ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!

 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εγώ θα ξεκινήσω διαφορετικά. Η διαιτησία του α΄ ημιχρόνου και ειδικότερα του β΄ δεκαλέπτου ήταν καλή κύριε Μποντίρομπα; Γιατί αυτή σας κράτησε όρθιους ζελεδάκια και δεν χάσατε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Και αν έπαιζαν και οι «ελλείψεις» και από τους μεν και από τους δε, θα κερδίζαμε πιο εύκολα. Την δε ατμόσφαιρα που όλοι εκθειάζουν να μας την δείξουν στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Μια ζωή υποκριτές θα είστε. Για αυτό θα μένετε «αγάλματα»! Μαζευτήκατε ξανά οι γνωστοί πικραμένοι της δεκαετίας και βάλε, μπας και σας κάτσει αλλά που… Χαρά αγνοείται. Και δεν μπορούσατε να το διακόψετε για να μην γραφεί το τελικό αποτέλεσμα. Την ήπιατε… μέχρι τέλους… την ρουφήξατε όλη, ούτε σταγόνα δεν αφήσατε να πάει χαμένη, από την «μαυροπικροδάφνη» που σας κεράσαμε!

 Έχουμε καταλάβει πόσο σας αρέσει και σας «σερβίρουμε» συνεχώς. Είδατε τι χάνατε τόσα χρόνια ρε πελάτες; Μέχρι και ο Κωστάκης γλειφόταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού από την χαρά του που έπαιζε περισσότερο. Αμ δεν ήταν τελικά μόνο … μέχρι πέρσι… , όπως θριαμβολογούσατε το καλοκαίρι. Συνεχίζεται και φέτος Πρωταθλητές στα λόγια και την προπαγάνδα. Ρόδο και ΟΑΚΑ σας πήγαμε τραίνο. Και τι; Ακόμη δεν παίξαμε καν ΣΕΦ. Άσχετα αν παντού είναι Πειραιάς. Σας έβλεπα που χαιρόσασταν σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να βλέπετε την φάκα, και την στιγμή που σιώπησε ξανά το γήπεδο, πήραν θέση στην κερκίδα οι γνωστές απογοητευμένες φατσούλες. Τα ίδια πρόσωπα που σκεφτόντουσαν ξανά το ίδιο πράμα. Όχι πάλι. Όχι έτσι. Σας αναγκάσαμε για να γλιτώνετε τους διασυρμούς να βάλετε επιτέλους λεφτά , για να μην τερματίζετε τελευταίοι στην Ευρωλίγκα και να στέκεστε ανταγωνιστικά απέναντι μας.

Η αιώνια διαφορά μας , ( για του λόγου το αληθές όπως κερδίζατε επί εποχής Φάρου) είναι ότι σας κερδίζουμε συνεχώς χωρίς παρασκήνιο. Σας γλεντάμε χωρίς την διαιτησία. Ποτέ δεν την είχαμε , ούτε θα την έχουμε ανάγκη. Θέλουμε να κερδίζουμε όντας καλύτεροι, εν αντιθέσει με σας που θέλετε την πάντα διαιτησία υπέρ σας 100-0, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη σας. Σε 23 μέρες θα σας φταίει ο Λιόλιος, η νέα διοίκηση της ΕΟΚ και η διαιτησία, για το επερχόμενο 19-1. Γιατί ο Ολυμπιακός συνεχώς θα εμφανίζεται και καλύτερος. Αν δε είναι πλήρης και έτοιμος και ο Φαλ , θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι. Κλειστείτε από τώρα , στα λαγούμια σας, γιατί θα μεσολαβήσει και το Καραϊσκάκη στις 22/10.

Υ.Γ…. Είναι που περιμένατε με ανυπομονησία αυτή την μέρα. Πήγατε από νωρίς …. Αλλά φύγατε πάλι βιαστικά.. ΤΡΕΞΑΤΕ στα λαγούμια σας για 18η φορά … 2 στα 2 με τις μεταγραφές που μας πρήξανε τα φρύδια οι αγαπητικοί σας… Μιλήστε μας πάλι για εξοχικό να δούμε κάτι που θέλουμε… 17-7 οι νίκες στην Ευρώπη… 1-8 οι νίκες στο εξοχικό μας, μετά την απελευθέρωση.

Υ.Γ.2… Για όλους εσάς  που αναγάγετε ως θέμα την «συμπεριφορά» του Κάνααν , σας αφιερώνουμε την παρακάτω φωτό… Ήταν τότε που καταπίνατε την γλώσσα σας γλείφτες της δήθεν «αντικειμενικής» ενημέρωσης.

Υ.Γ.3… Την επόμενη φορά να παίξεις περισσότερο!

Υ.Γ.4… 18-1… και συνεχίζουμε….

Υ.5… Σας προσφέραμε ξανά αγαπημένες σας στιγμές. Απλά αλλάξανε τα ονόματα.

Υ.Γ.6…  Μήνυμα αθλητικής προστασίας… 73-38...  Αν είστε στο ΟΑΚΑ εκκενώστε άμεσα προς Κηφισίας, Κύμης, Σπύρου Λούη και σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη).

Υ.Γ.7… Μετά την απόλυτα επιτυχημένη τελετή των «εγκαινίων» σε Μόσχος, Προποτζίδικο και ΟΑΚΑ, ζητάμε την αποκλειστικότητα ώστε να εγκαινιάσουμε και τον Βοτανικό. Επιτυχία εξασφαλισμένη, πλήρης εχεμύθεια, τιμές λογικές.

 

 

PHOTO GALLERY

 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
 Μην χάνεστε… Να βρισκόμαστε συχνότερα !!!!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ