ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άκου Βασιλάκη...

Άκου Βασιλάκη...

Στην εκπομπή-παρωδία του Βέργη, στη ραδιοφωνική εκπομπή (όχι το τηλεοπτικό σταυροπόδι), αυτή στην οποία είναι «αλλεργικοί όλοι οι υπάλληλοι», εκτός από τους υπαλλήλους του Αλαφούζου και του Σαββίδη, όπως ο Βέργης δηλαδή, ακούστηκαν σήμερα πολλά και κυρίως το παράπονο του Βέργη που δεν καλύφθηκε το κενό του Μιλιβόγεβιτς!

Άκου λοιπόν, Βασιλάκη, γιατί δεν μας τα λες καλά. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, όχι από τη Μαλαισία και την Ινδία που ψωνίζει ο αγαπημένος σου eye of the pussycat, ένας παίκτης με χρονιές με φουλ συμμετοχές, ο Ρομαό, για να αντικαταστήσει τον Μιλιβόγεβιτς που ήδη είχε φέρει προτάσεις. Επειδή όμως ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει παρά την τεράστια οικονομική ζημιά που υπέστη από τον αποκλεισμό στο Champions League, είπε όχι στις προτάσεις και κράτησε τον Μιλιβόγεβιτς και απλά πλήρωσε και ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο!

Για να καταλάβεις τι συζητάμε, Βασιλάκη, μιας και έχεις γίνει ειδικός στην καθημερινότητα του Γατούλη, σου λέμε ότι το συμβόλαιο του Ρομαό είναι περίπου όσο του Μάνταλου, του καλύτερου παίκτη της ομάδας του αγαπημένου σου Γατούλη. Ο Μιλιβόγεβιτς, λοιπόν, δεν έφυγε το καλοκαίρι, έφυγε τώρα. Όμως ο Ρομαό είναι ήδη εδώ, είναι ήδη μέσα στην καθημερινότητα της ομάδας και έτοιμος να παίξει. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, Βασιλάκη, απέκτησε και τον Ανσαριφάρντ, ενώ είχε στο ρόστερ Ιντέγε και Καρντόσο. Έτσι, σε περίπτωση μιας καλής πρότασης για τον Σύλλογο πάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ακόμα και στην περίπτωση του Ομάρ, είχε ήδη αγοραστεί ο Φιγκέιρας για βασικός, ο Ομάρ έμεινε δεύτερος στη θέση και πριν κλείσει στην Χαλ, είχε εντοπιστεί ο Παρέδες και αποκτήθηκε. Έτσι λειτουργεί ο Ολυμπιακός και ίσως δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι κάθε μέρα που περνάει θα απομακρύνεται από τους άλλους...

Ασχολήσου λοιπόν με την ομαδούλα σου που τη διαλύει κάθε μέρα ο Αλαφούζος, που έφτασε από εκεί που μας έγραφες, ως εκδότης του Goal, ότι θα φέρει τον Ροναλντίνιο, να τρώει προσφυγές για 155.000 από τον Πλατανιά και τον Ταυλαρίδη, και άσε τον Ολυμπιακό.

Και επειδή είσαι και καλό παιδί και μας προσφέρεις και γέλιο με τις παπαριές που γράφεις με ύφος προφέσορα (εντάξει, πάσχεις λίγο στα ελληνικά αλλά σε συγχωρούμε) θέλουμε να σου προτείνουμε και κάτι για την επόμενη φορά που θα βγείτε στην εκπομπή kick off στον ΣΚΑΙ.

Εσύ, ο Σπυρόπουλος και ο Πρασινοφρουρός που κάθεστε σαν τις μοιρολογίστρες, να φορέσετε και μαύρα που ο Ολυμπιακός έχει πάει σε αυτό το επίπεδο. Γιατί, όσο υπάλληλοι και να είστε, κατά βάθος ξέρετε ότι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός υπάρχει σε αυτό το επίπεδο στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης και ΜΟΝΟ ο Μαρινάκης το έχει πετύχει αυτό. Είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που τον φθονούν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ