ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οεο Οεο Οεο… το Ευρωπαϊκό θα πάρουμε σου λέω!

Οεο Οεο Οεο… το Ευρωπαϊκό θα πάρουμε σου λέω!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πάμε ρε μάγκες να ζήσουμε ΞΑΝΑ μεγάλες Ευρωπαϊκές στιγμές στο ΣΕΦ από τον μοναδικό σύλλογο της χώρας που έχει φέρει Ευρωπαϊκά τρόπαια στην χώρα μας στο άθλημα του Βόλεϊ. Και για να ακριβολογούμε θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το 4ο Ευρωπαϊκό( 3ο για τους άντρες και 1 έχουν φέρει οι γυναίκες). Και τι τρόπαιο, ε; Αποκλείοντας τον αιώνιο δεύτερο της χώρας με 1-4 σετ στην έδρα του. Το Ρέντη ήταν πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τον κόσμο μας. Ας δείξουμε για μια ακόμη φορά ότι και το ΣΕΦ είναι «μικρό». Την Τετάρτη 15 Μαρτίου πρέπει να κοχλάζει από το πάθος 12.000 οπαδών μας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πρώτου παιχνιδιού το τρόπαιο θα έχουμε την δυνατότητα να το σηκώσουμε στην έδρα μας. Ας κάνουμε λοιπόν το ΣΕΦ έδρα.

Τα εισιτήρια βρίσκονται ήδη στην διάθεση όλων μας. Από το τμήμα μελών στο Καραϊσκάκη, από το διαδίκτυο και μαζί όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί και την συλλεκτική μπλούζα του τελικού που κυκλοφορεί σε 3 σχέδια για όλα τα γούστα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απουσιάζει από μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του συλλόγου. Εμείς αλλάξαμε την έδρα του τελικού όταν όλοι οι ειδικοί του αθλήματος και οι στερημένοι οπαδοί της αλογοτροφής την είχαν «ορίσει» στο ΟΑΚΑ.

Γεμίζουμε το ΣΕΦ και όλοι μαζί πάμε να σηκώσουμε  το τρόπαιο στον Ουρανό του Πειραιά για να το «σηκώσουν» και τα αδέλφια μας. Τέτοιες στιγμές μόνο εμείς μάγκες. Είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων μας , που με την συνδρομή μας είτε ως μέλη , είτε με κάρτα φιλάθλου, στηρίζουμε το οικοδόμημα του ερασιτέχνη. Ποια άλλη ομάδα φτάνει με τέτοια συχνότητα!!! σε Ευρωπαϊκούς τελικούς στα ερασιτεχνικά αθλήματα του Βόλεϊ και του Πόλο τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες; Καμία. Μόνο εμείς.

Υ.Γ.1 Στο ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη αύριο θα μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια και μπλούζες για τον τελικό.

Υ.Γ.2… Από την τηλεόραση τον τελικό τον βλέπουν μόνο οι ζέλες.

Υ.Γ.3… Εννοείτε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι εξαιρούνται όλοι όσοι από εμάς δεν βρουν τελικά εισιτήριο , τα αδέλφια μας από την επαρχία και το εξωτερικό, καθώς και όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Υ.Γ.4… Σκόρπισε πόνο στους αλλόθρησκους Θρύλε μου.

Υ.Γ.5… Σήκωσε το , το «τιμημένο» δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω.

Υ.Γ.6… Δεν θα είναι εύκολοι οι τελικοί. Μπορούμε όμως να τους κάνουμε εμείς και η ομάδα εύκολους.

Υ.Γ.7… Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κυκλοφόρησαν  και τα εξαντλούμε. Τόσο απλά. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ