ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα απαντήσει κανείς; Δεν υπάρχει πλέον δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι!

Θα απαντήσει κανείς; Δεν υπάρχει πλέον δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν θα πω πολλά. Λίγα και καλά. Εξ άλλου οι πίνακες τα λένε όλα. Με στοιχεία , όχι αποκυήματα φαντασίας στημένων  δημοσιογράφων. Η ουσία είναι μία. Υπάρχουν η όχι σύλλογοι που «κλέβουν» επί της ουσίας το Ελληνικό Δημόσιο; Και γιατί το Κράτος δεν επεμβαίνει; Δεν υφίσταται απώλεια εσόδων; Ο Ολυμπιακός ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει πληρώσει  2.000.000 ευρώ στην εφορία τα τελευταία χρόνια, ναι η όχι; Διαψεύστε μας αν μπορείτε. Οι «άλλες» ομάδες τι έχουν πληρώσει ; Αν και εμείς «κλέβαμε» το Κράτος θα είχαμε δαπανώντας αυτά τα χρήματα καθολική παντοκρατορία στους εγχώριους τίτλους; Θα είχαμε κ άλλα Ευρωπαϊκά; Όσο και αν μας «αναγκάζετε» κλέφτες σαν «άλλους» δεν θα γίνουμε ποτέ! Που χαθήκατε ρε εκφραστές της ελευθερίας του λόγου; Γιατί δεν αναδείξατε αυτά που ειπώθηκαν; Πήρατε γραμμή να τα θάψετε; Και αν ναι από ποιους;

Για τις εγκαταστάσεις  έχει να πει κάποιος κάτι; Για τις γηπεδάρες που μας έχουν χαρίσει;  Πλάκα κάνω φυσικά, έχουμε το Καραϊσκάκης για 49 χρόνια το οποίο το πληρώνουμε κανονικά, δεν μας το χάρισε κανείς, μακάρι όλοι να φτιάξουν γήπεδα, αλλά στην Αγιά Σοφιά έκαναν δώρο 35εκ ευρώ, για τον Βοτανικό χαρίζουν στον Παναθηναϊκό 150-200 εκατομμύρια ευρώ, πήραν ένα χρέπι  τη Λεωφόρο και του δίνουν νέο, είναι η Πυλαία, τα Λιόσια και γενικά χαρίζουν γήπεδα σε όλους εκτός από τον Ολυμπιακό, η σύμβαση του Καραϊσκάκης λέει πως  ότι πάρουν οι άλλοι θα πάρει και ο Ολυμπιακός, τίποτα δεν έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Ποιο; Το ΣΕΦ; Που παλεύουν οι Αγγελόπουλοι το πάρουν και δεν βγάζουν άκρη; Που θέλει 20-30 εκ. ευρώ για να γίνει γήπεδο; Που παίζει το πόλο στο Παπαστράτειο και η LEN το χαρακτηρίζει γκαράζ; Τι να πείτε ρε «κρατικοδίαιτοι». Χωρίς εγκαταστάσεις και έχουμε πάει σε 40  Ευρωπαϊκούς τελικούς, έχοντας φέρει στην Ελλάδα 17 τρόπαια! Όχι; Διαψεύστε μας και εδώ ρε στημένοι αν μπορείτε. ξεφτιλιστείτε ελεύθερα.

Επειδή δεν αναδεικνύετε τις αλήθειες δεν πάει να πει ότι δεν θα μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης την αλήθεια. Η «σιωπή» όλων σας, πόσο μάλλον και της Κυβέρνησης είναι ενοχή. Δεν υπάρχει δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι. Δεν υπάρχει ισονομία. Μας κλάπηκαν τρόπαια με την κωδική ονομασία… κοινωνική συνοχή! Και είστε υπεύθυνοι όλοι. Από Κυβέρνηση μέχρι μμε. Γιατί τα «ξέρατε». Όλα τα «ξέρατε». Όλοι. Μόνο να κυνηγάτε τον μαγαζάτορα που δεν έκοψε απόδειξη για μερικούς καφέδες ξέρετε. Και πηγαίνει η κλεψιά «άλλων» με την ανοχή σας σύννεφο. Ρε μέχρι τέλους παντού.

Απαντήστε ρεεεε είναι αλήθεια η όχι ότι …. στα Τ.Α.Α., υπάρχουν ομάδες που πήραν 300.000 ευρώ, από το στοίχημα , οι πρώτες ομάδες, οι ανταγωνιστικές, οι οποίες έχουν δηλώσει αγωνιστικό έξοδο, δηλαδή για τους αθλητές, 50.000 και 100.000, ενώ εμείς 1.000.000; Έχουν δηλώσει 50.000 και 100.000 και πήραν 300.000! Αυτοί, λοιπόν, που δεν πληρώνουν εφορία πήραν 300.000 από τα λεφτά των φορολογούμενων! Καταστάσεις όχι κράτος δικαίου, καταστάσεις… ξέρετε όλοι σας τι. Έχουν ενωθεί όλοι οι ανήθικοι και μας κουνάνε το δάχτυλο με «ξένα κόλλυβα». Πίσω στα λαγούμια σας ψεύτες. Όσον αφορά την Κυβέρνηση… Εμείς τα είπαμε, περιμένουμε απαντήσεις. Υπάρχει ο κ. Χατζηδάκης, ο κ. Θεοχάρης, ο κ. Βρούτσης, τα ξέρουν. Τα άκουσαν, είναι υπεύθυνοι από εδώ και πέρα για    ό, τι και να γίνει.

 

 

PHOTO GALLERY

Θα απαντήσει κανείς; Δεν υπάρχει πλέον δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι!
Θα απαντήσει κανείς; Δεν υπάρχει πλέον δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι!
Θα απαντήσει κανείς; Δεν υπάρχει πλέον δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι!
Θα απαντήσει κανείς; Δεν υπάρχει πλέον δεν ξέρω. Τώρα ξέρετε όλοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ