ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξυπνάνε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ, ζουν ως οπαδοί της ΑΕΚ και πληρώνονται ως οπαδοί του ΠΑΟ!

Ξυπνάνε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ, ζουν ως οπαδοί της ΑΕΚ και πληρώνονται ως οπαδοί του ΠΑΟ!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «αντικειμενική ενημέρωση». Σημαίνει ο εκφραστής της ελευθερίας του λόγου να «μεταφράζει» κατά το δοκούν τα πάντα, και το τελικό συμπέρασμα να είναι ότι φταίει για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα ο Ολυμπιακός. Βασική προϋπόθεση να είναι αντι-Ολυμπιακός για να έχει την ευχέρεια να τα «παίρνει» από όλους τους αντιπάλους της ομάδας του Πειραιά. Αυτό αυτομάτως του εξασφαλίζει δουλειά μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Ξυπνάει ως οπαδός του ΠΑΟΚ, ζει ως οπαδός της ΑΕΚ και πληρώνεται ως οπαδός του ΠΑΟ.

 Όταν «συγκρούονται» τα συμφέροντα της καρδιάς με αυτά της τσέπης του, παθαίνει αλτσχάϊμερ, τυφλοποντικίαση και δυσλεξία, προκειμένου να ισορροπήσει την πάλη που διεξάγεται μέσα του. Χαίρεται για την κατάκτηση οποιασδήποτε νίκης, η τροπαίου σε οποιοδήποτε άθλημα αρκεί να μην είναι ο Ολυμπιακός ο τροπαιούχος. Βλέπει μόνιμα τα γήπεδα του Ολυμπιακού άδεια και των υπολοίπων γεμάτα. Γλείφει τους ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων και βλέπει μονίμως τον Μαρινάκη ως αποτυχημένο. Ερμηνεύει τους κανόνες διαιτησίας , ανάλογα ποια ομάδα συμφέρουν . Ακόμη και την ίδια φάση την «διαβάζει» διαφορετικά , ανάλογα αν ευνοεί η όχι τα συμφέροντα της τσέπης του. Στα μάτια του ο Ολυμπιακός ευνοείται μονίμως και οι υπόλοιποι αδικούνται. Δεν ακούει ποτέ τα συνθήματα των οπαδών των ομάδων του εναντίον των ιδιοκτητών τους για την παρατεταμένη ξηρασία τίτλων, και θέλοντας το «καλό» του Ολυμπιακού επισημαίνει τι δεν έκανε ο Μαρινάκης για να είναι καλύτερη η ομάδα.

Οι οπαδοί των άλλων ομάδων δεν «πλακώνονται» μεταξύ τους, ούτε καπνογόνα ανάβουν, ούτε κροτίδες πετάνε, ούτε «ραντεβού» δίνουν, ούτε επιρρίπτουν ευθύνες στους προέδρους τους, δεν περνάνε πανό εμετικά , ούτε βρίζουν μανάδες και οικογένειες εν χορώ , ούτε σπιλώνουν υπολήψεις μέσω προπαγάνδας. Οι δε Πρόεδροι τους; Παναγίες. Βάζουν λεφτά περισσότερα, δεν σουλατσάρουν στα γήπεδα , δεν «επαναφέρουν» τους διαιτητές στην τάξη, ούτε «ασχολούνται» με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Νομιμοποιούν , στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής, τα Πρωταθλήματα που χάνει ο Ολυμπιακός , και δεν βλέπουν τίποτε το μεμπτό στις κατακτήσεις τους από οποιαδήποτε ομάδα.

Μιλάει ο ΠΑΟΚ για κλεμμένο Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ το ίδιο και δεν μιλάει κανείς για το ποια είναι η ομάδα που τους τα έκλεψε γιατί πολύ απλά δεν είναι ο Ολυμπιακός. Αυτός δε που τερματίζει δεύτερος  είναι πάντα στα μάτια τους ο περισσότερο αδικημένος. Τους πειράζει ότι γίνεται στο Καραϊσκάκη και όχι οι «γιορτές» ποδοσφαίρου στους τελικούς Κυπέλλων. Εδώ κοιμούνται το βράδυ, με μείον βαθμούς, κεκλεισμένων των θυρών, υποβιβασμένοι και ξυπνάνε ατιμώρητοι και Πρωταθλητές. Εδώ σπάζανε όλα τα γήπεδα οι «οπαδοί» και ζητούσαν να τιμωρηθούν τα… Εξάρχεια και οι αντιεξουσιαστές! Για τέτοια αντικειμενική ενημέρωση μιλάμε. Χώρια το γεγονός ότι πολλά δημοσιεύματα τα γράφουν «αόρατα χέρια» είτε επώνυμοι με ψευδή στοιχεία, είτε ανώνυμοι. Είναι τόσο ελεύθεροι και αντικειμενικοί, που τόσες μέρες μετά για την ταμπακιέρα για την εφορία που αφορούσε τα ερασιτεχνικά σωματεία , δεν μπορούν να συνέλθουν από την έκπληξη και το σοκ , για αυτό δεν έχουν γράψει κάτι.

Όπως φυσικά τόσα χρόνια , δεν ξέρουν ποιοι δημιούργησαν τα χρέη σε ΠΑΟ και ΑΕΚ, πως έπεσε η ΑΕΚ από την Α΄ στην Β΄ και από την Β΄ στην Γ΄, αν έχουν πάρει και πόσα χρήματα  ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες για εγκαταστάσεις, πόσους φέσωσε το χάρισμα των χρεών της ΑΕΚ, και αν το Κράτος «συμμετείχε» κλείνοντας τα μάτια και όχι μόνο, σε κατακτήσεις Πρωταθλημάτων από τις ομάδες που «υπηρετούν» με το αζημίωτο. Δυστυχώς, και «βυτιοφόρα» υπάρχουν, και «βόθροι» για τα «λύματα» , όσο και αν υπάρχει σύστημα «αποχέτευσης». Να χαίρεστε ένα ακόμη «ενδιαφέρον» Πρωτάθλημα , μέχρι την στιγμή που θα το σηκώνει ο Ολυμπιακός. Μετά θα είναι κ αυτό «κλεμμένο».

Εμείς ξέρουμε να χάνουμε, εσείς δεν θα μάθετε ποτέ να κερδίζετε. Βλέπουμε τα λάθη μας, τις επιλογές που δεν μας βγαίνουν, που χρειαζόμαστε ενίσχυση, την ίδια ώρα που εσείς ταϊζετε τα αμνοερίφια σανό , ασχολούμενοι με την ομάδα που έχει μετατρέψει τα όνειρα όλων σας σε εφιάλτες από τις 10 Μαρτίου του 1925!

 

PHOTO GALLERY

Ξυπνάνε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ, ζουν ως οπαδοί της ΑΕΚ και πληρώνονται ως οπαδοί του ΠΑΟ!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ