ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To «ερυθρόλευκο» όνειρο και η παράδοση στα ντέρμπι

To «ερυθρόλευκο» όνειρο και η παράδοση στα ντέρμπι

Το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου δεσπόζει από την 5η αγωνιστική της Super League (03/10, 20:30).

Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμα μία λαμπρή ευρωπαϊκή ημέρα στα βιβλία της ιστορίας του, με το εμφατικό 3-0 στην Πόλη επί της Φενέρ. Με αυτό τον τρόπο απέδειξε ότι συνεχίζει να «ψηλώνει» στην Ευρώπη και κινείται προς την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου του, που είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Μάλιστα, η νίκη επί των Τούρκων, προκάλεσε πτώση στην απόδοση κατάκτησης του Europa League στο 76.00.

Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει στα εγχώρια δρώμενα με την ψυχολογία στα ύψη και ξεκάθαρη πρόθεση να διευρύνει το αήττητο σερί του (3-1-0). Κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι το ακλόνητο φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις, με τον άσο στο 1.55 και αντίστοιχα το διπλό στο 7.40.

Το παραπάνω ενισχύεται τόσο από την διαφορά αγωνιστικής κατάστασης, όσο και από την πρόσφατη παράδοση. Οι πρωταθλητές Ελλάδος τρέχουν αήττητο 9 αγώνων απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (7-2-0), ενώ επί ημερών Μαρτίνς έχασε μόνο στο περσινό ντέρμπι της Λεωφόρου στην κανονική διάρκεια (6-3-1)!

Βάσει των όσων έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες έως τώρα και με δεδομένη την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στην γραμμή κρούσης, το combo bet 1 & over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2.62. Άλλωστε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρόσφατη 5ετία οι γηπεδούχοι το επιβεβαίωσαν μόνοι τους τέσσερις φορές!

Περιμένοντας μία βραδιά με έντονο «ερυθρόλευκο» στοιχείο και αξιοποιώντας το bet builder δημιουργήσαμε το εξής συνδυαστικό στοίχημα: 1 & Over 2,5 γκολ & σκόρερ Ελ Αραμπί σε απόδοση 3.80!

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ