ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γνωρίζετε ποια είναι η αξία στο στοίχημα;

Γνωρίζετε ποια είναι η αξία στο στοίχημα;

Με οδηγό τις αποδόσεις πορευόμαστε πάντα στο στοίχημα – δεν έχει καμία σημασία τι “βλέπεις” σε ένα παιχνίδι αν η απόδοση δεν υπερκαλύπτει το ρίσκο και το ρίσκο προσδιορίζεται πάντα από τις πιθανότητες.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχω την αίσθηση σήμερα ότι η Πυλαία θα κερδίσει τον Φαίακα Κέρκυρας, αλλά αν το προσεγγίσουμε βάσει πιθανοτήτων, παραμένει ένα εξ ορισμού αμφίρροπο ματς της τάξης του 50-50. Από τη στιγμή λοιπόν που η διαθέσιμη απόδοση για τον άσσο είναι 1,80 λέω ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω – προϋπόθεση για οποιαδήποτε στοιχηματική κουβέντα θα ήταν απόδοση μεγαλύτερη του 2,00 (που αντιστοιχεί στο 50%) στον άσσο, αλλά και πάλι από 2,20+ ώστε να έχουμε και ένα μαξιλαράκι λάθους περί της εκτίμησης του 50%.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Στο εγχώριο Βόλεϊ έχουμε τους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι το Φίλιππος Βέροιας – Μίλωνας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν 20 μέρες στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Μίλωνα να κερδίζει πιο εύκολα από το αναμενόμενο (οι τότε αποδόσεις ήταν 2,45 – 1,60) με 0-3, πλην όμως στην προθέρμανση του αγώνα είχε τραυματιστεί ο εμβληματικός πασαδόρος του Φίλιππου Προύσαλης και κατά τη διάρκεια του ματς είχε αποχωρήσει με πρόβλημα και ο πολύ σημαντικός Τζιουμάκας.

Ο Φίλιππος ήταν η ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και ο κόσμος της πόλης έχει αγκαλιάσει την ομάδα και σήμερα το απόγευμα θα δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα. Το ακριβές στίγμα όμως μας το δίνει ο ίδιος ο προπονητής του Φίλιππου: “Το σημερινό ματς, δεν θα έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, καθώς θα έχουμε στη σύνθεσή μας κανονικά τον Κώστα Προύσαλη, αλλά έχουμε δώσει και περισσότερα ματς από τότε και πιστεύω πως θα’ χουμε καλύτερο ρυθμό…”

Υπό αυτές τις συνθήκες οι δύο ομάδας δεν έχουν μεγάλες διαφορές και η καλύτερη εικόνα που έχει δείξει ο Μίλωνας στο πρωτάθλημα, εξισορροπείται από το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι αποδόσεις του μπουκ όμως αξιολογούν εντελώς διαφορετικά το ματς, χρίζοντας καυτό φαβορί τους φιλοξενούμενους στο 1,20 – 1,30 με τον άσσο να φτάνει σε κάποιες εταιρίες μέχρι και το 4,00! Και αυτό φίλοι μου, είναι ο ορισμός του “value bet”.

Από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ξεχωρίζει “σαν την μύγα μες το γάλα” το διπλό της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος Καμπραί ήταν η μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν αλλά φέτος άλλαξε τα 4/6 της ομάδας της και παρότι έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα, αυτό ήταν σε βολικό πρόγραμμα και ευνοήθηκε από συγκυρίες. Η Παρί έχουμε ξαναπεί ότι είναι πολύ δυνατή φέτος, έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και βρίσκεται σε ξεκάθαρη ανοδική φάση και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι το αληθινό φαβορί της αποψινής αναμέτρησης.

Οι επιλογές του Betmarket.gr

6/11 – 17:00 Φίλιππος Βέροιας – Μίλωνας 1 (3,55) Βόλεϊ ανδρών, Λιγκ Καπ

Μονό σε απόδοση 2,47 στον Stoiximan με 25 μονάδες

6/11 – 21:00 Καμπραί – Παρί  2 (2,50) – Βόλεϊ ανδρών, Α’ Γαλλίας

Μονό σε απόδοση 2,50 στην Bet365 με 35 μονάδες

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ