ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

M. Essien (no. 040)

M. Essien (no. 040)
Book Small Mobile

Αυτή είναι η Redlist. Η δική μας λίστα. Συστηνόμαστε ξανά. Πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζετε την τηλεοπτική σειρά “The Blacklist”. Πρωταγωνιστής σε αυτή ο Τζέιμς Σπέιντερ. Στη σειρά, γνωστός ως Ρέντινγκτον. Τον χαρακτηρίζουν σκληρό, αδίστακτο, αλλά μαζί τρυφερό και χιουμορίστα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι να περιμένει… 

Κάπως έτσι είναι και εδώ. H Redlist δεν θα αφήνει κανέναν σε ησυχία. Στο πρότυπο του πρωταγωνιστή μας. Θα είμαστε σκληροί, με το χιούμορ μας πάντα, σε κάθε άρθρο θα προστίθεται και ένας στη δική μας κόκκινη λίστα. 

Κάναμε αρχή με τον μεγάλο παραπονιάρη, αυτόν που του φταίνε τα πάντα, εκτός από τον εαυτό του! Τον Γιάννη Αναστασίου. Την κατάληξη την είδατε. Γνωστές οι εξελίξεις. Το όνομά του γράφτηκε με την αποστολή (013) ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στην Redlist. Πάμε για τον επόμενο. 

(040) ΜΙΚΑΕΛ ΕΣΙΕΝ

Όλη η Ευρώπη και όχι μόνο γνώριζε τον πλούσιο ιατρικό του φάκελο. Μάη μήνα ο Αλαφούζος «τρελαίνεται». Τον τρελαίνουν και οι δικοί του συνεργάτες, τον πείθουν να πάρει στον Παναθηναϊκό τον Μίκαελ Εσιέν. Στο άκουσμα της μεταγραφής, ο κόσμος του Παναθηναϊκού παθαίνει σοκ. Που να ήξεραν και τη συνέχεια. 

Ήρθε ο Αύγουστος. Πέρασε ο Σεπτέμβρης. Πάει και ο Οκτώβρης. Έχουμε μπει στο Νοέμβρη. Ακόμη ο Εσιέν να γράψει επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έπαιξε σε φιλικό με τον Πανελευσινιακό και έβγαινε ο Θανάσης Δημόπουλος να πει πόσο σπουδαίος ήταν. Ούτε οι ίδιοι οι «πράσινοι» δεν τα πίστευαν! 

Η αποστολή (040) προκύπτει για δύο λόγους. Πρώτο γιατί το 040 λεωφορείο που αρχίζει από το Σύνταγμα και φτάνει στον Πειραιά, είναι δέκα φορές πιο γρήγορο από τον Εσιέν. Φτάνει και στον προορισμό του! 

Επίσης, σε…40 ημέρες όχι μόνο δεν θα έχουμε δει τον Εσιέν να αγωνίζεται, αλλά η λογική λέει πως θα έχει αποχωρήσει κιόλας από τον Παναθηναϊκό! Μπήκε στην Redlist, μην το ξεχνάτε αυτό. Ο Αναστασίου γνωρίζει. 

Στην Γκάνα θεωρούν δεδομένο πως όπου να ‘ναι θα την κάνει ο «Μιχαλάκης». Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη. Που θα βρει μέρος σαν την Αθήνα ο Εσιέν; Που θα βρει τέτοια νυχτερινή ζωή; Πως θα περνάει τα αλκοτέστ; 

«Μιχαλάκη» βγήκες από την Redlist…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • A. Stramaccioni (no. 234)

    A. Stramaccioni (no. 234)

    Νωρίς μπήκε στη λίστα μας ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού...

  • Τ. Kakos (no. 016)

    Τ. Kakos (no. 016)

    Κάτι ξέρει ο Ιβάν, αλλά πολλά περισσότερα η Redlist...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ