ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι κατάμεστο σε όλα τα παιχνίδια!

Το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι κατάμεστο σε όλα τα παιχνίδια!

Ακόμη θυμάμαι τους δήθεν «αγανακτισμένους» που προέτρεπαν μέσα Ιούνη για το «καλό» του Ολυμπιακού να μην αγοράζει ο κόσμος διαρκείας γιατί θα έρθουν μόνο συνταξιούχοι (και ας ήρθε ο Ιμπόρα για 1 χρόνο και Κίνι λες και μας έχει χαλάσει). Ότι ο Μαρινάκης δεν έχει σκοπό να επενδύσει και βρίσκει ως δικαιολογίες την την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, για να μην αγοράζει παίχτες σε ένα Πρωτάθλημα που δεν θα διεκδικήσει. Από τότε έφερε Ορτέγκα, Έζε, Μπρνίτς , Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς (και ας μην του «κάθισε» να φέρει ένα ακόμη καλύτερο σέντερ φορ), και με οψιόν αγοράς τους Φρέϊρε, Πορόζο, Αλεξανδρόπουλο, Ποντένσε, Σόλμπακεν.

 Η μήπως πιστεύει κανείς πως αν ικανοποιήσουν οι Σκάρπα και Ρίτσαρντς δεν θα παραμείνουν; Ως συνήθως η γλώσσα προτρεχέτω της διανοίας. Οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν εισακούστηκαν οι «προσευχές» τους. Το «καλό» του Ολυμπιακού για αυτούς ήταν η αποχή από το γήπεδο. Αυτό έβλεπαν ως λύση οι «αγανακτισμένοι» έχοντας δει την 13ετη περίοδο προεδρίας του Μαρινάκη. Οδεύοντας για τα 18.000 διαρκείας, ο κόσμος όμως που πάει στο γήπεδο και δεν κάθεται πάνω στο πληκτρολόγιο του σπιτιού του ασκώντας μόνιμα  κακοπροαίρετη κριτική , έδειξε εμπιστοσύνη στην προσπάθεια. Και ας μην έχει δει ακόμη να «μπαίνουν» στην εξίσωση οι περισσότεροι νεοαποκτηθέντες. Για την ακρίβεια έχοντας δει μόνο τους Φρέϊρε Κίνι, Ιμπόρα και τον Ελ Κααμπί, και από ελάχιστα έως καθόλου τους υπόλοιπους στα πρώτα 7 επίσημα ματς της χρονιάς. Και μιλάμε κυριολεκτικά για 14 νέες προσθήκες. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το τι θα δει. Όλοι ελπίζουμε το καλύτερο.

Την αξία των παιχτών που ήρθαν περιμένουμε να την δούμε αποτυπωμένη στο χορτάρι, όπως και την δουλειά του προπονητή. Αν όμως όπως λέει η παροιμία, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε, βαδίζουμε σε καλά μονοπάτια. Στην εξίσωση όμως απαιτείται να μπει και ο κόσμος ακόμη πιο δυναμικά. Είτε με περισσότερα διαρκείας , είτε με απλά εισιτήρια για ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κενές κερκίδες και απούλητα εισιτήρια. Είμαστε οι περισσότεροι οπαδοί και στο λεκανοπέδιο, και όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά, το γήπεδο πρέπει να γεμίζει. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο, ντέρμπι και Ευρώπη. Σε αυτά τα ματς που είναι και πιο ακριβά τα εισιτήρια πως γεμίζει το Καραϊσκάκη; Το γήπεδο είναι διασκέδαση, είναι εκτόνωση, είναι πάθος. Και πάμε για τον Ολυμπιακό, όχι για τον αντίπαλο.

Φέτος έχει επιστρέψει η κανονικότητα και στέρεψε κάθε δικαιολογία. Οι δε παίχτες βγαίνοντας από τα αποδυτήρια , αντικρίζοντας ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη , με τον κόσμο στο πλευρό τους , ακόμη και στο πιο «μικρό» ματς θα αποδίδουν τα μέγιστα. Σε όλα τα μέχρι τώρα ματς φύγαμε με το χαμόγελο στα χείλη. 5 αγώνες, 5 νίκες , με 14-1 τέρματα και πλήθος ευκαιριών. Δηλαδή τι θα δουν τα μάτια μας όταν μπουν και οι υπόλοιποι, όταν θα βρίσκονται με κλειστά μάτια, όταν θα αποκτήσουν χημεία και θα βγαίνουν αυτοματισμοί, όταν θα δεθούν ως ομάδα, και φορμαριστούν; Η ζωή είναι στιγμές. Και έχουμε την ευλογία ο Ολυμπιακός να μας προσφέρει ένα σωρό όμορφες από αυτές. Είναι κρίμα να απουσιάζουμε και να μην τις ζούμε. Κάθε στιγμή , κάθε συναίσθημα είναι μοναδικό. Ούτε από τα καφέ, ούτε από τα σαλόνια των σπιτιών μας, μπορούμε να τις γευόμαστε. Τουλάχιστον σίγουρα όχι όπως στο γήπεδο. Πάμε στο Καραϊσκάκη και αυτή την Κυριακή, να χαρούμε πανηγύρι και Ολυμπιακή ψυχή.

Υ.Γ.1… Όποια άποψη και αν έχει ο καθένας μας για τον οποιονδήποτε παίχτη , την αφήνουμε στην άκρη. Δεν έχουν χώρο στις κερκίδες , εμπάθειες και αποδοκιμασίες, ακόμη και αν δεν παίζει κάποιος καλά. Τους στηρίζουμε και τους εμψυχώνουμε όλους ανεξαιρέτως.

Υ.Γ. 2… Θα έρθουν και δύσκολα βράδια μέχρι να βρούμε τον δρόμο μας. Εκεί θα μας έχει ανάγκη η ομάδα περισσότερο.

Υ.Γ. 3… Ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά την φάση των ομίλων.

Υ.Γ. 4… Πέρσι πηγαίναμε γήπεδο και αγωνιούσαμε για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Φέτος ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε αγωνιώντας για το πόσα γκολ θα βλέπουμε.

Υ.Γ.5… Περισσότερα διαρκείας, περισσότερα εισιτήρια, περισσότερα μέλη και κάρτες φιλάθλου.

Υ.Γ.6… Καλή σεζόν , με υγεία πάνω από όλα , για όλα τα ερασιτεχνικά μας τμήματα που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν.

Υ.Γ.7… Βρε τι επικοινωνιακή ήττα , ήταν αυτή που φάγαμε τελικά…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ