ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Θρύλε μου; Χρόνια πολλά!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Θρύλε μου; Χρόνια πολλά!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η λύσσα και η μανία που σε πολεμάνε, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν για να σου «κλέβουν» τα Πρωταθλήματα , φανερώνει το μεγαλείο σου Θρύλε μου. Δεν μπορούν  διαφορετικά  και με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια να σε φτάσουν οι ανήθικοι- νάνοι του ελληνικού αθλητισμού. Και ας ελέγχουν τα κέντρα των αποφάσεων , εσύ θα είσαι πάντα απέναντι τους πιο δυνατός.

 Πανηγυρίστε ανήθικοι ότι μπορείτε. Μια- δυο κατακτήσεις σε κάποια αθλήματα , δεν σας κάνουν μεγαλύτερους συλλόγους . Ίσα- ίσα σας μικραίνουν . Ο τρόπος που «επικρατείτε» δείχνει την ανικανότητα σας να κερδίζετε στα γήπεδα. Εμείς θα σας «πολεμάμε» συνεχώς. Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας.

Τα Πρωταθλήματα θα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα γραφεία των Ομοσπονδιών με τις ψήφους των "δικών" σας. Εντάξει είμαστε λύματα; Εντάξει είμαστε. Από το ποδόσφαιρο μέχρι το πινγκ – πονγκ      ( τι σφαλιάρα κ αυτή ρε βόθροι) , και μέχρι τέλους. 98 χρόνια Ιστορίας συμπληρώνονται σήμερα για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας, και είμαστε πιο πεινασμένοι από ποτέ για τίτλους, εγχώριους και ευρωπαϊκούς.  Πετάξτε όση λάσπη θέλετε. Εσείς κυλιέστε μέσα της σαν τα γουρούνια . Εμάς δεν μας αγγίζει. Και που πλένεστε η μπόχα και η βρώμα που αναδύεται δεν φεύγει. Έχει γίνει ένα με το πετσί σας. Σας κατάντησε ο Θρύλος μίζερους και κομπλεξικούς, να βλέπετε παντού την πλάτη του. Και που να είχαμε και εγκαταστάσεις.

98 χρόνια όλοι οι πολιτικοί βόλευαν και βολεύουν όλους τους άλλους και αφήνουν επιλεκτικά άστεγο  τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού αθλητισμού. Γιατί; Για να μην μεγαλώσουν τα ψυχολογικά προβλήματα όλων των άλλων οπαδών-ψηφοφόρων. Κανείς δεν θέλει τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί παντού. Βιώσαμε όλοι τις πρόσφατες κλεψιές σε Βόλεϊ γυναικών ( διεξήχθη μόνο το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά απόντα λόγω κόνβιντ) , τις ατιμωρησίες και τα κλεμμένα Πρωταθλήματα στο Χαντ – μπολ, τα δεκάδες κλεμμένα πρωταθλήματα ελέω Φάρου στο μπάσκετ, τα «διαλλείματα» στο ποδόσφαιρο ελεώ Ορφανού, Καραμανλή και Κοντονή και την φετινή «προσπάθεια» από τον Μητσοτάκη. Παρ΄ όλο αυτόν τον διαρκή «πόλεμο» και τις όποιες κούπες κλέψατε τι καταλάβατε; Μετρήστε ρε στερημένοι τις κούπες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη να ζαλιστείτε. Ρίξτε μια ματιά ρε προπαγανδιστές του ελέους στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Που μετράει πάνω από δέκα  τρόπαια κάθε χρόνο. Αληθινά, όχι από «ανασκαφές»  του παρελθόντος η από κάθε λογής  διοργανώσεις- εφεύρεση του Κύρου Γρανάζογλου.

Ευρωπαϊκά τρόπαια σε ΟΛΑ αυτά τα αθλήματα και τμήματα, Μπάσκετ αντρών, Βόλεϊ αντρών και γυναικών και Πόλο αντρών και γυναικών ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. Συνολικά 17 . Και δεν βάζω μέσα ούτε το Βαλκανικό στο ποδόσφαιρο, ούτε της Πάλης, ούτε αυτά που διεκδικούμε φέτος σε Βόλεϊ και Πόλο αντρών και στο… πινγκ-πονγκ! Ανήθικοι, σας έφταιγε η αστυνομία για τον αποκλεισμό και στο Βόλεϊ ( μετά το μπάσκετ) ; Μέχρι το 1-0 σετ υπέρ σας και δύο σετ μπολ πριν το 2-0 που αυτόματα θα σήμαινε και πρόκριση δική σας δεν σας έφταιγε; Ρε παντού μέχρι τέλους σας λέω θα τον πίνετε… τον καημό! Εμείς το βράδυ για να κοιμηθούμε γλυκά μετράμε κούπες . Όλοι οι υπόλοιποι και όλες μαζί να τις κούπες σας να μετράτε δεν προλαβαίνει να σας πάρει ο ύπνος.

Η 10η Μαρτίου 1925 είναι η ημέρα που άλλαξε την ζωή της μισής Ελλάδος προς το καλύτερο και της υπόλοιπης προς το χειρότερο κατ΄ επιλογήν. Οπαδοί όλων των άλλων ομάδων έγιναν όσοι δεν τους έπαιζαν στο διάλλειμα στο σχολείο,  οι δημότες όμορων με την Αθήνα δήμους , και οι «δευτεροπρωτευουσιάνοι». Ελπίζω η ΕΠΟ να μην μας τιμωρήσει με 5 αγωνιστικές ( όσα είναι τα εντός έδρας παιχνίδια μας στα πλέϊ οφ) για τον καπνό που δεν θα διαλύεται από τα καπνογόνα που θα πάρουν φωτιά σε ολόκληρη την χώρα , για τον εορτασμό των 98 ετών από την ίδρυση μας.

 

PHOTO GALLERY

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Θρύλε μου; Χρόνια πολλά!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ