ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για «ξάπλες» ήρθες ρε «Τρύφωνα»; Σήκω να αγωνιστείς ρε ρεζίλι των Αμπελοκήπων

Για «ξάπλες» ήρθες ρε «Τρύφωνα»; Σήκω να αγωνιστείς ρε ρεζίλι των Αμπελοκήπων

Ποιος δεν θέλει το var ρε συκοφάντες; Ο Ολυμπιακός που είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει και τα 3 Πρωταθλήματα από τότε που καθιερώθηκε; Ποιος δεν θέλει ξένους διαιτητές ρε προπαγανδιστές του ελέους; Ο Ολυμπιακός που θέλει από την ελίτ κατηγορία η εσείς που μένετε «ικανοποιημένοι» να ορίζονται τα αντίστοιχα ξένα πιόνια της Ελληνικής διαιτησίας; Κατ΄ αρχάς μιλάτε όρθιοι η ξαπλωμένοι σαν τα μοσχάρια ελευθέρας βοσκής που έπεφταν κάτω από το πρώτο λεπτό κάνοντας καθυστέρηση;

Πανηγυρίζετε ρε ανίκανοι που δεν κερδίσατε δύο φορές τον Ολυμπιακό , τις ισοπαλίες που φέρατε με τις «εφευρέσεις» της διαιτησίας; Αυτό είναι το «ενδιαφέρον» φετινό Πρωτάθλημα; Να κλέβετε τον Ολυμπιακό για να μην πάρει το 4ο συνεχόμενο, και το 23ο τα τελευταία 27 χρόνια; Για μας η απώλεια του φετινού τίτλου ( αν δεν το πάρουμε βεβαίως γιατί θα το κυνηγήσουμε έστω και με αυτές τις συνθήκες…. μέχρι τέλους) ισοδυναμεί με ρεπό βλάκες. Για όλους εσάς τους υπόλοιπους είναι ζήτημα ζωής η θανάτου.

Σε 26 χρόνια πήρατε όλες τις φορές από ένα και μετά εξαφανιστήκανε οι ομαδάρες» σας που το σηκώσανε με την ανοχή και της Πολιτείας. Όχι; Πότε ήταν οι τελευταίες φορές που πήρατε συνεχόμενα Πρωταθλήματα, ξέρετε; Καλά ο ΠΑΟΚ, ποτέ. Αν εξαιρέσουμε τα «ληστρικά» χρόνια που το μοιραζόσασταν ΠΑΟ και ΑΕΚ από 4, η τελευταία φορά με συνεχόμενους τίτλους της ΑΕΚ ήταν το μακρινό 1977-79(2) και του ΠΑΟ η περίοδος 1968-70, ωωω τι σύμπτωση επί Χούντας. Σας ανάγκασε ο Ολυμπιακός μέχρι και το var να στήνετε προκειμένου να του κλέψετε ένα Πρωτάθλημα. Να αλλοιώνουν αποφασίζοντας κατά το δοκούν τις φάσεις προκειμένου να μας στερήσουν αυτό  που δικαιούμαστε μέσα στα γήπεδα. Δεν είναι ότι δεν το βλέπουν, δεν θέλουν να το δουν. Όλος ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι τι παίζετε με τους ορισμούς . Μετά τους Έλληνες και με τους ξένους. Όλοι αυτοί που ξεστομίζουν οχετό, τους έχουν κυνηγήσει οι οπαδοί τους για το γεγονός ότι αποτελούν πειθήνια όργανα των εκάστοτε διοικήσεων , όταν καταλαβαίνουν ότι τους δουλεύουν και λειτουργούν ως κυματοθραύστες της αγανάκτησης του κόσμου για την ανικανότητα των «χαλίφηδων» που υπηρετούν.

Όσο πέναλτι ήταν του Άβιλα, άλλο τόσο ήταν οφσάϊντ το γκολ του Βρουσάϊ. Χέρι στήριξης είναι μόνο όταν οι παίχτες δεν φοράνε την ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο. Το ματς διακόπτεται  συνεχώς μόνο για να ανακόπτονται ο ρυθμός και οι επιθέσεις του Ολυμπιακού. Μαρκαρίσματα σε παίχτες του Ολυμπιακού για απ’ ευθείας κόκκινες δεν έχετε δει κοράκια; Τον Ολυμπιακό θα τον φοβάστε ακόμη και στις μέτριες χρονιές του. Όσο μένουμε ζωντανοί στην διεκδίκηση του τίτλου θα σας αναγκάζουμε να κάνετε ακόμη χειρότερα για να μας στερήσετε την κούπα. Να ξεφτιλιστείτε τελείως ρόμπες. Ούτε ο Λεβαδειακός δεν κάνει τόσες καθυστερήσεις στο χορτάρι.

 Όσο για το πανό που σας πείραξε και πάλι ανιστόρητοι, κατοικοεδρεύεται σε μια περιοχή που ήταν βοσκοτόπια. Πρόσφατα όχι στην αρχαιότητα. Και η πλειοψηφία των οπαδών στην Αθήνα όπως και σε ολόκληρη την χώρα είναι Ολυμπιακοί. Γλείψτε την Κυβέρνηση να σας φτιάξει όλα τα γήπεδα τσάμπα, σκυφτούληδες.

Υ.Γ.1… Τον δρόμο για το κολυμβητήριο στην Πάτρα , στον τελικό Κυπέλλου του Πόλο , τον βρήκατε η ακόμη ψάχνετε κατά που πέφτει;

Υ.Γ2…  5 και 15 Μαρτίου είναι ο Ευρωπαϊκός τελικός του Challenge Cup. Απλά ενημερωτικά σας το λέω ζέλες.

Υ.Γ.3… Γλείψτε την Κυβέρνηση να σας φτιάξει όλα τα γήπεδα τσάμπα, σκυφτούληδες.

Υ.Γ.4… Καλύτερα άστεγος παρά γλείφτης.

Υ.Γ.5… Μην φοβάστε. Δεν υποβιβάζεται κανείς στην Ευρωλίγκα.

Υ.Γ.6… Θα πληρώνετε συνεχώς με τόκο κάθε κλεμμένο Πρωτάθλημα...

Υ.Γ.7… Ιβάν, ποιος από τους δύο «φίλους» σου , σε μαγείρεψε πάλι ρε;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ