ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (15/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις NBA (15/11)

Επιστρέφουμε στη δράση, επιστρέφουν τα ξενύχτια και έχουν επιστρέψει και τα ταμεία. Εμείς ξενυχτάμε, για να μην το κάνετε εσείς και να έχετε τις πιο ολοκληρωμένες στοιχηματικές προτάσεις. Τα ταμεία έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται και είμαστε σε καταπληκτική περίοδο. Τα ταμεία δε σταματούν και πάμε στα σημερινά ματς, με το ίδιο στοιχηματικό σκεπτικό στα προγνωστικά NBA. Διαβάσαμε, αναλύσαμε, προτείναμε και είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μπασκετική και στοιχηματική βραδιά για άλλη μια φορά στο Stoiximaview!

 

NBA Πρόγραμμα Σήμερα

 

Χθες είχαμε φουλ δράση, σήμερα έχουμε και πάλι μπόλικη ποικιλία σε ματς, το πρόγραμμα έχει 8 ματς να διαλέξουμε στα προγνωστικά NBA και στόχος μας θα είναι το απόλυτο στα ταμεία. Έτσι και αλλιώς έχουμε ταμειάρες κάθε ημέρα, οπότε όταν έχουμε πολλές επιλογές, τόσο το καλύτερο για εμάς. Τα ματς ξεκινάνε για τα καλά και είναι προφανές ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές θα έχουμε και περισσότερα δεδομένα. Ήδη έχουμε αρχίσει και βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα, ενώ διαμορφώνονται και οι δυναμικές των ομάδων. Μέχρι τότε, πάμε να δούμε τι ξεχωρίζουμε στο στοίχημα, στα δύο πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε με ένα κλικ όλες τις σημερινές αναλύσεις NBA.

 

Σανς – Τίμπεργουλβς

 

Οι Σανς υποδέχονται τους Τίμπεργουλβς, με τους γηπεδούχους να έχουν τα θέματα τους και τις ήττες να τους δυσκολεύουν. Αντίθετα οι Τίμπεργουλβς είναι σε καταπληκτική κατάσταση, ίσως να μιλάμε για τη πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας και περιμένουμε να δούμε αν θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Γουίζαρντς – Μάβερικς

 

Οι Γουίζαρντς συνεχίζουν να παίζουν άσχημα και να μη μπορούν να ισορροπήσουν μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Παίζουν άσχημα, δεν συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να κερδίσουν τα ματς, ενώ ο Πουλ είναι πολύ κακός. Οι Μάβερικς προέρχονται από βαριά ήττα κόντρα στους Πέλικανς, αλλά θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες και σε αυτή την επιλογή θα πάμε και στοιχηματικά.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Και μην ξεχνάτε!ΤοStoiximaViewσας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετκαιτένις!

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ