηκε στο ταμπλό το διαχρονικά επικό 1-4 στην έδρα σας. Να μάθετε να αποφεύγετε τον Ολυμπιακό στις διασταυρώσεις, γιατί η πίκρα μεγαλώνει. Ρε τον Ολυμπιακό είχατε ξεγράψει; Που όπου σας βρίσκει σας πελεκάει; Με το όνειρο μείνατε πάλι, και το μετατρέψανε οι μάγκες του Πειραιά σε εφιάλτη. Μεσημεριάτικα πάντως δεν πρέπει να σας είχαμε ξαναγλεντήσει. Το ζήσατε και αυτό. Άντε βρε και στα επόμενα γλέντια. Αντί για παϊδάκια λόγω της ημέρας, είχε «λούτσο». Καλοχώνευτος  και χαρά μας να σας εξυπηρετούμε συνεχώς αγαπητοί μας πελάτες.

Την επόμενη φορά βγάλτε ανακοινώσεις εναντίον της Πυροσβεστικής. Που θα πάει. Κάποια στιγμή θα πετύχετε τους πραγματικούς υπεύθυνους για την μιζέρια που σας έχει αναγκάσει ο Ολυμπιακός να ζείτε. Το Σάββατο που θα μας έρθετε στο Ρέντη φέρτε και μεζούρα για τον φιλέ. Αν και δεν έχετε ανάγκη, μιας και ξέρετε πόσο βγαίνουν παραπάνω τα αυτάκια σας κουνέλια από τον φιλέ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ