ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και το είδατε…. και εσκεμμένα δεν το δώσατε!

Και το είδατε…. και εσκεμμένα δεν το δώσατε!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Και το είδατε…. και εσκεμμένα δεν το δώσατε! Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτή η φάση σε όλο το παιχνίδι που αδικήσατε τον Ολυμπιακό . Από το σημείο που «επιστρέψαμε»  στην διεκδίκηση της νίκης, κάνατε ότι μπορούσατε για να «προστατέψετε» την Φενέρ. Την πλήρη Φενέρ απέναντι στον Ολυμπιακό των τόσων προβλημάτων. Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο γύρισαμε το παιχνίδι από το -16.... αγωνιζόμενοι τυπικά με 9 παίχτες... εκ των οποίων ο Γουόκαπ χωρίς να σκοράρει και με τους Μπραζντέϊκις 11.51 ( και 4 πόντους) και Λαρεντζάκη 4.35 ( επίσης άποντος) με ελάχιστη συνεισφορά στην εξέλιξη του αγώνα. Θεωρώ πως όταν κατέβει ο Ολυμπιακός πλήρης και υγιής η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Ήταν εξ ορισμού δύσκολο να επαναλάβουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις ίδιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον χωρίς σωστή προετοιμασία, κόπωση αρκετών παιχτών λόγω των Εθνικών ομάδων, με τραυματισμούς και με την μη προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων. Θα γυρίσει ο τροχός. Εμπιστεύομαι τον σκακιστή, σε ότι και αν αποφασίσει σε ότι αφορά την προσθήκη η όχι παίχτη η παιχτών. Εκείνος ξέρει την ομάδα, εκείνος ξέρει αν τα συστήματα που θέλει να εφαρμόσει θα βγουν από τους υπάρχοντες παίχτες. Όπως επίσης ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές. Δεν έχει χαθεί κάποιος στόχος, ούτε κινδυνεύει άμεσα να χαθεί. Η επιστροφή του Μακ Κίσικ σίγουρα θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, αλλά πρέπει να μπουν όλοι στην εξίσωση.

Με τόσα ματς και μάλιστα συνεχόμενα  δεν βγαίνει να πηγαίνεις με 9 παίχτες , όση διαχείριση σωστή και να γίνεται. Για τον Σίκμα δε που λένε αρκετοί τι να κρίνω; Έχει παίξει και καθόλου; Ακόμη και ο Μπραζντέϊκις δεν έχει βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα. Δεν έχει μπει στην χημεία. Διαφωνώ με όσους λένε ότι είναι κακός παίχτης. Μπορεί και οι δυο να μην «βγουν» στο τέλος. Είναι αποτυχία η επιλογή; Ο Πάντερ πχ σε μας έσπασε τα στεφάνια. Και όπου πήγε μετά τα έβλεπε ξανά σαν βαρέλι. Ήταν αποτυχία η επιλογή του; Η κρίμα το γεγονός ότι δεν έδεσε με την ομάδα; Όσοι δε ψάχνουν τον αντι- Βεζένκοφ απλά δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα έπαιζε κ αυτός ΝΒΑ. Πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι.

Ο καθένας βλέπει από την δική του οπτική γωνία τα πράματα. Άλλοι το βλέπουν λογικό να ειρωνεύονται, να χλευάζουν και να απαξιώνουν όλους όσους δύο χρόνια τώρα αποθέωναν γιατί το ξεκίνημα δεν είναι ανάλογο. Εγώ δεν ξεχνάω την προσφορά ΟΛΩΝ και δεν θα το κάνω. Ας ξεμπερδέψουν πρώτα στο μυαλό τους ποια είναι η αγνή και καλοπροαίρετη κριτική με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα και τι είναι αυτό που κάνουν.

Για ένα φάουλ στο τέλος που δεν δόθηκε για ένα σουτ που δεν μπήκε θα εξαφανιζόντουσαν, μετά τα όσα έλεγε το στόμα τους μέχρι το ημίχρονο του αγώνα. Επειδή λοιπόν , εμένα προσωπικά, οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας μου έχουν δείξει ότι… και οπαδοί της ομάδας είναι… και θέλουν το καλό της… θα στηρίζω τις επιλογές τους. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν δουλεύει.

Υ.Γ… Από δω και μπρος δεν θα ξαναπίνετε στην υγειά των κορόϊδων... Τώρα πλέον ξέρετε... αν δεν τα ξέρατε ήδη από πριν... Τώρα πλέον αν δεν ενεργήσετε να αποκατασταθούν οι αδικίες εις βάρος του Ολυμπιακού γίνεστε συνένοχοι... Θα σας κρεμάμε κουδούνια κάθε μέρα μέχρι τέλους... μέχρι την τελική δικαίωση.... Εγκαταστάσεις και για τον Ολυμπιακό.... Πάταξη της φοροδιαφυγής και στον αθλητισμό!!!!

 

PHOTO GALLERY

Και το είδατε…. και εσκεμμένα δεν το δώσατε!
Και το είδατε…. και εσκεμμένα δεν το δώσατε!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ