ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Ρώμη και στον τελικό, σηκώσαμε ευρωπαϊκό... (video)

Στη Ρώμη και στον τελικό, σηκώσαμε ευρωπαϊκό... (video)

21 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ολυμπιακός σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του στο μπάσκετ! Ήταν 24 Απριλίου 1997 όταν ο Θρύλος νίκησε 73-58 την Μπαρτσελόνα, στον τελικό της Ευρωλίγκας, και πανηγύρισε τον τίτλο, σε μία ονειρική χρονιά.

Δύο μέρες νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 74-65 την Ολίμπια στον ημιτελικό της διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό. Εκεί που ήταν και πάλι συγκλονιστικός και έφτασε, αντρικά και Πειραιώτικα, στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ρίβερς έκανε και πάλι πολύ μεγάλο ματς, σταματώντας στους 26 πόντους (είχε, επίσης, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), ενώ τον ακολούθησαν ο Τάρλατς με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ο Παπανικολάου με 11, ο Τόμιτς με 9, ο Σιγάλας με 7.

Στη Ρώμη και στον τελικό, σηκώσαμε ευρωπαϊκό...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έκανε πλάκα στον πελάτη! (video)

    Έκανε πλάκα στον πελάτη! (video)

    Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2 νίκησε, σαν σήμερα, το 1993, ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό...

  • Απόλυτη ηδονή! (photos, video)

    Απόλυτη ηδονή! (photos, video)

    Σαν σήμερα, το 2009, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, στα πέναλτι, στον καλύτερο τελικό όλων των εποχών...

  • Όταν οι κοριτσάρες έγραψαν ιστορία! (photos, video)

    Όταν οι κοριτσάρες έγραψαν ιστορία! (photos, video)

    3 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνο το «μαγικό» βράδυ στο Παπαστράτειο, όπου ο Θρύλος νίκησε την επί τρία χρόνια αήττητη Σαμπαντέλ και σήκωσε το ευρωπαϊκό...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ