ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να περάσει ο εκλεκτός μας πελάτης από το ταμείο για την απόδειξη…

Να περάσει ο εκλεκτός μας πελάτης από το ταμείο για την απόδειξη…
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έχουμε ούτε να μιλάμε, ούτε να σκεφτόμαστε για το αποτέλεσμα του Σαββάτου. Δεν είναι δυνατόν να κλωτσήσουμε άλλη μια ευκαιρία για να μπούμε με τα μπούνια στην διεκδίκηση του τίτλου. Δεν είναι δυνατόν να φύγουν ξανά αλώβητοι , δεν είναι δυνατόν να μην κερδίσουμε το ντέρμπι. Κανείς μας δεν έχει ξεχάσει την «ληστεία» της Λεωφόρου. Μια ακόμη αλλοίωση αποτελέσματος και κυρίως της πλασματικής βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Δεν ξέρω τι θα τους πονέσει πιο πολύ, μια συντριβή η μια νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με παρόμοιο πέναλτι, αλλά η ουσία είναι ότι πρέπει να «πονέσουν». Να το θέλει και να το πιστεύει η ομάδα όπως ο κόσμος ότι αυτά τα ματς τα κερδίζουν η καρδιά, το πάθος και η ψυχή. Δεν επιλέγουμε εμείς την 11αδα, αλλά όσοι αγωνιστούν δεν έχουν το δικαίωμα να μην δώσουν το 150% της καρδιάς του Πρωταθλητή. Μέσα σε 90 λεπτά μπορούν να διορθώσουν όλες τις μ@λ@κίες και τις κακοτεχνίες από το καλοκαίρι μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Γιατί χωρίς αυτές έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα βάζουμε και με το βρώμικο παρασκήνιο. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες «συντηρούνται» από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ αλλά και από τα λάθη μας.

Τώρα είναι η ώρα για μια ουσιώδη και μεγάλη νίκη. Για να αποκτήσουν «ενδιαφέρον» τα πλέϊ οφ και να τρέμουν περισσότερο τα ποδαράκια τους. Το Σάββατο πρέπει να «ξεπλύνουμε» όλες τις φετινές «κλοπές» και στείλουμε το αιώνιο μήνυμα στους δεύτερους. Πρωταθλητές η εμείς η κανείς. Εμείς δεν λέμε να το πάρει κάποιος άλλος  εκτός από αυτούς. Δεν θα χαρούμε, ούτε θα πούμε το μη χείρον βέλτιστον. Θέλουμε να κατακτήσουμε το 48ο Πρωτάθλημα ακόμη και στην πιο μέτρια χρονιά μας. Δεν είναι ικανοί να πάρουν ένα Πρωτάθλημα ούτε αυτοί, ούτε οι «σύμμαχοι» τους, χωρίς την αβάντα της Πολιτείας, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Πηγαίνει το «χειρουργείο» σύννεφο. Και να πούμε ότι είχαν καλές ομάδες πάνε στα κομμάτια κάποια «ανθρώπινα λάθη». Εδώ τους προσφέρουν δεκανίκια. Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι έχουν περισσότερες ήττες από εμάς οι ΠΑΟ (3) , ΑΕΚ(4), και τις ίδιες (2) ο ΠΑΟΚ; Ότι έχουμε καλύτερη επίθεση από ΠΑΟ (34) και ΠΑΟΚ (36) και την ίδια με την ΑΕΚ (44); Ότι στην άμυνα υστερούμε μόλις ένα γκολ από ΠΑΟ και δύο από ΑΕΚ;

Όλη η «δουλειά»  έγινε φέτος κυρίως από τους Έλληνες διαιτητές στα μικρά ματς. Ακόμη και με αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα στα ντέρμπι η βαθμολογία θα ήταν διαφορετική αν παιζόντουσαν οι αγώνες στα γήπεδα και όχι στα γραφεία του Μπένετ. Περάσανε όλοι από τον «δικό» μας κατά τα άλλα Άρη (της προπαγάνδας των στημένων αρδ) και χάσαμε εμείς. Πάρετε μια γόμα και σβήστε τα όλα το Σάββατο. Κάντε τους ότι όλα τα άλλα αθλήματα. Ξεφτιλίστε μαζί με αυτούς και το σύστημα. Μην ρίξετε πάλι την καρδάρα με το γάλα. Ποιος ΠΑΟ μωρέ; Που ούτε με δεκανίκια δεν μπορεί να σταθεί στην κορυφή; Να χαρούν ποιοι; Αυτοί που πήδηξαν από το καράβι στο μπάσκετ, έχασαν τον δρόμο για την Πάτρα και κατάπιαν την γλώσσα τους στο Βόλεϊ; Αυτοί που πορεύονται μαζί με τον Αλαφούζο που διαπόμπευαν; Αυτοί που βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους και τα πιόνια τους που παίρνουν γραμμή;

Μπείτε μέσα ρε και τελειώστε τους που το συζητάμε κιόλας. Δεν θέλουμε υποσχέσεις και λόγια. Τις «δηλώσεις» σας να τις κάνετε στο γήπεδο με την εικόνα που θα παρουσιάσετε. Δεν θα δεχτούμε ότι «θέλουν» το ματς και το Πρωτάθλημα αυτοί και όχι εσείς. Αρκετές χαρές δώσατε σε όλους φέτος. Στείλτε το μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στα πλέϊ οφ. Ενδιαφέρον το κάναμε εμείς και η εξυγίανση. Ε, ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στείλτε τους με ταξί πίσω να τους «αναλάβουν» τα χαϊβάνια τους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ