ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτή εδώ η φάση δόθηκε φιλέ στην Καράρο και χάθηκε το 2ο σετ; Σοβαρά τώρα; Είδαν παράβαση  και οι δύο ρέφερι;  Δεν δέχομαι ότι ήταν ανθρώπινο λάθος. Δεν είναι φάση από αυτές που λέμε οριακή.  Και ποιος μου λέει εμένα ότι στα πλέϊ  οφ που κρίνεται ο τίτλος δεν δοθεί άλλη μια τέτοια φάση εναντίον μας; Σταματήστε να αλλοιώνετε τις βαθμολογίες. Αν δεν μπορείτε να απονέμετε δικαιοσύνη σε «εύκολες» φάσεις , τότε φαντάζομαι τι θα δουν τα ματάκια μας σε δύσκολες. Και όλες εναντίον μας; Πως γίνεται αυτό; Ποιους χαλάει η πορεία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού όλα αυτά τα τελευταία χρόνια;

Η ντροπή της ντροπής, ήταν  η κατοχύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟ στο Λιγκ καπ. Δεν θα σας περάσει. Θα σας μάθουμε και τους κανονισμούς και τους νόμους. Το ματς ξαναρχίζει με το σκορ 1-0 σετ υπέρ του Ολυμπιακού και όχι με σκορ 1-0 σετ και 11-18. Το λέει ξεκάθαρα στην παράγραφο 5. Ο αγώνας επαναλαμβάνεται ξεκινώντας από την έναρξη του σετ στο οποίο σημειώθηκε η διακοπή. Στην περίπτωση αυτή τα αποτελέσματα των σετ που έχουν λήξει κατοχυρώνονται. Ανοίξτε τα ματάκια σας και ξεστραβωθείτε. Μέσα στο γήπεδο δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Όλα κυλούσαν ήρεμα. Και μας «εξοντώνετε»; Για να ικανοποιηθούν ποιοι;

Επειδή έχουν μνήμη χρυσόψαρου οι αντικειμενικοί τους θυμίζω ότι και στο μπάσκετ γυναικών μια από τα ίδια είχαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν γίνεται όλοι οι διαιτητές να μην είδαν την πεντακάθαρη παράβαση. Δεν γίνεται να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Ας φτιάξουν καλύτερες ομάδες και ας μας κερδίζουν, αν εμείς δεν είμαστε καλύτεροι.

Εγώ θα σας τα θυμίζω όλα.... Φωτογραφία ΜΝΗΜΕΙΟ, την οποία οι κύριοι υπεύθυνοι της υδατοσφαίρισης θα πρέπει να κρεμάσουν στα γραφεία τους και φυσικά να αισθάνονται υπερήφανοι! Για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟ.... μια μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Πως είναι δυνατόν να ..... έχουν σφυρίξει κατά της μικρομεσαίας ομάδας 5 αποβολές και κατά του Ολυμπιακού 13; Ούτε με την Προ- Ρέκο δεν υπάρχει τέτοια χαώδης διαφορά στα σφυρίγματα. Δεν γίνεται να αντιμετωπίζετε με τέτοιο προκλητικό τρόπο μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Και μιλάμε και για ματς που έχουμε κερδίσει. Όχι μόνο για αυτά που μας αναγκάσανε να χάσουμε βαθμούς η να ηττηθούμε. Αυτός είναι ο αθλητισμός που θέλετε; Αυτή είναι η ισονομία σας; Έτσι θέλετε να κερδίζετε στα γήπεδα;  Έτσι γράφεται τις Ιστορίες σας; Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Είμαστε υπερήφανοι για τις ομάδες μας και τις διοικήσεις μας. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι «ενοχλούμε». Αλλά δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας, επειδή αυτά που λέμε, ξεμπροστιάζουν πρόσωπα και καταστάσεις. «Κλέψτε» μας ότι μπορείτε. Από εμάς θα ακούγονται πάντα τα όσα γίνονται εις βάρος μας. Μόνο οι ανίκανοι χρειάζονται τέτοιες μεθόδους για να επικρατούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε μόνο στον αθλητισμό.

 

PHOTO GALLERY

 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
 «Σύμπτωση» διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ