ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ LiveStreaming: Η Πορτογαλία πέρασε ως πρώτη από τον όμιλό της ίσως και πιο εύκολα από όσο να περίμενε η ίδια. Νίκησε 3-2 την Γκάνα στην πρεμιέρα και 2-0 την Ουρουγουάη, ενώ έχασε 2-1 από τη Νότιο Κορέα την τελευταία αγωνιστική, με ανατροπή, σε μία κατά τα άλλα ανώδυνη ήττα. Ήταν ένα παιχνίδι, άλλωστε, που ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.

Με ηγέτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συμπαράσταση από τους πολλούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει, όπως ο Φερνάντες, ο Σίλβα, ο Φέλιξ, ο Λεάο, καλείται να δείξει ότι είναι για παραπάνω. Παραπάνω από όσο πήγε το 2018 στη Ρωσία, όπου είχε αποκλειστεί στους «16» από την Ουρουγουάη με 2-1.

Πορτογαλία - Ελβετία: Η ανάλυση του αγώνα

Για την Ελβετία δεν είναι μυστικό ότι αποτελεί επιτυχία η πρόκριση στους «16» από έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Είναι η 3η σερί διοργάνωση και 4η στις 5 τελευταίες συμμετοχές που περνάει ως εδώ. Καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά θα παίξει χωρίς άγχος, μιας και είναι το αουτσάιντερ. Αουτσάιντερ αλλά με ποιότητα που αν δεν προσέξει η Πορτογαλία δεν θέλει και πολύ να την «πατήσει». Νίκησε 1-0 το Καμερούν και 3-2 τη Σερβία με το γκολ του Φρόιλερ στο 48’ από το τακουνάκι του Βάργκας και ενδιάμεσα έχασε 1-0 από την Βραζιλία, σε ένα ματς που το πάλεψε πολύ και δέχτηκε το γκολ προς το τέλος.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τρίτης.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Πορτογαλία - Ελβετία στις 21:00

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ LiveStreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ