ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρέστα για ταμείο και Europa League o Ολυμπιακός στο Φράιμπουργκ!

Ρέστα για ταμείο και Europa League o Ολυμπιακός στο Φράιμπουργκ!

Για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ η 5η και προτελευταία στροφή στον όμιλο είναι η πλέον καθοριστική, καθώς παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στο Europa League, ενώ μπορεί να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία μέσω του Conference League.

Με 4 βαθμούς σε 4 αγώνες οι Πειραιώτες είναι στο -5 από Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ δύο στροφές πριν το τέλος και στο «Stadion am Wolfswinkel» ψάχνουν το «τρίποντο» για να διεκδικήσουν ως το τέλος την είσοδο στην πρώτη δυάδα.

Ωστόσο ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να σημάνει την μαθηματική εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας μέσω της 3ης θέσης και του Conference League ώστε να μην υπάρχει... υποχρέωση αποτελέσματος ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπάτσκα Τοπόλα.

Ο Ολυμπιακός που προέρχεται από τη νίκη-ανατροπή με τον Παναιτωλικό, έχει κακή παράδοση στη Γερμανία, με μόλις μία νίκη και την περσινή ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο με την Φράιμπουργκ (1-1) σε 10 αγώνες.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς στα τελευταία 5 ματς των εγχώριων διοργανώσεων δεν έχουν νίκη (2 ήττες, 2 ισοπαλίες στην Bundesliga και μία ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο). Το Χ2 διπλή ευκαιρία στη Γερμανία προσφέρεται σε απόδοση 2.01.

Ο Μαρτίνεθ παράλληλα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την εξαιρετική κατάσταση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει σκοράρει στα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά και στον θρίαμβο επί της Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μαγικές ενέργειες. Να σκοράρει και κόντρα στη Φράιμπουργκ το συναντάμε σε απόδοση 4.33.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ