ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με «εξυγιαντική ερμηνεία» των φάσεων αλλοιώνεται η βαθμολογία και γίνεται «ενδιαφέρον» το Πρωτάθλημα!

Με «εξυγιαντική ερμηνεία» των φάσεων αλλοιώνεται η βαθμολογία και γίνεται «ενδιαφέρον» το Πρωτάθλημα!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Οι παραπάνω φωτό είναι  μια από τις περιπτώσεις ισονομίας και απόδοσης δικαιοσύνης σε διαιτητικές αποφάσεις που κρίνουν τα Πρωταθλήματα που χάσαμε η προσπαθεί να χάσουμε και φέτος η εξυγίανση. Με τέτοιες αποφάσεις αλλοιώνεται η βαθμολογία και γίνεται «ενδιαφέρον» το Πρωτάθλημα , με την συμμετοχή και των υπολοίπων ομάδων.  Δεν μπορούν δίκαια να είναι μπροστά μας στην βαθμολογία , ακόμη και με αυτόν τον Ολυμπιακό, που όλοι λέμε, ότι δεν μας ικανοποιεί και ότι θέλει βασικές προσθήκες σε καίριες θέσεις της  11αδας.

Μια πανομοιότυπη σχεδόν φάση με την οποία η μεν ΑΕΚ , κέρδισε εκτός τον Βόλο με 2-3, εμείς «υποχρεωθήκαμε» σε ισοπαλία με σκορ 2-2. Χωρίς να αναφέρουμε άλλες φάσεις στο ίδιο ματς. Με τους βαθμούς  που μας «έκλεψαν» , 2 τουλάχιστον με ΠΑΟ ( ισοπαλία και  -1, δεν σας λέω αν τελικά κερδίζαμε άλλους 2 επιπλέον), και άλλους 2 με τον Βόλο, είναι διαφορετική η βαθμολογία η όχι; Ήταν σιγουράκι, ότι θα προσπαθούσαν σε μικρά ματς που δεν σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, να μας ληστέψουν. Χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Βγήκαμε να διαμαρτυρηθούμε κατασκευάζοντας δικαιολογίες; Όχι. Κάναμε την αυτοκριτική μας. Ασχοληθήκαμε μόνο με τα λάθη μας.

Οι άλλοι όμως πανηγυρίζουν κερδίζοντας με τέτοιους τρόπους, χωρίς να παίζουν καλύτερα. Δεν βλέπω κανέναν τους να ντρέπεται. Το βαπτίζουν 50-50. Έτσι το εννοούν. Έτσι κερδίζουν τους βαθμούς στα γήπεδα. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι. Εδώ του σπάει την μύτη ο Ιωαννίδης και σφυρίζεται πέναλτι. Για να μην θυμηθώ την παγκόσμια πρωτοτυπία να βρίσκεται ο παίχτης πίσω από τον αμυνόμενο, να πατάει και εκτός περιοχής , και να δίνεται πέναλτι εις βάρος μας, το χέρι του Βιερίνια στην Λαμία, κλπ. Και υπάρχουν κάποιοι Ολυμπιακοί που όλα αυτά τα θεωρούν δικαιολογίες. Λες και δεν βλέπουμε η δεν λέμε τα λάθη από την πλευρά μας. Αγωνιστικά και διοικητικά. Πρέπει να βρίζουμε τους πάντες η να απαξιώνουμε την προσφορά τους, για να αναγνωρίζουν ότι κάνουμε κριτική. Όταν ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητές και κάνει μεταγραφές , δεν αναγνωρίζει ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό; Πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε λες και έχουμε τους «επιτυχημένους» σε Ελλάδα και Ευρώπη , Ιβάν, Γιαννάκη και Δημητράκη απέναντι μας;

 Εδώ δεν θέλουν λένε να ασχολούμαστε με τα «εγκλήματα» που γίνονται εις βάρος μας. Σώπα ρε. Σοβαρά; Όχι μωρέ θα κλείνουμε μάτια και στόμα , σε αυτά που γίνονται επειδή έτσι γουστάρει  ο καθένας. Εγώ δεν έχω γνώμη και άποψη, που αν μη τι άλλο είμαι σίγουρα οπαδός. Μόνο ο άλλος έχει , που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία , η το ψεύτικο προφίλ της σιγουριάς του διαδικτύου, να θεωρεί σωστή την άποψη του και την δική μου λάθος . Το έγραψα και πριν λίγες μέρες, και θα το λέω συνέχεια. Δεν νομιμοποιούνται οι ληστείες που γίνονται εις βάρος μας από το γεγονός ότι κάνουμε λάθη και δεν παίζουμε καλά. Όσον αφορά την αλλαγή προπονητή, θα τον δούμε και τον Καρβαλιάλ  τι ψάρια πιάνει, όσον αφορά την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Από πριν δεν καταδικάζω κανέναν. Κ εγώ θα ήθελα ένα «όνομα» στον πάγκο για να νοιώσω κατ΄ αρχάς σιγουριά για την επιλογή, αλλά δεν ξέρω, ειδικά μεσούσης της περιόδου ποιος θα ερχόταν και θα ήθελε να αναλάβει με όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν. Και όσοι λένε ότι είναι τα λεφτά το θέμα , ας σκεφτεί πέρσι πόσα στοίχισαν οι 4 προπονητές που αλλάξαμε σε συμβόλαια και αποζημιώσεις.

Για μένα πάντα το «χαλί» για να έρθουν παίχτες και προπονητές το στρώνεις το καλοκαίρι. Τώρα απλά προσπαθείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Οι μεταγραφές δε του Ιανουαρίου ίσως κρίνουν πολλά για το υπόλοιπο της σεζόν. Χωρίς εκπτώσεις στις θέσεις και την αξία τους. Στόπερ, αναπληρωματικό αμυντικό χαφ, δημιουργικό χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ. Και να πάνε σπίτια τους όσοι δεν έχουν μέχρι τώρα ακουμπήσει η δεν θέλουν να προσφέρουν. Ο Ολυμπιακός θα τον βρει τον δρόμο του έτσι κ αλλιώς. μπορεί να αργήσει αλλά θα τον βρει. Είναι Ιστορικά αποδεδειγμένο. Αρκεί μια βόλτα στην τροπαιοθήκη μας για να πεισθεί και ο πιο δύσπιστος.

 

 

PHOTO GALLERY

Με «εξυγιαντική ερμηνεία» των φάσεων αλλοιώνεται η βαθμολογία και γίνεται «ενδιαφέρον» το Πρωτάθλημα!
Με «εξυγιαντική ερμηνεία» των φάσεων αλλοιώνεται η βαθμολογία και γίνεται «ενδιαφέρον» το Πρωτάθλημα!
Με «εξυγιαντική ερμηνεία» των φάσεων αλλοιώνεται η βαθμολογία και γίνεται «ενδιαφέρον» το Πρωτάθλημα!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ