ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Serie A: Το ιταλικό χάντικαπ και τα κόρνερ

Serie A: Το ιταλικό χάντικαπ και τα κόρνερ

Η 2η αγωνιστική της Ιταλικής Serie A ολοκληρώνεται σήμερα (28/8/23) με τα παιχνίδια: Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε και Κάλιαρι - Ιντερ και το Betmarket έχει την ανάλυση των αγώνων και προγνωστικά στοιχήματος.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Τηλεοπτική μετάδοση: 19:30 COSMOTE SPORT 3 HD

Θετικότατη εμφάνιση και δίκαιος πόντος στην πρεμιέρα στην έδρα της Ρόμα, μπορούσε και τη νίκη αλλά ισοφαρίστηκε στο 82’ (2-2). Ιδανική εκκίνηση, εφάμιλλη του περυσινού φίνις της στη σεζόν. Με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της έχει αποκτήσει ταυτότητα και αν διατηρήσει την ίδια μαχητικότητα θα σωθεί πολύ άνετα.

Αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας στην πρεμιέρα για την Ουντινέζε. Κακή εμφάνιση, έχανε με 0-3 στο πρώτο 45’ από τη Γιουβέντους, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Οφείλει να βγάλει αντίδραση, την στιγμή που κάποιοι ψίθυροι θέλανε αβέβαιο το μέλλον του τεχνικού της Σοτίλ, κάτι που πάντως διέψευσε η διοίκηση.

Αδικείται από τις αουτσάιντερ τιμές η Σαλερνιτάνα, που έδειξε σαφώς πιο έτοιμη στην πρεμιέρα. Λαμβάνοντας υπόψιν μας τα περυσινά θετικά της δείγματα, αλλά και την κάκιστη εικόνα της Ουντινέζε, ο άσος έχει αξία σε τιμές κοντά στο 2.75. Για μικρότερο ρίσκο, ο άσος με 0.0 ασιατικό χάντικαπ (επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 1.95 της Bet365.

Το Mundobasket 2023 παίζει στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά από όλους τους αγώνες!

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΙΝΤΕΡ

Τηλεοπτική μετάδοση: 21:45 COSMOTE SPORT 2 HD

Η Κάλιαρι παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό στην έδρα της Τορίνο και πήρε την ισοπαλία (0-0) που ήταν ο πρωταρχικός της στόχος. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι που έχει περάσει στο παρελθόν για ένα μικρό διάστημα και από αυτόν της Ιντερ (Σεπτέμβριος του 2011-Μάρτιος του 2012). Δεν θα αλλάξει τακτική, θα παίξει κλειστά με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα αυτήν την φορά κόντρα σε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο.

Η Ιντερ κέρδισε δικαιότατα με 2-0 την Μόντσα στο Μιλάνο, σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα (22 τελικές και 2.88 τα xgoals της έναντι 0.54 της Μόντσα). Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ (2 τέρματα), έχοντας δίπλα του τον Τουράμ στο 3-5-2 του Ιντσάγκι. Απογοητευτική, πέρυσι, μακριά από την έδρα της με απολογισμό 9-3-7 (οι περισσότερες ήττες από όλες τις ομάδες της πρώτης 6αδας).

H Κάλιαρι θα έχει το μυαλό της στην άμυνα και την κόντρα επίθεση. Η Ιντερ είναι το φαβορί, αλλά σε τιμές στο 1.45 δεν αξίζει το ποντάρισμά μας καθώς πέρυσι ήταν απογοητευτική μακριά από την έδρα της. Η αμυντικογενής τακτική των γηπεδούχων ενδεχομένως να οδηγήσει στο σημαιάκι του κόρνερ τους παίκτες της Ιντερ. Οκτώ κέρδισαν κόντρα στη Μόντσα, επίσης 8 παραχώρησε η Κάλιαρι στην έδρα της Τορίνο. Το over 5.5 κόρνερ σε όλο τον αγώνα για την Ιντερ βρίσκεται στην ικανοποιητική απόδοση του 1.75 στην Bwin με δώρο* χωρίς κατάθεση.

Προγνωστικά Ιταλικής Serie A (28/8/23)

28/08, 19:30 Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε 1 (0.0) @ 1.95 

28/08, 21:45 Κάλιαρι - Ιντερ over 5,5 κόρνερ στον αγώνα για την Ιντερ @1.75

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ