ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Value Bet τριπλασιασμού στο φινάλε της Serie A

Value Bet τριπλασιασμού στο φινάλε της Serie A

Ένα ενδιαφέρον early bet έχει εντοπίσει ο tipster του Betmarket.gr, Χρήστος Στεργίου, σχετικά με τη μάχη της παραμονής στην Serie A σε απόδοση 3.00.

Ο μύθος της Σεβίλλης συνέχισε, εκείνος του Μουρίνιο σταμάτησε χθες βράδυ στη Βουδαπέστη. Σε ένα ματς σε απόλυτη ισορροπία, που κρίθηκε κατ’εμέ στην επιθετική ισχύ της Ρόμα.

Ο πλέον ικανός Πάολο Ντιμπάλα άντεξε 67 λεπτά, παίζοντας τραυματίας καταφέρνοντας ξανά να είναι ο σκόρερ της ομάδας. Από εκεί και πέρα το… τίποτα. Ο Εϊμπραχαμ σκιά του εαυτού του όλη τη σεζόν, δεν μπορεί να σκοράρει από το μισό μέτρο, στη φάση που… πετά για τα καλά στα σκουπίδια ο Ιμπάνιεζ δευτερόλεπτα μετά. Για τον Μπελότι τα λένε όλα τα μηδέν γκολ του στη Serie A όλη τη χρονιά.

Ετσι όταν η Σεβίλλη έστειλε Οκάμπος και Λαμέλα στη διαδικασία των πέναλτι, η Ρόμα έστειλε τα δύο της στόπερ. Η διαφορά αυτή έχρισε τη Σεβίλλη κυπελλούχο και τη Ρόμα να παίζει με κίνητρο Ευρώπης στο φινάλε της Serie A σε λίγες ημέρες.

Σε ένα πρωτάθλημα αρκετά μπερδεμένο λόγω των συν/πλην στη βαθμολογία της Γιουβέντους, η Ρόμα αυτή τη στιγμή είναι στο +1 και κερδίζοντας τη Σπέτσια κατακτά την 6η θέση και θα παίξει στο επόμενο Europa League. Kίνητρο υπάρχει και σαφώς η ομάδα του Μουρίνιο είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Σπέτσια σε παιχνίδι μέσα στο Ολίμπικο.

Πάω τώρα στην ουρά, εκεί όπου η προαναφερθείσα Σπέτσια είναι ισόβαθμη με τη Βερόνα στη 17η θέση. Το βράδυ της Κυριακής μία εκ των δύο θα πανηγυρίζει την παραμονή της στην κατηγορία και η άλλη θα πάρει τον δρόμο για τη Serie B.

Στη Stoiximan υπάρχει μια ακατανόητη απόδοση μεταξύ των δύο, θέλοντας τη Βερόνα ακλόνητο φαβορί υποβιβασμού. Κάτι στο οποίο έχω τεράστιες διαφωνίες, για αυτό και θα μπει ποντάρισμα στο πινακάκι επιλογών, με τον υποβιβασμό της Σπέτσια σε απόδοση 3.00.

Πάμε να δούμε πως έχει η κατάσταση:

Σημερινή βαθμολογία:

Βερόνα 31 βαθμούς, απόδοση 1.35 να υποβιβαστεί

Σπέτσια 31 βαθμούς, απόδοση 3.00 να υποβιβαστεί

Δεδομένο 1: Αν οι δύο ομάδες παραμείνουν ισόβαθμες μετά την τελευταία αγωνιστική, οδηγούμαστε σε αγώνα μπαράζ. Δηλαδή με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα που να δικαιολογεί το σετ.

Δεδομένο 2: Η Σπέτσια πηγαίνει στη Ρόμα και η Βερόνα στη Μίλαν. Η Μίλαν είναι παντελώς αδιάφορη ενώ η Ρόμα όχι. Αν δηλαδή μια εκ των δύο βρει χαλαρότητα στον αντίπαλο, αυτή είναι πιθανότερο να είναι η Βερόνα κόντρα στη Μίλαν, παρά η Σπέτσια κόντρα στη Ρόμα.

Συμπέρασμα: Αν υπό φυσιολογικές συνθήκες και οι δύο χάσουν, πάμε σε μπαράζ σε ουδέτερο έδαφος, με τη λογική να λέει πως το σετ θα είναι σχετικά μοιρασμένο, όπως και τα 2 παιχνίδια πρωταθλήματος μεταξύ των δύο. Με λίγα λόγια το 3αρι σε έναν από τους δύο σήμερα είναι Value Bet σε μια συνθήκη 50-50.

Αν, πάλι, κριθούν όλα την Κυριακή, στο δικό μου μυαλό η Βερόνα είναι εκείνη που μπορεί να τσιμπήσει έναν πόντο στο Μιλάνο πηγαίνοντας στους 32, με τη Σπέτσια να χάνει από τη Ρόμα στο Ολίμπικο.

TΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Σπέτσια να τερματίσει στους 3 τελευταίους (3.00) επί 8,4 μονάδες στη Stoiximan

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ