ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια ζωή ψεύτες…!

Μια ζωή ψεύτες…!

Τι να πω; Την στιγμή που το γήπεδο παίρνει φωτιά με την ισοφάριση , δίνεται η «αφορμή» που έψαχναν για να το σκάσουν οι κότες. Όσο δεν πρέπει να συμβαίνουν ανάλογες  μεμονωμένες  ενέργειες  με ρίψεις αντικειμένων  στον περιβάλλοντα χώρο , άλλο τόσο καταδικαστέο είναι το «θέατρο» του Χουάνκαρ, να το παίζει τραυματίας για να πάρει η ομάδα του το παιχνίδι στα χαρτιά. Το μομέντουμ έδειχνε Ολυμπιακό. Αν υπάρχει κανείς που έχει σκάσει κροτίδα στα δέκα μέτρα μακριά του , σε γάμο, σε βαφτίσια, την Ανάσταση, την Πρωτοχρονιά, και έχει φύγει με φορείο ας εμφανιστεί να του απονείμουμε το Όσκαρ ηθοποιίας

. Δεν έχω ανάγκη να κερδίσω το ματς στα χαρτιά. Δεν τους «χρειάζομαι» αυτούς τους βαθμούς έστω και αν με δικαιώνουν οι νόμοι, μιας και αυτοί επέλεξαν να μην συνεχιστεί ο αγώνας . Θέλω όμως να τερματίσω από πάνω τους στην βαθμολογία με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς διαφορά για να μην έχουν να στηρίξουν την προπαγάνδα τους.

Όταν είχαν συμβεί απείρως χειρότερες καταστάσεις, ( φωτοβολίδα στον Χαϊνς, τρυπημένο μάγουλο του Γεωργίου, σκάγια στα πλευρά του Τόμιτς , καφέ στο κεφάλι του Λουτσιάνο, και ένα σωρό άλλα) συνεχίστηκαν κανονικά οι αγώνες και τελείωσαν. Για να μην θυμηθώ τα κόρνερ στην Τούμπα η τους αγώνες που έληγαν νωρίτερα. Πέρσι κιόλας στον Μπρινιόλι συνέβη χειρότερο, έσκασε «δυναμίτης» κοντά του , στο Προποτζίδικο και όχι μόνο δεν έφυγε με φορείο, αλλά από την φάση αυτή προήλθε και το μοναδικό γκολ της μετέπειτα «Πρωταθλήτριας».

Το γήπεδο ήταν μισοάδειο με τον περισσότερο κόσμο να έχει φύγει, ο ρυθμός του αγώνα είχε πάει περίπατο, οι παίχτες είχαν παγώσει ( γεγονός που ήταν υπέρ του φιλοξενούμενου) , και όμως επέλεξαν αντί να συνεχίσουν να στηρίξουν το «παραμύθι» τους. Δεν ήθελαν να αγωνιστούν. Βολεύτηκαν πίσω από την ενέργεια του ενός να ρίξει  μια κροτίδα στους πανηγυρισμούς για το γκολ και όχι με σκοπό να τραυματίσει παίχτη της αντιπάλου ομάδας για να την γλιτώσουν. Οι «βόθροι» θα γράψουν πολλές υπερωρίες στα λαπ τοπ τους, για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Βρήκαν την δικαιολογία που ήθελαν για να καλύψουν άλλη μια χρονιά, την 14η τους συνεχόμενη χωρίς Πρωτάθλημα.

Θα θυμηθούν τον Φινμπόγκανσον , και ότι τους βολεύει για να πάρουν έξτρα μεροκάματο. Μόνο που τότε ο τραυματισμός από το κάψιμο ήταν δεδομένος και όχι εικασία.  Όλα αυτά δεν αναιρούν πάντως το γεγονός ότι δεν πρέπει  να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες. Δεν ωφελούν την ομάδα, δεν την ωθούν στην νίκη. Αντιθέτως δημιουργούν ασυλία για τους αντιπάλους. Όλοι λένε για τους ανεγκέφαλους των γηπέδων αλλά για την «συμμορία» που το λυμαίνεται κανείς. Από αυτή την γάγγραινα κινδυνεύουμε περισσότερο, και λιγότερο από τον καπνό από τα καπνογόνα, η τις κροτίδες. Εκτός πια αν σε όλα τα γήπεδα πέφτουν λουλούδια και ακούγονται προσευχές στα γκολ και στην έναρξη του παιχνιδιού.

Υ.Γ.1…

Υ.Γ.2... Δεν επηρεάζει την φάση του γκολ του Βαγιαννίδη ο Ιωαννίδης; Δεν συμμετέχει; Είναι οφσάϊντ η όχι; Γιατί δεν το είδαμε ποτέ;

Υ.Γ.3.…. Κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις. Και του μοιάζει και έχει και το ίδιο ονοματεπώνυμο!

Υ.Γ.4…. Φανατικός γαύρος, ε «βόθροι»;

Υ.Γ.5… Ρε σαν ποιον μοιάζει, σαν ποιον μοιάζει….

 

PHOTO GALLERY

Μια ζωή ψεύτες…!
Μια ζωή ψεύτες…!
Μια ζωή ψεύτες…!
Μια ζωή ψεύτες…!
Μια ζωή ψεύτες…!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ