ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευρωπαϊκή πρόβα για τον Θρύλο που πληρώνει!

Ευρωπαϊκή πρόβα για τον Θρύλο που πληρώνει!

Ο Θρύλος λίγο πριν τον ιστορικό πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λαμία (17:00) για τα Playoffs της Super League.

Σε λίγα 24ωρα (2/5) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League με φόντο τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ωστόσο πριν τα ιστορικά ματς με την αγγλική ομάδα που θα είναι τα πρώτα για τους «ερυθρόλευκους» σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης προηγείται η αναμέτρηση με τη Λαμία για το πρωτάθλημα.

Αποκλειστική Προσφορά* για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του ConferenceLeague

 

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας για να επανέλθει στις νίκες στα Playoffs και να μη χάσει περαιτέρω έδαφος.

Το ισόπαλο 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στέρησε από τους «ερυθρόλευκους» τη δυνατότητα να μείνουν κοντά στην κορυφή, καθώς πήγαν στους 67 βαθμούς και συνεχίζοντας να έχουν έναν αγώνα λιγότερο από ΑΕΚ (75) και Παναθηναϊκό (71) αλλά ίδια ματς με τον ΠΑΟΚ (68) έχουν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή, ωστόσο ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα και κυρίως αυτό να είναι εντός τριάδας ώστε να συνδυαστεί με ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Η νίκη είναι απαραίτητη για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για λόγους ψυχολογίας ενόψει της αποστολής στην Αγγλία απέναντι στη Λαμία που δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αλλά προέρχεται από ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1) που της έδωσε τον πρώτο βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα.

Το αντίστοιχο παιχνίδι στη Φθιώτιδα έληξε με σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού που θέλει και μπορεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο και στο Φάληρο. Το 3-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προστατεύσει παίκτες ενόψει Βίλα για λόγους ξεκούρασης αλλά αυτό δε θα εμποδίσει τους Πειραιώτες να δείξουν στο χορτάρι τη διαφορά δυναμικότητας και να επικρατήσουν και στα δύο ημίχρονα όπως έγινε στη Λαμία. Νίκη του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα είναι σε απόδοση 1.86.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ