ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αχόρταγος Θρύλος πάει για πρωτάθλημα και τριπλασιασμό στη Τούμπα!

Αχόρταγος Θρύλος πάει για πρωτάθλημα και τριπλασιασμό στη Τούμπα!

Ποιος ΠΑΟΚ; Ο Θρύλος της Ευρώπης πηγαίνει στην Τούμπα, κερδίζει έναν από τους αγαπημένους του αντιπάλους (20:00) και βάζει πλώρη για το πρωτάθλημα!

Μέσα στο ντελίριο ενθουσιασμού και στις στιγμές μίας πραγματικά ιστορικής υπέρβασης, ο Ολυμπιακός καλείται να γυρίσει το… τσιπάκι και να πάει στην Τούμπα για ακόμα ένα διπλό τίτλου!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δεύτερο πάρτι επί της Άστον Βίλα και προκρίθηκε στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της, όμως είναι υποχρεωμένη να βάλει για λίγο ένα «στοπ» στους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθεί στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Super League. Εξάλλου, ο Θρύλος γνωρίζει πως με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που του απομένουν θα σηκώσει την κούπα και η αρχή θα γίνει στην Τούμπα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το πρόσφατο 4-1 στο ίδιο γήπεδο αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στα εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε το 2021. Με φόρα από την υπέρβαση του αιώνα, ο Θρύλος μπορεί να κερδίσει, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 3.05.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν… βλέπει κανέναν αντίπαλο και είναι μετρ της τακτικής: Ο Βάσκος εγκλώβισε τον Έμερι και ο Ολυμπιακός θα μπει στην Τούμπα για να κάνει το παιχνίδι του, με κατοχή, πίεση ψηλά και τελικές. Αν μπει στην εξίσωση και η φρεσκάδα παικτών από τον πάγκο, όπως ο Μασούρας, ο Γιόβετιτς και ο Ναβάρο, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς το ενδεχόμενο να δούμε γκολ από τον Ολυμπιακό και στα δύο ημίχρονα, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 3.90.

Όσο για το ποιος μπορεί να πρωταγωνιστήσει; Μα, φυσικά, ο Κώστας Φορτούνης. Ο ηγέτης του Θρύλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και από τα πόδια του θα περάσουν ξανά οι περισσότερες μπάλες στην επίθεση. Στο 2.10 η απόδοση για ένα γκολ ή μία ασίστ από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ