ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς «πετάει» και… πληρώνει!

Προγνωστικά Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς «πετάει» και… πληρώνει!

Μία μεγάλη μέρα έκλεισε για τα προγνωστικά του Wimbledon και τη στήλη μας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει την πρόκριση στον 3ο γύρο. Μπορεί να χρειάστηκε να περιμένουμε μία μέρα, όμως τα δύο σημεία μας στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Μάρεϊ με απόδοση ανώτερη του 3.00,ενώ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς μας έκανε τη χάρη για ένα ακόμα ωραίο σημείο στη χθεσινή στήλη.

Όποιος διαβάζει, ξέρει λοιπόν. Και για αυτό προχωράμε στον 3ο γύρο του Wimbledon, εκεί όπου ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Λάζλο Τζέρε. Ο Σέρβος είναι ένας κλασικός χωματάς, ο οποίος έκανε σημαντικές νίκες όμως κάπως... ξέμπαρκος μοιάζει στον 3ο γύρο του.

Πολύ ανώτερος ο Τσιτσιπάς

Αυτό που είδα εγώ από τον Τσιτσιπά κόντρα στον Μάρεϊ δεν τα έχω ξαναδεί από εκείνον. Μιλάμε πάντοτε για το γρασίδι. Ο συνδυασμός του σερβίς με το φόρχαντ έχει φτάσει σε εξωφρενικά επίπεδα. Έπαιξε με πρώτο σερβίς 69% και κέρδισε 80% των πόντων εκεί.

Από τους 90 winners οι 40 ήρθαν με το φόρχαντ. Δύσκολα θα του βάλει ζητήματα ο Τζέρε αν ο Τσιτσιπάς αγωνιστεί έτσι. Και για αυτόν τον λόγο δεν αντιλαμβάνομαι πως μετά από αυτήν την εμφάνιση με τον Μάρεϊ τα lines είναι τόσο ψηλά. Ο Τσιτσιπάς μπορεί να «καθαρίσει» μέχρι και στα τρία σετ αυτήν την αναμέτρηση. Για αυτό και η νίκη του σε συνδυασμό με το under 39.5 μπορεί να μας καλύψει ακόμα και στα 4 σετ και έχει την εξαιρετική απόδοση του 1.83 στη Winmasters. Για τους πιο ρισκαδόρους, το 3-0 του Τσιτσιπά έχει τιμή 2.20.

Και θα κλείσουμε αυτήν τη μίνι στήλη μας με τα προγνωστικά Wimbledon για σήμερα (αφού σας πούμε να κρατήσετε το over στο παιχνίδι του Φόκινα με τον Ρούνε), πηγαίνοντας στο παιχνίδι του Τιάφο με τον Ντιμιτρόφ. Όπως μιλούσαμε και στα μακροχρόνια, τον Αμερικανό τον είχαμε στη λίστα με τα... dark horses.

Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες από τη βασική γραμμή. Ωστόσο το one handed μπάκχαντ του Ντιμιτρόφ μπορεί να εκτεθεί από τη δύναμη του Τιάφο. Αν ο Αμερικανός μείνει σταθερός στα χτυπήματά του και όντας πολύ καλύτερος σέρβερ, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει προβάδισμα.

Οριακά φαβορί στο 1.82 της Winmasters, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να συμπληρώσει δυάδες, σε ένα παιχνίδι πάντως που σίγουρα δε θα τελειώσει στα τρία σετ. Κανένας από τους δύο δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο Wimbledon, οπότε στο γρασίδι πάμε πάντοτε με τον καλύτερο σέρβερ.

Προγνωστικά Wimbledon - Το παιχνίδι μου

Μονά Winmasters(Διαβάστε την Winmasters Αξιολόγηση)

(A) - 8/7 - 15:00 - Τζέρε - Τσιτσιπάς: 2 και under 39.5 (1.80)

(A) - 8/7 - 15:00 - Τζέρε - Τσιτσιπάς: 0-3 (2.20)

Δυάδα Winmasters

(A) - 8/7 - 15:00 - Τζέρε - Τσιτσιπάς: 0-3 (2.20)

(A) - 8/7 - 17:00 - Τιάφο - Ντιμιτρόφ: 1 (1.82)

Απόδοση δυάδας στο 4.00

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ