ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Kalimera... Kalispera... Kalinixta... Οpaaaaaa...

Kalimera... Kalispera... Kalinixta... Οpaaaaaa...

Οι δικοί μας εκφωνητές , μάλλον πως στεναχωριούνται όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει. Άλλοι από φόβο, άλλοι από συνήθεια, άλλοι γιατί χάνουν το μεροκάματο, άλλοι γιατί είναι γνήσιοι απόγονοι των δοσίλογων στα Γερμανικά στρατεύματα, και άλλοι γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη την τεράστια μαγκιά των Αγγελόπουλων που με την κίνηση τους να αποχωρήσουν από την κόπρο του Αυγείου της Α1 έδωσαν ένα τέλος στα όργια της ΕΟΚ. Τους αφιερώνω λοιπόν την αγγλική version της μεγάλης νίκης μας στην Βασιλεύουσα ( μέχρι την επόμενη) που γέμισε με περηφάνια και κ@βλ@ όχι μόνο τους οπαδούς μας αλλά και όποιον φίλαθλο αγαπάει πραγματικά το άθλημα. Αυτή η ομάδα δεν έχει όρια, δεν έχει ταβάνι. Δεν χαμπαριάζει από έδρες. Εμείς μπορεί να την βλέπουμε κάποιες φορές με την πλάτη στον τοίχο αλλά στην ουσία εκεί βρίσκονται όσοι τους χτύπησε η μοίρα να βρίσκονται απέναντι μας. Δεν υπήρχε ούτε ένας οπαδός που να μην πίστευε ότι θα σπάσει 100% την έδρα της Φενέρ ο Ολυμπιακός. Κ΄ εγώ λοιπόν λέω ότι μπορεί η σειρά να μην έρθει καν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει ξανά στην Πόλη και να κάνει το 1-3. Αν δεν σφυρίξουν οι διαιτητές την λήξη κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει αυτή την ομάδα χαμένη. Το έχει κατακτήσει αυτό το δικαίωμα ο Ολυμπιακός με την αξία του. Δεν του το χάρισε κανένας Φάρος. Παίζει το απόλυτο ολοκληρωτικό  μπάσκετ. Ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Παίχτες που δεν νοιάζονται για τα νούμερα τους, υπό την καθοδήγηση του καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη. Με τέτοια μπάτζετ φαίνεται η αξία και η δουλειά του καθενός και όχι με ρόστερ από αστέρια χρυσοπληρωμένα. Και αυτή η γνώμη δεν αλλάζει όποιο και αν είναι το φετινό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα.

Πέρσι πχ χάσαμε την είσοδο μας στον τελικό για ένα σουτ. Και; Συνεχίσαμε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα να ολοκληρώσουμε φέτος αυτό που μας «χρωστάει» ο Θεός του μπάσκετ από πέρσι. Δεν σου δίνει το δικαίωμα αυτή η ομάδα ούτε να στεναχωρηθείς. Τόσο γεμάτοι νοιώθουμε βλέποντας την. Όσον αφορά κάποια σχόλια και τις αναλύσεις που ακολούθησαν της ήττας από την Φενέρ στο ΣΕΦ, περιμένατε ρε άσχετοι , ρε μυρωδιάδες στην γωνία για να επικρίνεται ποιους; Να ασκήσετε κριτική σε ποιους; Σε όλους αυτούς που παίζουν με την ίδια ένταση στο κόκκινο, όλη την χρονιά; Που δείχνουν σε όλους ότι δεν χρειάζονται μόνο λεφτά για να χτίζονται τέτοιες ομάδες; Καλά για τους εν Ελλάδι, που «βλέπουν» ότι η νέα διοίκηση της ΕΟΚ ευνοεί τον Ολυμπιακό για να κερδίζει και να κατακτά τρόπαια, ένα πράγμα θα τους πω… Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα «αγοράκια»;

Πανηγυρίστε για το πάρκινγκ και την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην Κρατικοδίαιτη ομάδα και ετοιμάστε σβέρκο για τα πλέι όφ.

Υ.Γ.1… Θα χάνουμε από την Δεκελείας ε; Μάνταλε μας έδειχνες την φανέλα ελέω διαιτησίας ε; Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά σήμερα την γλιτώσατε πάλι… Τις καλύτερες ευκαιρίες τις είχε ο Ολυμπιακός… Δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα από τους δυο σας «κλέφτες»… Την επόμενη αγωνιστική θα το καταλάβετε και εσείς βαζελάκια… Εμείς αντέχουμε μια χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα… ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΧΙ!!!!

Υ.Γ.2… Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μια γραμμή να μπει στραβά από «ανθρώπινο λάθος» δια χειρός varιστα , και το αποτέλεσμα αλλάζει. Από κανονικό γκολ μετατρέπεται σε οφσάϊντ. Την γραμμή θα την τράβηξε ο Γύλος.

 

Υ.Γ.3…. Και του χρόνου μάγκες… 32ο loading…

 

Υ.Γ.4… Εμείς στις ήττες δεν κρυβόμαστε. Όταν στο γυναικείο Βόλεϊ , από τα 8 συνολικά σετ που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής, τα 4 έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν υπάρχει διαφορά στις δυο ομάδες. Πιο έμπειρες, πιο αποφασιστικές, με καλύτερη ψυχολογία ίσως όταν καίει η μπάλα; Θα προσπαθήσουμε να την «φτιάξουμε» αυτή την ατέλεια μας την νέα χρονιά. Αν και τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Υ.Γ.5… Κερδίστε τον Παναθηναϊκό, Θρυλ- ολέ σ αγαπώ οοοο. Ας κάνουμε εμείς αυτό που αρμόζει στην Ιστορία μας και ας τα «βρουν» μεταξύ τους οι θαμώνες του ξενοδοχείου της εξυγίανσης.

Υ.Γ.6… Απλά σου θυμίζω Μάνταλε ότι έχεις να κερδίσεις στην έδρα σου τον Ολυμπιακό, από τον μακρινό Σεπτέμβρη του 2017.

Υ.Γ.7… Ξεπληρώστε το «πέναλτι» του Άβιλα και το «οφσάϊντ» του Ελ Αραμπί την Κυριακή. Δεν το ζητάμε απλά . Το απαιτούμε…

 

PHOTO GALLERY

Kalimera... Kalispera... Kalinixta... Οpaaaaaa...
Kalimera... Kalispera... Kalinixta... Οpaaaaaa...
Kalimera... Kalispera... Kalinixta... Οpaaaaaa...
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ