ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεγάλο προσόν ο χαρακτήρας στα δύσκολα

Μεγάλο προσόν ο χαρακτήρας στα δύσκολα

Έσπασε και το «ρόδι» εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος νικούσε μόνο στο ΣΕΦ, μέχρι χθες, το έκανε και αυτό στην Ευρωλίγκα. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη, μάλιστα, ήταν… αυτό που λέμε «αποστομωτική». Έκλεισε μερικά στόματα, ορισμένων οι οποίοι πήραν θάρρος μετά το θαύμα της περασμένης Δευτέρας. Η απάντηση που έδωσε ο Ολυμπιακός, μετά τη «στραβή» κόντρα στον ΠΑΟ, ήταν ό,τι ακριβώς έπρεπε να κάνει. Αλλά ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα, οπότε χαμηλά η μπάλα…

Πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, σε μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν, όπως είναι πάντα τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ και ο απόηχός τους. Ο Ολυμπιακός όφειλε, μετά τη «στραβή» προ ημερών, να αντιδράσει. Και το έκανε. Με τρόπο εμφατικό. Έδειξε χαρακτήρα. Μεγάλο προσόν ο χαρακτήρας στα δύσκολα. Δείχνει ότι η ομάδα έχει μέσα της ψυχικά αποθέματα. Και τα βγάζει εκεί που πρέπει. Εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο.

Τώρα η ομάδα πρέπει να δείξει ΞΑΝΑ χαρακτήρα. Να παραμείνει ψύχραιμη και να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί ΚΑΙ τη νίκη στο Μιλάνο, όπως διαχειρίστηκε και την ήττα στο ΣΕΦ, από τον ΠΑΟ. Και τα δύο αποτελέσματα ζητούν ηρεμία και προσγείωση. Και πρέπει ο Μπαρτζώκας να κρατήσει την ομάδα προσγειωμένη και ψύχραιμη. Απλά τα πράγματα και να τα έχουμε στο μυαλό μας πρέπει, γιατί ο Ολυμπιακός, όπως δεν έγινε κακή ομάδα, μετά τη Δευτέρα, έτσι δεν έγινε και υπερομάδα, μετά από τη χθεσινή νίκη. Ισορροπία να υπάρχει και όλα θα γίνουν.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ