ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Είναι προφανές ότι ο πόλεμος μαίνεται ανάμεσα σε Αλαφούζο και Σαββίδη. Αυτό, όμως, που έχει μεγάλο γέλιο είναι τα τρομαγμένα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας, τα οποία γυρίζουν γύρω-γύρω ζαλισμένα, προσπαθώντας (αν και φαίνεται μάταιο) να κρατήσουν όλα τα μεροκάματα όπως έκαναν έως τώρα.

Ο Βέργης βγάζει από τη Live Sport τον πόνο του Αλαφούζου για τον Σαββίδη που δεν τον σεβάστηκε και έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του την ημέρα που έχασε (ο Αλαφούζος) τον πατέρα του. Αυτός που πληρώνει το SDNA έχει ήδη φορτώσει και δεν δέχεται με τίποτα ότι ο Βέργης που πληρώνεται (ΚΑΙ) από αυτόν, τον παρουσιάζει ως «ασεβή» δίνοντας ρεπορτάζ-τηλεφώνημα του Αλαφούζου! Οι προβλέψεις λένε ότι ο Βέργης θα προτιμήσει το σταυροπόδι και τις αερολογίες στον ΣΚΑΙ παρά το SDNA.

O Βασιλάκης Παπαθεοδώρου, πάλι, είναι καθημερινά στις πολεμίστρες από το SDNA και κοπανάει τον ΣΚΑΪ, δηλαδή το μαγαζί που έκανε γνωστό στο πανελλήνιο το SDNA, αλλά και τα μούτρα του Βασιλάκη. Τελευταία βολή η σημερινή κατά του «κακού» ΣΚΑΙ και των αναρτήσεων του Τούρκου παραγωγού της γελοιότητας που λέγεται Survivor!

Ταυτόχρονα, ο Κόλκας έχει ξεσπαθώσει (ήταν ο πρώτος που σούταραν από τον ΣΚΑΪ) κατά του Αλαφούζου από μέσα και facebook, ενώ ο SPORT-FM στον οποίο είναι υπάλληλος ο Παπαθεοδώρου επιτίθεται στον Σαββίδη, στον οποίο ανήκει στην πραγματικότητα το SDNA!

Παιδιά οργανωθείτε γιατί έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας και οι σακούλες τελειώνουν...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ