ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι υπερευαίσθητοι "Ολυμπιακάρες" των ΜΜΕ...

Οι υπερευαίσθητοι
Book Small Mobile

Προκαλεί μεγάλη στενοχώρια σε όλους μας ένα βράδυ όπως αυτό με τον ΑΠΟΕΛ. Και είναι λογικό να φεύγεις από το γήπεδο αγανακτισμένος. Για την κωλόμπαλα που δεν έμπαινε, για την καρμανιόλα διαιτητή που μας πέταγε από τις καρέκλες μας, για πολλά. Αλλά αγανάκτηση. Όχι απογοήτευση. Διότι ΝΑΙ στο ποδόσφαιρο, επειδή είναι παιχνίδι εκτός από άθλημα, παίζει ρόλο η τύχη.

Ποιοί είναι αυτοί λοιπόν που θα μεταφέρουν την επόμενη μέρα στον κόσμο την «άποψη» για το τι έγινε; Να σας πούμε. Οι δημοσιογράφοι. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι «υπερευαίσθητοι» και έτοιμοι να "φάνε" την ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν.

Προς θεού, δεν ασχολούμαστε με τα πουλημένα τομάρια που λένε ότι είναι «Ολυμπιακοί» και δουλεύουν σε βοθροτόπια όπως το sdna ή ο ΣΚΑΙ. Αυτούς τους έχουμε διαγράψει εδώ και καιρό και ξέρουμε πως ό,τι και να λένε (είτε είναι ρεπόρτερ, είτε είναι αρθρογάφοι, είτε είναι... σκιτσογράφοι που μας βάζουν σε τάφους, εμάς τους Ολυμπιακούς) είναι για να κάνουν ζημιά. Είναι όπως οι πόρνες που πληρώνονται για να ανοίγουν τα πόδια. Έτσι και αυτοί. Άνοιξαν τα πόδια για τα λεφτά. Διαγράφηκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα από την Ολυμπιακή οικογένεια και πάνε στο καλό.

Εμείς μιλάμε για τους «Ολυμπιακάρες» που έχτισαν καριέρα δίπλα σε αυτή την ομάδα και ΠΑΝΤΑ, πάντα όμως, στην στραβή βγαίνουν να την κατακεραυνώσουν. Κάτι ποντίκια που μπορεί και να χαίρονται όταν πάει κάτι στραβά για να κάνουν την κριτική τους και να το παίξουν προπονητές και ξερόλες.

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί π.χ. να ξέρουν μπάσκετ. Αλλά είναι... επαγγελματίες μυρωδιάδες του ποδοσφαίρου αλλά δε διστάζουν να εκτοξεύσουν ξερατά ανάλυσης με τίτλους μεγάλους! Και όλα αυτά σε μέσα που υποτίθεται ότι ΔΕΝ είναι εχθρικά προς τον Ολυμπιακό!

Ίσως έφτασε η στιγμή να βγουν πρόγραμμα αν και ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι...
Δε μας λέτε ρε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, πως ο ΠΑΟ χάνει από τα μισά της Θέλτα 2-0 και ΟΛΟΙ οι ρεπόρτερ περνάνε μια εικόνα «κρίμα, έπαιξε και έχασε» ή «μπαλάρα αλλά έχασε» και ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτό το δικαίωμα; Και δε λέμε για τη Λάρισα που ήμασταν ναυάγιο. Αλλά χθες αν ήταν 5-1, όπως έπρεπε θα μας λέγατε άλλα. Γιατί είστε άμπαλοι και κομπλεξικοί και μάλλον, το ξαναλέμε, πρέπει να αρχίσουμε τα αφιερώματα!

ΥΓ.: Προχθές στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου, ο Βεργής μίλαγε με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και δεν... καταλάβαινε ποιό ακριβώς είναι το ασυμβίβαστο με τον ΟΠΑΠ. Δεν καταλάβαινε δηλαδή ότι όταν είσαι μέτοχος στον ΟΠΑΠ και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ υπάρχει στρέβλωση στο Πρωτάθλημα και στον ανταγωνισμό. Ή μάλλον ΕΚΑΝΕ ότι δεν καταλάβαινε! Διότι αυτή είναι η δουλειά του. Μιλάμε για έναν τύπο που δουλεύει στα μέσα του Αλαφούζου και του Σαββίδη και λέει τους... άλλους «υπαλλήλους»!  Ένα συμπλεγματικό ανθρωπάκι που από τα μέσα της βρομιάς παριστάνει τον «αντικειμενικό»...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ