ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Bet Builder στο 6,30 στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Με Bet Builder στο 6,30 στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Το Bet Builder του Freetips247 από το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Σε πελάγη ευτυχίας στον Ολυμπιακό μετά την απίθανη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μέσα στο καυτό «Σουκρού Σαράτσογλου» με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αποκρούει τρία πέναλτι.

Οι Πειραιώτες πλέον καλούνται να ξεχάσουν την ευρωπαϊκή επιτυχία τους, εστιάζοντας στο πρωτάθλημα όπου απέχουν έξι βαθμούς σε σχέση με την ΑΕΚ, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα προημιτελικά του Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ πέρασε με 2-0 από την Τούμπα και με συνολικό σκορ 3-0, προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βέλγους ο Γιουτγκλά, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο πρώτο μέρος. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» παραδέχθηκαν ιπποτικά την ανωτερότητα των Βέλγων και πλέον στρέφουν αποκλειστικά το βλέμμα τους στα πλέι-οφ, καθώς η διαφορά με την ΑΕΚ είναι στους δύο βαθμούς με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε αρχικά στο γεγονός πως τα εφτά τελευταία ματς των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν αμφίσκορα επιλέγοντας το G/G.

Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η κούραση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσειςμας οδηγούν στο Under 3.5 γκολ, εκτιμώντας πως τούτη τη φορά δεν θα ανοίξει το ματς.

Το προηγούμενο ματς, το οποίο ήταν ειδικών συνθηκών σημαδεύτηκε από 8 κίτρινες κάρτες, ενώ στα άλλα τέσσερα ματς που διεξήχθησαν μέσα στο 2023 σε κανένα δεν κατολογίστηκε πάνω από πέντε κίτρινες κάρτες. Ως εκ τούτου το Under 6.5 σε απόδοση 2.05έχει λογική.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: G/G (1.62)
  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Under 3.5 (1.44)
  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σύνολο καρτών Under 6.5 (2.05)

Απόδοση Bet Builder: 6.30

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ