ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Γερμανίας (5/5): Με το ρίσκο των φιλοξενούμενων

Προγνωστικά Γερμανίας (5/5): Με το ρίσκο των φιλοξενούμενων

Με τις αναμετρήσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Κολωνία και της Μάιντς με τη Σάλκε ανοίγει σήμερα (5/5) η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά και τις αναλύσεις των αναμετρήσεων της Γερμανίας.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ

*1-2 το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

*Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 2HD

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Διανύει εξαιρετική φόρμα σε Γερμανία και Ευρώπη και ασφαλώς μπροστά της έχει τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Αρχικά το ντέρμπι απέναντι στην Κολωνία και μερικές μέρες αργότερα ο πρώτος ημιτελικός κόντρα στη Ρόμα. Ο κόουτς Αλόνσο τόνισε πως το παν είναι να είσαι εγκεφαλικά παρών σε αυτά τα παιχνίδια, το σώμα θα ακολουθήσει, άσχετα από την κούραση. Μακροχρόνια τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΛΩΝΙΑ

Κατάφερε να βγει από κακό μομέντουμ και παρότι έχασε από την Φράιμπουργκ, ήταν πολύ καλή η ομάδα του Μπάουμγκαρτ. Αν έχει απομείνει κάτι φέτος αν κυνηγήσει, αυτό σίγουρα είναι η νίκη στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν, το μοναδικό ντέρμπι που απέμεινε για να κερδηθεί. Ασφαλώς το κίνητρο είναι τεράστιο, θέλει να πληγώσει τη Λεβερκούζεν.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (5/5): ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Κολωνία του Μπάουμγκαρτ, δίνει πολύ αξία στο πάθος και την κινητικότητα στο γήπεδο. Αν καταφέρει να διαχειριστεί τη Λεβερκούζεν επιθετικά, τότε πολύ πιθανό να βρει χώρους για να πληγώσει την αντίπαλο της. Το διπλό στο 6.02 είναι αρκετά υψηλό στη Stoiximan.gr με με δώρο* Cosmote TV, αφού η Λεβερκούζεν έχει να σκεφτεί και τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΑΙΝΤΣ - ΣΑΛΚΕ

*1-0 το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 3HD

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΙΝΤΣ

Έπαθε το σύνδρομο της… «Μπάγερν», αφού μετά τη μεγάλη της επιτυχία, έκανε πολύ κακή εμφάνιση στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, όπου ηττήθηκε πανεύκολα με 3-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Απογοητευμένος ο κόουτς Σβένσον, καθώς η Ευρώπη δεν είναι πλέον στα πόδια των παικτών του, με τη Βόλφσμπουργκ να προσπερνάει στη βαθμολογία τη Μάιντς.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΛΚΕ

Αυτές οι νίκες στο τελευταίο λεπτό δίνουν τεράστια ώθηση στην συνεχιζόμενη προσπάθεια της Σάλκε να παραμείνει στην κατηγορία. Ξεχειλίζει από πάθος και από πείσμα η ομάδα του Ράις, που έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι πως γίνονται σωστά πράγματα στο Γκελζενκίρχεν. Εξαιρετικά δύσκολη έξοδος στο Μάιντς, όμως είναι αντίπαλος που κέρδισε η Σάλκε στον πρώτο γύρο και αυτό δίνει αισιοδοξία στους παίκτες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (5/5): ΜΑΙΝΤΣ - ΣΑΛΚΕ

Κίνητρο έχουν και οι δύο, ευρωπαϊκό από τη μία, επιβίωσης από την άλλη. Διαλέγοντας ανάμεσα σε αυτά τα δύο, το κίνητρο επιβίωσης είναι πάντα μεγαλύτερο και ασφαλώς η απόδοση είναι και μεγαλύτερη. Ρίχνουμε ματιές στα σημερινά (5/5) προγνωστικά Γερμανίας (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά από τους αγώνες της Γερμανίας) στο διπλό των βασιλικών μπλε σε απόδοση 5,40 στη Fonbet, η οποία καλοσωρίζει με νέα combo προσφορά*

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ