ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θεωρούν ως αδικία το γεγονός ότι δεν ευνοήθηκαν

Θεωρούν ως αδικία το γεγονός ότι δεν ευνοήθηκαν
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο μόνος λόγος που φωνάζουν για την διαιτησία είναι για να μην γίνει το 14-0… 15-0! Κανένας άλλος. Το συνώνυμο της λέξεως αποτυχία δεν μπορούσε να βρει καλύτερο εκφραστή. Είναι πλήρως αποτυχημένοι και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Γιατί όπως και ο ίδιος ο Πρόεδρος τους εξ άλλου έχει πει η διαιτησία πρέπει αδιαπραγμάτευτα να παίζει το συνονθύλευμα του 100-0. Μόνο έτσι μπορεί να κερδίζει. Ο άνθρωπος που βλέπει τα fianl 4 μόνο με μακαρόνι, βλέπει τα «τραίνα» να περνούν. Το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα κρίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις «ερωτικές διαθέσεις» που ξυπνούν την ημέρα του αγώνα οι παίχτες του Ολυμπιακού. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ρίξουν λεφτά. Να δούμε όμως και την ανάλογη εφορία πληρωμένη έτσι; Δεν έχει ανάγκη την διαιτησία ο Ολυμπιακός για να κερδίζει την ομάδα που ο ίδιος αποκαθηλώνει με την λήξη της σεζόν. Την ομάδα που ο ίδιος δηλώνει ότι ιδρώνει περισσότερο από αυτούς. Την ομάδα και τους οπαδούς της που κατ΄ ιδίαν πάλι δήλωση καθύβριζε.

Ίσως πόνεσε περισσότερο το γεγονός ότι έχασαν στο πρώτο ματς με μικρό σκορ. Εξ ου και τα πανηγύρια ότι το πάλεψαν. Δεν μπόρεσαν όμως να το πάνε … «μέχρι τέλους». Μόλις προηγήθηκαν «λύγισαν». Την «δύσκολη» στιγμή, βλέπετε δεν είχαν ούτε τον Βασιλακόπουλο, ούτε τον Αναστόπουλο να μην δώσει τα φάουλ και να σφυρίξει ανύπαρκτα υπέρ τους για να σπάσουν την «παρθενιά». Αυτό θεωρούν αδικία. Το γεγονός ότι δεν ευνοήθηκαν. Για αυτό και τα δημοσιογραφικά πιόνια τους, έχουν αναδυθεί σε αγώνα δρόμου να κατηγορούν την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τον Λιόλιο. Για να δικαιολογούν την πλήρη αποτυχία του προτελευταίου στην Ευρωλίγκα για 2η συνεχόμενη χρονιά. Τίτλοι και αυτοί λαγουδάκια και μάλιστα back to back. Μήπως να τους προσθέτατε και αυτούς στους πεντακόσιους εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες; Η Κυβέρνηση δε που για τα μάτια του κόσμου καθυβρίζουν τα πρόβατα τους φτιάχνει όλες τις εγκαταστάσεις  στον Βοτανικό, και τους παραχώρησε το ΟΑΚΑ μαζί με το πάρκινγκ. Μπας και δουν στον ήλιο μοίρα οι πελάτες του Μαρινάκη, των Αγγελόπουλων και του Κουντούρη. Που τους έχουν πάρει τα σώβρακα παντού.

Μην μιλάτε λοιπόν εσείς , που η ζωή σας όλη και η Ιστορία σας, είναι βασισμένες σε «ανθρώπινα λάθη». Ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων διακρίνεται στην Ευρώπη εν μέσω κρίσης, μνημονίων , και πανδημίας απέναντι σε οικονομικά μεγαθήρια. Αναγκάζει όλη την μπασκετική Ευρώπη να υποκλιθεί στο μπάσκετ που παίζει. Και φυσικά εννοείται ότι δεν μας νοιάζει αν έχουν αντίθετη άποψη οι εν Ελλάδι αποτυχημένοι, οι στημένοι, και οι διαστρεβλωτές της αλήθειας που από τον φόβο τους τα κάνουν επάνω τους. Αλήθεια ψυχούλες μου; Ζητάτε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός; Τι τιμωρία θέλετε; Αυτές που δεν επιβλήθηκαν ποτέ στα επί χρόνια αίσχη που γίνονται στο ΟΑΚΑ; Ε, δεν χτυπήθηκαν κιόλας με αεροβόλα η φωτοβολίδες αθλητές σας όπως συνέβη με αθλητές του Ολυμπιακού.

 

Αλήθεια ρε κατουρημένοι», πολύ στα μουλωχτά δεν περάσατε την βομβιστική επίθεση στον Πιτσίλκα; Γιατί άραγε δεν «ενημερώνετε» τον κόσμο; Ποια κατά την γνώμη σας είναι τα αίτια της επίθεσης; Γιατί δεν «φωτογραφίζετε» υπευθύνους όπως κάνετε απλόχερα σε άλλες υποθέσεις προπαγάνδας που εσείς οι ίδιοι κατασκευάζετε;

 

Βράστε όλοι μαζί στο ζουμί σας. Κάποια στιγμή , το πιθανότερο με εξωαγωνιστικούς τρόπους θα σπάσει το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών. Θα σας «προστατεύσει» η διαιτησία για να μην ξεφτιλίζεστε συνεχόμενα. Μέχρι τότε, «απολαύστε» την παράνοια που εμείς σας έχουμε αναγκάσει να ζείτε. Και βρε σεις. Μην πολεμάτε το Κράτος τόσο πολύ εσείς που το γλείφετε. Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Να μην κάνει τα στραβά μάτια και να σας πληρώνει και την εφορία από τα συμβόλαια, όπως λένε οι φήμες στα καφενεία; Μην ξεχαστείτε και δεν πάτε την Πέμπτη στο γήπεδο που ήσασταν απόντες όλη την χρονιά. Μόνο με μας θα μαζεύεστε «μπογιατζήδες» .

 

PHOTO GALLERY

Θεωρούν ως αδικία το γεγονός ότι δεν ευνοήθηκαν
Θεωρούν ως αδικία το γεγονός ότι δεν ευνοήθηκαν
Θεωρούν ως αδικία το γεγονός ότι δεν ευνοήθηκαν
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ