ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O λύκος κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του!

O λύκος κι αν γέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ξαναχτύπησαν οι μετρ της υποκρισίας και της προπαγάνδας. Τους έπιασε δήθεν ο πόνος να συμμετέχουν στην γιορτή της οικογένειας του Ολυμπιακού προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. Ποιοι; Αυτοί που καθύβριζαν ιερά και όσια της οικογένειας του. Αυτοί που μας «έκλεβαν» τόσα χρόνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Αυτοί που κρατούσαν με νύχια και με δόντια τον Βασιλακόπουλο στην εξουσία για να συνεχίζει το «θεάρεστο» έργο του. Αυτοί που τον χλεύαζαν εν χορώ. Αυτοί που δεν του συγχώρεσαν ποτέ το γεγονός ότι ηγήθηκε της  κατάκτησης της κορυφής στο Ελληνικό μπάσκετ με τον Ολυμπιακό. Αυτοί που «έδιωξαν» με τον χειρότερο τρόπο τον τεράστιο Νίκο Γκάλη.

 Είχαν το θράσος να εμφανιστούν , για να δείξουν τι; Το ψεύτικο προσωπείο τους; Που δυο χρόνια τώρα σαμποτάρουν την νέα διοίκηση της ΕΟΚ , αρνούμενοι να αποδεχτούν τα χάλια τους, απαξιώνοντας τα νταμπλ του Ολυμπιακού; Και που θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα φέτος όταν χάνουν ( Κυριακή κοντή γιορτή) , μόνο και μόνο επειδή επένδυσαν; Δεν έχουν καμιά απολύτως θέση στο γήπεδο μας, στην γιορτή μας. Το γήπεδο αυτό φιλοξενεί μόνο άντρες που τιμάνε τα παντελόνια τους. Αν ήθελαν να τον τιμήσουν ειλικρινά, να ζήταγαν δημοσίως συγνώμη από τον Βασίλη, τους Αγγελόπουλους, ένα σωρό προπονητές και παίχτες, και κυρίως από τον κόσμο του Ολυμπιακού, για το γεγονός ότι έκλεψαν τον ιδρώτα όλων μας, στερώντας μας αυτά που αξίζαμε μέσα στο παρκέ. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους αιώνιους προπαγανδιστές και ψεύτες, διοικητικά, ομαδικά, και οπαδικά.

 Για τους διαστρεβλωτές της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα. Για αυτούς που θεωρούσαν ως νίκη τους , το γεγονός ότι επιλέξαμε την αποχώρηση από την Α1 ως την έσχατη μάχη μέχρι τέλους για να ξεβρομίσει το τοπίο. Μιλάνε για πολιτισμό οι «κολλητοί» των Κυβερνήσεων και των εκάστοτε πολιτευμάτων , που έχουν σωθεί από υποβιβασμούς είτε από λόγους φιλευσπλαχνίας , είτε στα χαρτιά,  είτε με αλλαγή νομοθεσίας, κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο. Ποιοι; Αυτοί, που μόνο το μπάσκετ αντρών δεν θα είχε πέσει στην Α2 από όλα τους τα τμήματα, εξ αιτίας όλων των παραπάνω.

 Πλην του ποδοσφαίρου ΟΛΑ τα άλλα έχουν βιώσει εξευτελιστικούς υποβιβασμούς με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια. Ακόμη και τώρα σερβίρουν την παραμύθα , «παραχωρώντας» το γήπεδο που νοίκιαζαν επί δεκαετίες ( δείξτε τους τίτλους ιδιοκτησίας μωρέ;) για να τους φτιάξει το Κράτος γήπεδα για όλα τα αθλήματα τσάμπα ουσιαστικά. O λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του. Τα παραμύθια σας πουλήστε τα εκεί που τα τρώνε. Στο λιμάνι δεν περνάνε. Ανήθικοι ήσασταν, είστε και θα είστε. Με ένα κάδρο και με ξύλινα λόγια δεν σβήνονται τόσα χρόνια «ανάρμοστης συμπεριφοράς». Ας όψεται η λογοκρισία γιατί θα ήταν εντελώς διαφορετικά αυτά που ακούτε.

Πολιτισμένα φερόμαστε σε αυτούς που μας σέβονται και είναι υγιείς και πολιτισμένοι. Είναι καλή η κυβέρνηση τώρα που σας έδωσε πέρα από το ΟΑΚΑ και το πάρκινγκ; Είναι καλή που θα σας φτιάξει όλα τα γήπεδα , σε όλα τα αθλήματα; Νομίζετε ρε ότι ξεχνάμε το μίσος και την χολή που ρίχνανε οι αυτοβούλως αγανακτισμένοι («στημένοι»)  , για να παραχωρηθεί η έκταση , ούτε καν το γήπεδο , για 49 χρόνια; «Αυτό» το ΣΕΦ που θέλετε να πασάρετε για δήθεν ισονομία, βάλτε το εκεί που ξέρετε. Μόνο με πλήρη ανακατασκευή, αύξηση χωρητικότητας, αμιγώς μπασκετικό, και με έξοδα του Κράτους θα δεχτούμε να το αποκτήσουμε.

Αποκαταστήστε τις αδικίες όσον αφορά το κολυμβητήριο και ένα κλειστό πολλαπλών χρήσεων για να ξεκινήσουμε , όχι να συγχωρέσουμε, αλλά να συζητάμε στα ίσα. Οτιδήποτε λιγότερο, συνιστά κακόβουλη συμπαιγνία, εις βάρος των ομάδων και του κόσμου του Ολυμπιακού.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ