ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

7 κούπες... και συνεχίζουμε!

7 κούπες... και συνεχίζουμε!

Ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Οι αριθμοί το λένε, τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Σαρώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και τη φετινή σεζόν. Και να σκεφτείτε... έχει πολύ δρόμο ακόμα ως το φινάλε. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει! Ήδη 7 κούπες έχουν πάει στον Πειραιά. Και πού είστε ακόμα!

Με τους αθλητές του Θρύλου να προσθέτουν δύο ακόμα σήμερα. Νωρίτερα το πρωτάθλημα Ελλάδας από το τμήμα Ανδρών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού και στη συνέχεια από το ανδρικό βόλεϊ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Final-4 στη Γλυφάδα.

Την αρχή για τη σεζόν 2015-16 έκαναν τα κορίτσια του πόλο που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, νικώντας στον τελικό την ιταλική Πάντοβα με 10-6. Για να αναλάβει στη συνέχεια δράση ο στίβος. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στους Άνδρες, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας...

Ακολούθησε το βόλεϊ... Πρώτα ήταν η ανδρική ομάδα που κατέκτησε το League Cup στη Σύρο σε ένα συγκλονιστικό τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ, ενώ οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί 14-10 στο τάι μπρέικ. Αντίθετα, τα κορίτσια του Θρύλου στο Final-4 του Κυπέλλου δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Έκαναν... πλάκα στην ΑΕΚ και πήραν τον τίτλο στη Χίο με 3-0 σετ.

Και μην ξεχάσουμε και το "ερυθρόλευκο" γλέντι στο κλειστό της Λευκάδας, εκεί που το τμήματα Γυναικών μπάσκετ του μεγαλύτερο ελληνικού συλλόγου, κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του, νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό με 63-60!

Αυτά, όμως, είναι ως εδώ... 7 κούπες ήδη... Και συνεχίζουμε! Διότι δεν ξέρετε ακόμα τι σας περιμένει; Να βλέπετε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να κατακτά τον έναν τίτλο μετά τον άλλο και τον Μιχάλη Κουντούρη να σηκώνει το ένα Κύπελλο μετά το άλλο. Κι όλα αυτά μόνο από τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη. Διότι δεν έχουμε συμπεριλάβει μέσα τις ατομικές διακρίσεις, τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα που κατακτούν οι "ερυθρόλευκοι" αθλητές και οι "ερυθρόλευκες" αθλήτριες, αντίστοιχα, όλη την ώρα...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ