ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A. Stramaccioni (no. 234)

A. Stramaccioni (no. 234)
Book Small Mobile

Αντρέα, αχ Αντρέα… Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου βασικά, έστω και ετεροχρονισμένα. Είδες; Στον Άγιο Ανδρέα σε έστειλε και η μοίρα σου, για το Κύπελλο, με την Παναχαϊκή. Λίγο μετά το «στραπάτσο» (όπως Στρα… ματσόνι) από τον Ηρακλή. Βάλε ένα κερί με αυτούς που έμπλεξες, γιατί δεν έχεις καταλάβει καλά! 

Χαζός είναι ο Αλαφούζος που σε καλόπιασε με την σαμπάνια στην παρουσίασή σου; Ήταν και μπροστά, χρόνια, έμαθε από τον «προφήτη» Βασίλη Δανιήλ, τα παλιά χρόνια του Παναθηναϊκού; Τι; Δεν ήταν Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος τότε; Ελάτε τώρα, ελάτε μου… «Θα κριθεί το πρωτάθλημα στα δικαστήρια», είπε ο Αλαφούζος τότε. Λίγες ημέρες μετά και ο Στραματσόνι έβλεπε να αλωνίζουν οι οπαδοί της ομάδας που ανέλαβε στην Λεωφόρο! 

Φοβήθηκες Αντρέα, φοβήθηκες. Το κακό είναι ότι βγαίνεις από την Redlist κι εσύ. Εκτός… Αν δεν την κατάληξη των προηγούμενων τριών που βάλαμε κάτω στο πληκτρολόγιό μας, θα καταλάβεις. 

Πρώτος ο Γιάννης Αναστασίου. Ώρες μέτρησε ο Γιάννης. Ησύχασε το κεφάλι του τουλάχιστον εκεί που είχε μπλέξει. Μετά, ήταν η σειρά του Μιχαλάκη του Εσιέν. Γνωστού και αυτού η δράση. Ένα ματς που λιποθύμησε ο κόσμος από την απόδοσή του και τους αντιπάλους να σε ευχαριστούν Αντρέα που τον επέλεξες στο αρχικό σχήμα. Να είσαι καλά βρε Ιταλέ! 

Τρίτο, βάλαμε τον Τάσο τον Κάκο. Την κατάληξη προφανώς δεν την γνωρίζεις, εύκολο είναι να την μάθεις, να ρωτήσεις. Όχι τους κολλητούς του Αλαφούζου. Όχι αυτούς που «φτιάχνουν» το πάνελ της «Δίκης», που κάνουν την προπαγάνδα στα άλλα μέσα ενημέρωσης για να ευθύνεται για όλα ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. 

Αντρέα, εμείς σε συμπονούμε. Νύχτα θα φύγεις. Νύχτα. Μόνο συνέχισε κάνοντάς μας μια χάρη. Βάζε μέσα τον Εσιέν, να πάρει ματς, παίξε και 4-4-2 με αυτό το υλικό που έχει ο Αλαφούζος και θα τα μάθεις σύντομα τα νέα σου! Συντομότατα. 

Κράτα… κάβα και κανένα εισιτήριο για Ιταλία γιατί δεν ξέρουμε και τα οικονομικά του Παναθηναϊκού καλά. Α! Μην κάνεις κανένα αστείο και ρωτήσεις για οικονομικά τον Αλαφούζο! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Τ. Kakos (no. 016)

  Τ. Kakos (no. 016)

  Κάτι ξέρει ο Ιβάν, αλλά πολλά περισσότερα η Redlist...

 • M. Essien (no. 040)

  M. Essien (no. 040)

  Την κατάληξη του Αναστασίου την γνωρίζετε. Ποιος θα είναι ο επόμενος;

 • G. Anastasiou (no. 013)

  G. Anastasiou (no. 013)

  H Redlist δεν θα αφήνει κανέναν σε ησυχία...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ