ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ανήκει...

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ανήκει...

Θα ξεκινήσω κάπως διαφορετικά σε σχέση με το υπόλοιπο κείμενο, για να θυμίσω αυτό που όλοι περνάνε στο... ντούκου. Ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε απλά τον 3ο του ευρωπαϊκό τίτλο στο βόλεϊ Αντρών πριν μερικούς μήνες, αλλά ταυτόχρονα στέρησε από τον... αιώνιο δεύτερο, τον 1ο του ευρωπαϊκό τίτλο, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Και μάλιστα, με 1-4, μέσα στο λαγούμι του, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά μετά το ματς στο Ρέντη, για να ζήσουμε μια ακόμη μαγική και μάγκικη βραδιά με 12.000 κόσμο στο πλευρό της ομάδας στο κατάμεστο ΣΕΦ. Άρα, όταν θέλουμε γεμίζουμε κάθε γήπεδο, ανεξαρτήτως αθλήματος.

Κατανοώ τα πάντα... Τους συνεχόμενους αγώνες, τα πολλά αθλήματα, τα έξοδα, την κούραση, τις δουλειές, την ώρα διεξαγωγής των αγώνων, φροντιστήρια, δραστηριότητες και ό,τι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει η καθημερινότητα μιας οικογένειας. Αλλά... είναι κάποια παιχνίδια, στα οποία «απαγορεύεται» να μην αγωνίζονται οι ομάδες μας σε κατάμεστο γήπεδο. Την Τρίτη 28/11 στις 18:00 και την Τετάρτη 29/11 στις 19:00, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αντιμετωπίζει κατά σειρά την Ιταλική Νοβάρα, για το Challenge Cup Γυναικών και την Βελγική Ροζελάρε, για το Champions League Ανδρών. Το Ρέντη χωράει, πλέον, 2.000 κόσμο. Αν δεν μπορούμε να το γεμίσουμε σε παιχνίδια απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες, τι να πω ποια;

Έγινε μια τεράστια προσπάθεια να φτιάξουμε το γήπεδο όσο το δυνατόν πιο όμορφο και μεγαλύτερο σε χωρητικότητα, με σκοπό να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στα σαλόνια της Ευρώπης και τα καταφέραμε. Αν μη τι άλλο θα ήταν μια μορφή ηθικής επιβράβευσης να διεξαχθούν οι αγώνες σε κατάμεστο γήπεδο. Πέρα από την οικονομική ανάσα με την διάθεση όλων των εισιτηρίων. Η εικόνα των κερκίδων και η ατμόσφαιρα θα ταξιδεύσει σε όλη την Ευρώπη. Η εικόνα του γηπέδου, των ανακαινισμένων αποδυτηρίων, οι τοιχογραφίες, σίγουρα θα εντυπωσιάσουν αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίου βεληνεκούς, που και αν έχουν αγωνιστεί σε στολίδια. Ακόμη και οι «λεπτομέρειες», όπως δημοσιογραφικά, press room, καινούργιο τάραφλεξ, φωτισμός, γιγαντο-οθόνη και led περιμετρικά όλου του γηπέδου, όπως και οι νέες κερκίδες, κάνουν την διαφορά.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ανήκει, έχοντας κερδίσει ένα σωρό στοιχήματα και κυρίως, βασισμένος στις δικές του πλάτες. Με την Πολιτεία να σφυρίζει ξανά αδιάφορα. Όλοι εσείς, με τις κάρτες μελών και φιλάθλου, είστε η δύναμη του συλλόγου. Δείξτε το ακόμη μια φορά, γεμίζοντας το Ρέντη απ' άκρη σ' άκρη. Πάμε να ζήσουμε ξανά μαγικές ευρωπαϊκές βραδιές! Γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων. Μπορούσαμε να συμμετέχουμε στους Αντρες σε κατώτερη διοργάνωση. Προτιμήσαμε τον δύσκολο δρόμο. Όχι μόνο της πρόκρισης στους ομίλους, αλλά να φτιάξουμε ένα γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής τέτοιου επιπέδου αγώνων. Τα καταφέραμε όλα.

Την άλλη βδομάδα, όλοι μαζί, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, πάμε να γράψουμε Ιστορία!

 

PHOTO GALLERY

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ανήκει...
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ανήκει...
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ανήκει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ