ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ έπιασε ξανά κορυφή στο +1 από τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τη νίκη στην Κρήτη (3-0) απέναντι στον ΟΦΗ, έφυγε νικήτρια από το Περιστέρι (1-0) επικρατώντας του Ατρομήτου. Απόψε, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι με το οποίο κλείνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Ακολουθεί φυσικά η διαδικασία των πλέι οφ που θα κρίνει και τον πρωταθλητή Ελλάδος για τη σεζόν 2022-23, με την ΑΕΚ να έχει φυσικά ανοιχτούς λογαριασμούς και στο Κύπελλο, αφού περιμένει τον επαναληπτικό ημιτελικό. Το σύνολο του Αλμέιδα θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στην κορυφή, όμως ο αναγεννημένος Ολυμπιακός πηγαίνει στην OPAP Arena για να της βάλει δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός σκοράρει με μεγάλη ευκολία το τελευταίο διάστημα. Μετά το 6-1 επί του Παναιτωλικού και το 3-0 στη Λαμία, έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες πίεσαν πολύ από το πρώτο κιόλας λεπτά, είχαν μεγάλες ευκαιρίες και άξιζαν να πάρουν προβάδισμα, όμως η νίκη δεν ήρθε. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μίτσελ φιλοξένησε τον Λεβαδειακό επικρατώντας με 6-0. Δίχτυα για τους Μπιέλ (2), Κανός (2), Χουάνγκ και Μπακαμπού. Απόψε αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου. Στο -6 η απόσταση από την κορυφή, κάτι που φυσικά μπορεί να αλλάξει με νίκη απόψε.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Κυριακής.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ