ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!

Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έχουμε κάνει τα πάντα όλα μέσα σε μια χρονιά για να «μην βγούμε» Πρωταθλητές. Συνεχίζουμε με τον Ανιγκό έχοντας αλλάξει άλλους τρεις προπονητές  προπονητές… Γεμίσαμε το ρόστερ με δεκάδες παίχτες… Ένα σωρό μεταγραφές δεν βγήκαν. Αυτοκτονήσαμε με Αστέρα, Βόλο, ΠΑΣ, Περιστέρι, Άρη, ξανά με Άρη. Μας «χειρουργήσανε» σε ένα σωρό παιχνίδια  τα πιόνια που έφερνε η φουστανάτη εξυγίανση. Από κοντά οι βόθροι που λυμαίνονται τα χωρικά ύδατα της χώρας πετώντας τις «ακαθαρσίες» τους.

Με άξιους συμπαραστάτες  τα καμένα μυαλά που δεν βλέπουν την τύφλα τους και υιοθετούν τις απόψεις τους. Μιλήστε μας ξανά για τον Άρη ρε αχρείοι που ξέρετε από πριν τα αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό. Χάρη στον Άρη ρε αλητήριοι δεν βλέπετε την πλάτη μας. Που περνάτε όλοι «εκδρομικά» τόσο από την έδρα του όσο και από τις δικές σας και εμείς χάνουμε βαθμούς. Για τα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες  έχετε να πείτε κάτι ρε δούλοι του χρήματος;  Για τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ , δεν ξέρετε τίποτε ρε ρόμπες ξεκούμπωτες;  Εμείς ρε πανηλίθιοι δεν έχουμε άγχος αν χαθεί ένα Πρωτάθλημα. Εσείς όλοι έχετε χεστεί επάνω σας. Ο μεν Γιαννάκης για να σηκώσει το πρώτο μετά από 13 χρόνια,  ο δε τσαμπατζής  για να «μπει» στο Προποτζίδικο με τίτλο. Εμείς τι; Να μην πάρουμε το 48ο και 4ο συνεχόμενο; Και; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Με τόσες αυτοκτονίες δικές μας και πάλι δεν μπορείτε χωρίς σπρώξιμο από τους «κορυφαίους» να κερδίζετε. Ανοίξτε τα πόδια σας , στα επόμενα παιχνίδια  «μπουγάτσες» στο κράτος των Αθηνών. Αυτό μωρέ  που σας στερεί τα τρόπαια ρε χαϊβάνια. Κανονικά πρέπει να πάρετε  όλοι από ένα Πρωτάθλημα. Μην τον αφήσετε τον Γιαννάκη στην απ΄έξω. «Στήσατε» ολόκληρο σχέδιο εδώ και 6 χρόνια γιατί; Μπας και μπορέσετε  να πάρετε 3 όλοι μαζί οι «ξενοδόχοι».  Αν παίξουμε τα επόμενα 7 παιχνίδια με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ , ξέρετε που θα καταλήξει το Πρωτάθλημα ρε βλαμμένοι από κούνια; Αν το πάρουμε φέτος, είναι για να κλειδώνετε τα μικρομάγαζα σας όλοι και να γίνετε και με την βούλα γιδοβοσκοί. Ποιος έχασε τα «φρύδια» του για να τα βρείτε εσείς και να μας κερδίσετε δίκαια; Δεν μπορείτε ρε. Δεν σας «σηκώνεται» η διάθεση. Την ταινία με τον τοσοδούλη την έχετε δει; Σίγουρα μιας και  πρωταγωνιστείτε.

Τα «εγκλήματα» και τα «χειρουργεία» τα έχετε βαπτίσει, ενδιαφέρον Πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε το γνώθι σαυτόν. Αλλά όσο ζούμε θα ελπίζουμε. Απαιτούμε «εκδίκηση» με διπλό μέσα στην Λεωφόρο για τις κλοπές και στα δύο φετινά ματς. Κάντε τους τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14. Να μην δουν φέτος Πρωτάθλημα πουθενά. Ανακοινώσεις αυτοί για τις ξεφτίλες που τους αναγκάσαμε να ζήσουν με τα 1-4 τόσο στο Βόλεϊ αντρών, όσο και στο μπάσκετ γυναικών; Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για το 13-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη; Μόνο στο βύθισμα στο Πόλο δεν βγάλανε ανακοίνωση τα έρμαια των κάφρων τους. Για να μην κουράζεστε στείλτε τις ίδιες για αυτά που έρχονται, αλλάζοντας μόνο ονόματα και ημερομηνίες.

Εντάξει είμαστε πελάτες του Μαρινάκη, των Αγγελόπουλων και του Κουντούρη;  Μπένεεεετττ;;; Ψάξε στα βάθη της Μογγολίας να βρεις «εκτελεστή» γιατί δεν γλιτώνουν.  Τελικά θα μας πει κανείς; Του έκανε η φούστα η όχι; Πιο πολύ και από το Πρωτάθλημα ξέρετε τι χαιρόμαστε; Που είναι σαν ανάποδα γαμώτο οι φάτσες σας κάθε φορά που κερδίζει ο Ολυμπιακός. Εκεί που ελπίζετε ότι τελειώσαμε, στεκόμαστε και πάλι στα πόδια μας. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να στεναχωρηθούμε.

Υ.Γ.1… Στρώστε σβέρκο και ελάτε Ρέντη για μια ακόμη φάπα, στο Βόλεϊ αντρών.

Υ.Γ.2… Της όρνιθας τα χέρια είναι όλα ακούσια. Ειδικά όταν είναι στο 85΄. Και τι αγχώθηκες ρε κορυφαίε;  Μπορεί να έμπαινε δεύτερο στο 115΄. Τσάμπα θα πήγαινε το τραπέζωμα νομίζεις;

Υ.Γ.3… Και στο Χαντ- μπολ , λίγο πριν το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.4… Για τα στημένα τρολάκια που χαλάνε το στόμα τους για την δουλειά που γίνεται στον ερασιτέχνη απλά τους αναφέρω ότι μέχρι στιγμής μετράμε 1 Πρωτάθλημα,  2 Κύπελλα, 3 Ευρωπαϊκά, και είμαστε στους τελικούς σε όλα τα αθλήματα. Πρωτάθλημα Βόλεϊ αντρών απέναντι στον ΠΑΟΚ, Λιγκ Καπ απέναντι στον ΠΑΟ, Χαντ μπολ απέναντι  στην ΑΕΚ, Πόλο αντρών κ γυναικών απέναντι στην Βουλιαγμένη λογικά, και εν αναμονή για το Βόλεϊ γυναικών.  Προκριθήκαμε επίσης στο final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο αντρών, στο Βελιγράδι. Τι βλέπετε; Μόνοι και εδώ απέναντι σε όλους.

Υ.Γ.5… Υπάρχει λύση για τα «απόβλητα».

Υ.Γ.6… Μα αφού σου είπα, δεν πεινάω.

Υ.Γ.7…. Και αν δεν γίνει αυτό στα «φρύδια» μας τα δυο πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό. Πιστέψτε και εσείς όσο το πιστεύουμε εμείς.

 

PHOTO GALLERY

Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!
Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!
Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!
Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!
Κάνε τους Θρύλε μου τα 13 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 14!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ