ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ότι και να επινοήσετε δεν λυγίζουμε!

Ότι και να επινοήσετε δεν λυγίζουμε!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η «αλητεία» και το σχέδιο της εξυγίανσης απλά επιβεβαιώθηκε με την επιβολή της εξοντωτικής ποινής, όπως το είχα προβλέψει λίγες μέρες πιο πριν. Και λέω «αλητεία» γιατί η ποινή εφαρμόστηκε επιλεκτικά και μόνο στον Ολυμπιακό. Καμιά άλλη ομάδα , με την ίδια η και χειρότερη συμπεριφορά των οπαδών της δεν έχει εξοντωθεί με τέτοιο στημένο τρόπο. Χειρότερο και από την ρίψη αντικειμένου ήταν η περιύβριση των νεκρών της Θύρας 7 επί δεκαετίες.

 Ήταν το ανέβασμα εμετικών πανό με την «διακριτική συναίνεση» των διοικήσεων των άλλων ομάδων. Ήταν οι ρουφιανιές και οι «συμφωνίες» με την αστυνομία ώστε να μετατραπούν τα θύματα σε «θύτες» για να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι πραγματικοί υπαίτιοι. Τι έκαναν για όλες αυτές τις περιπτώσεις; Το απόλυτο τίποτα.  Όλα αυτά και πόσα άλλα έχουν γίνει, είναι πραγματικότητα, τα έχουμε δει, τα έχουμε ακούσει, υπάρχουν σε δικογραφίες. Αν υπήρχε δόλος θα έσκαγε η κροτίδα δίπλα στους παίχτες. Δεν τιμωρήσανε λοιπόν την ενέργεια αλλά ήθελαν να εξοντώσουν την ομάδα, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τι συνέβη. Δεν έγινε τίποτε περισσότερο από ότι γίνεται στην Λεωφόρο, στο Προποτζίδικο και στην Τούμπα.

Είναι επιλογή τους να τιμωρούν τον Ολυμπιακό και μόνο, αφήνοντας όλους τους άλλους ατιμώρητους για τις ίδιες και χειρότερες ενέργειες. Αυτός που την έριξε έκανε μαλακία, οι «άλλοι» που αποφάσισαν , που «εξηγούσαν», που θίχτηκαν, που μιλάνε για το τι πρέπει να γίνεται και τι όχι, δεν είναι μ@λ@κες απλά, είναι διπρόσωποι και στημένοι. Ο νόμος είναι ένας και ισχύει για όλους. Επέλεξαν να τον ερμηνεύσουν και να τον εφαρμόσουν μόνο σε μας. Στέλνοντας από δω και μπρος στα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα τον κόσμο του Ολυμπιακού με το αίσθημα της οργής και της αδικίας. Για να γίνει πιο εύκολο το έργο τους που δεν είναι άλλο από το τύλιγμα σε μια κόλα χαρτί και την επιβολή εξοντωτικών ποινών. Αν «μασήσουμε» θα κάνουμε αυτό ακριβώς που επιζητούν. Να τους δίνουμε τις αφορμές που ψάχνουν για να στηρίζουν τα «εγκλήματα» τους.

Η ατμόσφαιρα με την Γουέστ Χαμ ήταν κα-τα-πλη-κτι-κή!!! Ήταν ανε-πανά-ληπτη. Χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Ας αφήσουμε τις ομάδες μας να τους τιμωρήσουν σε όλα τα αθλήματα όπως ξέρουν και μπορούν. Να αναγκάσουμε τους «φαρισαίους» να μας τιμωρήσουν για το πάθος και την φωνή της κερκίδας. Συντρίψτε μαζί με τον ΟΦΗ και το πιόνι της εξυγίανσης που «όρισε» το Μπαλτακιστάν στο Ηράκλειο. Μην ασχοληθείτε καθόλου την Δευτέρα στο ΣΕΦ με τον υποκριτή που το ψέμα είναι το σπίτι του. Τα ματς κεκλεισμένων των θυρών με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό έχουν οι παίχτες μας 33.000 επιπλέον λόγους για να τα κερδίσουν. Ας μετατρέψουμε την Τρίπολη σε Καραϊσκάκη. Αυτά πρέπει να είναι τα μηνύματα μας στους «στημένους». Ότι και να επινοήσουν δεν λυγίζουμε. Οι δολοπλοκίες τους να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επεδίωξαν.

Υ.Γ… Την Δευτέρα το απόγευμα οι Πρωταθλητές Ελλάδος και Κυπελλούχοι Ευρώπης παίζουν στο ακόμη πιο εκσυγχρονισμένο Ρέντη με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της νέας χρονιάς στο Βόλεϊ αντρών.

Υ.Γ.2… Αγκαλιάστε τα τμήματα Βόλεϊ, επιβραβεύστε με την παρουσία σας, την προσπάθεια μας, να βελτιώνουμε κάθε χρόνο το Ρέντη.

Υ.Γ.3… Ο τοίχος συνεχίζει να γράφει την δική του Ιστορία…

 

PHOTO GALLERY

Ότι και να επινοήσετε δεν λυγίζουμε!
Ότι και να επινοήσετε δεν λυγίζουμε!
Ότι και να επινοήσετε δεν λυγίζουμε!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ